Özşahin İletişim Rezalet İşiniz Olmasın
-
özşahin ne ya ilk defa duyuyorum :D yurtdışından alınır dert tasa kalmaz bozulursa yapılmasıda çok pahalıysa 1 tane daha al zarara girmezsin hala :)
-
piradomim bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Hocam işi bilmiyorsunuz demekki.
Elinizde faturanız yok mu?
Vericeksiniz tüketici haklarına 30 iş günü sonra ya yaptılar ya yapamadılar, yapamadılarsa hemen ücret iadesi isteyeceksiniz,
1.5 sene önce verdiğin paranın aynısını geri alacaksınız.
10 dan fazla tüketici mahkemesi işim oldu, daha hiç birini kaybetmedim.
Airties'a modemi iade ettim, üstelik ücret iadesi ile, Air 5450 modemin fiyatı 1.5 sene sonra 150 lira düşmüştü 300 lirayı mahkemeyle istedim, herifler şaştı kaldılar, sahiplerinden birinin kredi kartı ile, geri döndü :)
HP 6915 telefon vardı, imei klonlu cıktı, 1 sene sonra ücret iadesi istedim, tam 750 lira fazladan ödeyip seve seve iade adlılar telefonu...
Asus P525 telefon vardı 30 günde yapamadılar, ücret iadesi istedim 2 üst modelinin fiyatına geliyordu o zamanlar, 15 lira fark koyup P535 aldım.
P353 2 sene sonunda arızalandı, uçuşlar sırasında, sanırım irtifadan kaynaklanıyordu, arızalı dedim kabul etmediler, 2 kere gitti baktım sorun çözülmüyor, usbden 12 volt aküyü bağladım iade ettim :|
Haklarınızı bilmiyorsunuz yada uygulamıyorsunuz, ondan sonra burada dert yanıyorsunuz.
Ürünü garantiye verirken atıyorum ses gelmiyor yazdırdıysan soruna, ikinci garantiye verişdede ses gelmiyor yazdıracaksın, üçünsü seferde garantiye bile götürmene gerek yok, git tüketici hakları hakem heyetine ücret iadesi istiyorum diye dilekce ver, 1. sene önce verdiğin parayı bak nası sike sike geri sayıyolar eline 2 ay sonra...
Ama ki bizim milletimiz haklarından bi haber millet, 12 senelik teknik servis tecrübem var, adama laptop satarsın, 3 gün sonra gelir calışmıyo bu diye, fatura sorarsın bulamaz kutusu dersin attım der, gerzek çünkü...
Faturalarınızı atmayacaksınız, ürün kutularını orjinal ambalajlarını üründen daha iyi saklayacaksınız, sonra bak nası seve seve alıyorlar geri iade...
aynen rene hocam. buarada artık 20 iş günü süre :)
Teleservis e 3.kez aynı sebepten teli yolladım. ( ama hacılar gerçek bozuluyo alet :) anakart değişip geldi ikisindede ) neyse araştırdığım kadarı ile teleservis de de puştluk hatsafhada imiş.
hemen tüketici mahkemesine gidip akıl aldım :)
Bende tekrar 4. defa yolladım 3. defa aynı sorundan , para iadesi işteyecem yapmazlarsa hakem heyetine dilekçe verecem paramı alacam bu kadar basit . ama sorun su fatura benim üştüme değil bende reşit değilim gelde işin içinden çık yani fatura dayımın üştünede oda imzamaz ne etcem bende bilmiyorum
-
Ben de bu konuda inadına şanslıyım ya, ne zaman garantiye bir şey yollasam yenisini gönderiyorlar. En son kulaklık yolladım, 2 haftaya yenisi geldi. Ondan önce anakart alıp, aldığımız gün yakmıştık. Yolladık yenisi geldi vb.
-
benm la o soran :D adam oraya verdi cevabı zaten
-
Rene keske askere gıtmeseydın bu yazdıgını onceden yazsaydın iyi olurdu :D 1800 lıra verip acer amd laptop aldım 6 kere servise yolladım 2 kere ana kart degişti bi kere webcam degişti bilgisayar cok ısınıyordu , degiştirme talep ettım degişmediler .. tuketıcı haklarındada bı bok yapamadm fatura olmadıgı ıcın basıma bela oldu laptop halen duruyor 15dk calıssın butun odayı ısıtır cınsten.
-
Kutuyu saklamak çok gerekiyormu ya nereye sokacam aldığım şeylerin kutusu kendilerinin iki katı
-
http://www.youtube.com/watch?v=[YT]rAVJPnG1U68[/YT]
akmarky tarafından 24/Ağu/12 09:26 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Kutuyu saklamak çok gerekiyormu ya nereye sokacam aldığım şeylerin kutusu kendilerinin iki katı
Kutu şart abicim, ben neşterle acarım tüm kutularıki acıldığı bile belli olmasın diye...
Sonrasınd iade edecem nası olsa :)
-
renegadealien bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Kutu şart abicim, ben neşterle acarım tüm kutularıki acıldığı bile belli olmasın diye...
Sonrasınd iade edecem nası olsa :)
neşterede çok gerek yok biraz çakmak tuttuğunuz vakit hemen açılır , bir çok firma bu şekilde açar kutuları ve teşhir eder ardından satıldığında da aynı şekilde kapatır gönderir evine alan zatı muhteremin bu tip tuzakalra düşmemek için koklamanızı öneririm aldığınız ürünü :) yeni ürün kokar mis gibi :) ayrıca üzerinde bulunan şu beyaz koruyucu dalgamotor buruşuk olmaz.
-
HolyOne bunu yazdı
Hanımla bu yüzden sırf kavga ediyoruz :D 26 inç monitörün kutusunu evde saklıyorum etmediği laf kalmadı :D