Paint "Te Bir Soru
-
hocam ne demek istediğini çok iyi anladım, ben de yaşadım daha önce benzer sorunu, malesef çözümü yok :) yani bildiğim kadarıyla :)
en iyisi fazla yaklaşma resme, keseceğin kısımlar ekrana sığacak kadar yaklaş :)
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
dikdörtgen seçme sen de, onun harici kısımları resmi sola, üste kaydırıp ve de sağ alttan da resmin bulunduğu alanı küçülterek istediğin dikdörtgen kısmı bırak sadece resimde, sonra ctrl+a ctrl+c ... anlatabilmişimdir umarım
-----------------------------hocam bunu denedin mi?
-
yaşasınnn PS CS2 :)
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
dikdörtgen seçme sen de, onun harici kısımları resmi sola, üste kaydırıp ve de sağ alttan da resmin bulunduğu alanı küçülterek istediğin dikdörtgen kısmı bırak sadece resimde, sonra ctrl+a ctrl+c ... anlatabilmişimdir umarım
-----------------------------işin kötüsü resim düz bi resim deil :) , varmi daha parlak bir fikrin olan
-
hocam keseceğin yeri parça parça kesip sonradan hepsini birleştirsen? :)
uğraştırıyo biraz ama sonuçta yapılıyo :)
-
Microsoft image editör diye bir program vardı, sanırım ofisle kuruluyodou onu bir dene o da olmazsa bedava resim editiörleri var onu kullan GİMP gibi mesela, olmuyosa kasma, canını sıkma mutlaka basit bir çözümü vardır, zamnaı gelmemiştir, kainatla bütünleş...