P4 3.0 İşlemcim 72 C
-
P4 3.0 optimal çalışma sıcaklığı 38-45 derece arası 50-55 bir yere kadar normal ama fazlası zarar. Anakarta zarar verebilirsin. özellikle cpu nun etrafında olan zımbırtılar aşırı sıcaktan arızalanabilir.
-
abi valla benim arkadaşımdada aynı sorun vardı.. gitti cooler master fan aldı.. paşalar gibi kullanıyor şimdi ;) ama sakın unutma işlemcine termik macun mutlaka sür.. çok kalın sürme..! bi süre sonra yanar bi işe yaramaz.. çok ince kağıt gibi süreceksin ki faydasını göresin.. yani kısaca sana bi termik macun bir de fan lazım ;) termik macun : arctic die bişeydi :) fan : cooler master.. kollay gelsinnn ;)
-
amd 3200 kulllanıyorum 757
yazın bile 60 ı geçmedi oyun oynarken şükür. :) -
abi bende p4 3,0 kullanıyom yok öle bişi 45 in üzerinde olduğunu görmedin walla orjinal fanı var üstünde.Bi garip hissettim kendimi allah allah bizde mi bi sorun var acaba?? <:p
-
fan ile alakası yok. bende de bu sorun wardı 531j p4 1.0 64 bit war bende. hatta sadece sende bende deil genel olarak herkes bu dertten muzdarip.işlemci iyi voltaj değerli istiyo bulamazsa power a yükleniyo sonuç ısınma. antec gerçek çıkış 400w power aldım yanına da standart bi cooler master fan taktım şu an 45C de çalışıyor hiç bi problemi de yok.
antec power ı ben bi yerde 49 usd ye buldum 350 likleri bile 80 usd idi. pm den firma ismi verebilirim.
Toplam Hit: 3581 Toplam Mesaj: 16