Özşahin İletişim Rezalet İşiniz Olmasın
-
dün özşahinin eminönündeki servisinden geldim herkes isyanlarda telefonları verdikleri gibi geri alıyorlar yapılanlarda parasıyla yaptırıyorlar.. ha özşahin garantisiyle almışsın ha seyyardan almışssın aynı.. garanti belgesinde öyle şartlar var ki şaşırırsınız sanki lcd tv yahu , öyleki telefonu duvara asılıyken kullanacaksın yoksa garanti kapsamı dışında kalıyor cebinde taşımak garanti dışı bırakıyormuş onuda geçtim ithal edip getirdikleri telefonların hepsi bozuk dün işte telefona garanti dışı kalmış dediler 130 lira fiyat çektiler kvk ya sordum 80 liraya yapıyorlar kvkda parayla yaptırıcam kvk komple ekranı degiştiriyoruz dedi fiyatıda 118 lira..
servise gittiginizde zaten adam yerine koymuyorlar onu hiç söylemiyorum ha bide benim bataryayı/pili kaybetmişler başka batarya/pil itelemeye çalıştılar şaka gibi neler neler velhasılı hiç işiniz olmasın
-
hocam sen yine muhattap bulmuşsun karşında bide teleservice dene :) adamların telefonlarını açan bile yok :)
ben bu sene şunu anladım ne genpa, ne teleservice bu ülkede garanti mantığı kalmamış artık yurt dışı alıyorum 500 tl ucuza geliyor bide ne olursa olsun tamiri 500 tl zor tutar tutmazsa o para kar kalır yanınıza
-
Aynen.
hayatım boyunca garantiye 1 kere ürün ya yolladım ya yollamadım hatırlamıyorum.
O kadar para garanti için değmez,yurtdışından getirtmek en iyisi sharp'ın dediği gibi.
-
geçenlerde birisi özşahin garantisimi nasıl diye soruyordu ?
Aha buda şişenin kapağı oldu :)
-
O değilde 1 sene önce doğubanktan galaxy i9000 almıştım garanti belgeside vardı kaşeli falan tabiki kimden Özşahin İletişim. Telefon arızalandı eminönündeki yere götürdüm adam bu telefon bizde garantide gözükmüyor dedi nasıl olur dedim bu belge size ait değil mi ? evet ! ee dedim ama bizde gözükmüyor...
-
haci zaten bi dukkanin firmanin sirketin heneyin olursa olsun onunde oz takisi varsa uzak duracan. Öz uyduruklugu cakmayi temsil eden onek gibi..
-
Hocam işi bilmiyorsunuz demekki.
Elinizde faturanız yok mu?
Vericeksiniz tüketici haklarına 30 iş günü sonra ya yaptılar ya yapamadılar, yapamadılarsa hemen ücret iadesi isteyeceksiniz,
1.5 sene önce verdiğin paranın aynısını geri alacaksınız.
10 dan fazla tüketici mahkemesi işim oldu, daha hiç birini kaybetmedim.
Airties'a modemi iade ettim, üstelik ücret iadesi ile, Air 5450 modemin fiyatı 1.5 sene sonra 150 lira düşmüştü 300 lirayı mahkemeyle istedim, herifler şaştı kaldılar, sahiplerinden birinin kredi kartı ile, geri döndü :)
HP 6915 telefon vardı, imei klonlu cıktı, 1 sene sonra ücret iadesi istedim, tam 750 lira fazladan ödeyip seve seve iade adlılar telefonu...
Asus P525 telefon vardı 30 günde yapamadılar, ücret iadesi istedim 2 üst modelinin fiyatına geliyordu o zamanlar, 15 lira fark koyup P535 aldım.
P353 2 sene sonunda arızalandı, uçuşlar sırasında, sanırım irtifadan kaynaklanıyordu, arızalı dedim kabul etmediler, 2 kere gitti baktım sorun çözülmüyor, usbden 12 volt aküyü bağladım iade ettim :|
Haklarınızı bilmiyorsunuz yada uygulamıyorsunuz, ondan sonra burada dert yanıyorsunuz.
Ürünü garantiye verirken atıyorum ses gelmiyor yazdırdıysan soruna, ikinci garantiye verişdede ses gelmiyor yazdıracaksın, üçünsü seferde garantiye bile götürmene gerek yok, git tüketici hakları hakem heyetine ücret iadesi istiyorum diye dilekce ver, 1. sene önce verdiğin parayı bak nası sike sike geri sayıyolar eline 2 ay sonra...
Ama ki bizim milletimiz haklarından bi haber millet, 12 senelik teknik servis tecrübem var, adama laptop satarsın, 3 gün sonra gelir calışmıyo bu diye, fatura sorarsın bulamaz kutusu dersin attım der, gerzek çünkü...
Faturalarınızı atmayacaksınız, ürün kutularını orjinal ambalajlarını üründen daha iyi saklayacaksınız, sonra bak nası seve seve alıyorlar geri iade...
renegadealien tarafından 23/Ağu/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
renegadealien bunu yazdı
Vericeksiniz tüketici haklarına 30 iş günü sonra ya yaptılar ya yapamadılar, yapamadılarsa hemen ücret iadesi isteyeceksiniz,
Airties'a modemi iade ettim, üstelik ücret iadesi ile, Air 5450 modemin fiyatı 1.5 sene sonra 150 lira düşmüştü 300 lirayı mahkemeyle istedim, herifler şaştı kaldılar, sahiplerinden birinin kredi kartı ile, geri döndü :)
HP 6915 telefon vardı, imei klonlu cıktı, 1 sene sonra ücret iadesi istedim, tam 750 lira fazladan ödeyip seve seve iade adlılar telefonu...
Asus P525 telefon vardı 30 günde yapamadılar, ücret iadesi istedim 2 üst modelinin fiyatına geliyordu o zamanlar, 15 lira fark koyup P535 aldım.
P353 2 sene sonunda arızalandı, uçuşlar sırasında, sanırım irtifadan kaynaklanıyordu, arızalı dedim kabul etmediler, 2 kere gitti baktım sorun çözülmüyor, usbden 12 volt aküyü bağladım iade ettim :|
Haklarınızı bilmiyorsunuz yada uygulamıyorsunuz, ondan sonra burada dert yanıyorsunuz.
Ürünü garantiye verirken atıyorum ses gelmiyor yazdırdıysan soruna, ikinci garantiye verişdede ses gelmiyor yazdıracaksın, üçünsü seferde garantiye bile götürmene gerek yok, git tüketici hakları hakem heyetine ücret iadesi istiyorum diye dilekce ver, 1. sene önce verdiğin parayı bak nası sike sike geri sayıyolar eline 2 ay sonra...
Ama ki bizim milletimiz haklarından bi haber millet, 12 senelik teknik servis tecrübem var, adama laptop satarsın, 3 gün sonra gelir calışmıyo bu diye, fatura sorarsın bulamaz kutusu dersin attım der, gerzek çünkü...
Faturalarınızı atmayacaksınız, ürün kutularını orjinal ambalajlarını üründen daha iyi saklayacaksınız, sonra bak nası seve seve alıyorlar geri iade...
aynen rene hocam. buarada artık 20 iş günü süre :)
-
Tüketici hakları mahkemesi felan işin hammallığı..
Ne biliyim kvk varken bilindik garantili markalar varken öz şahin nedir ?
Hatanın büyüğü sende hocam gidip öyle bi yerden mal almak.
Ama sonuçta geçmiş olsun. iş bu raddeye geldiyse tüketici hakları mahkemesi tek çözüm.. inşallah çözülür..
-
tbtgezgini bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
aynen rene hocam. buarada artık 20 iş günü süre :)
Teleservis e 3.kez aynı sebepten teli yolladım. ( ama hacılar gerçek bozuluyo alet :) anakart değişip geldi ikisindede ) neyse araştırdığım kadarı ile teleservis de de puştluk hatsafhada imiş.
hemen tüketici mahkemesine gidip akıl aldım :)
-
Geçenlerde birisi bu firmayı soruyordu, adam almıştır herhalde cevabını bu konudan sonra, :)