Palio 1.2 S Mi BMW 316İ Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Tamam vurmayın adam öldü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

palio al güzel arabadır ama 16 17 bine opel chevrolet filanda alırsın . artı bmw 3.16 ya para verenin aklına tüküreyim 50 yaşında araba

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csharper
    csharper's avatar
    Erkek

Palio alırsan, çok rüzgarlı havada 80 km nin üstüne çıkma derim. Ben denedim, bildiğin oyuncak gibi savruluyor. Aerodinamik mühendislerine çok küfredersin.

Palyaço balıklarının yumurtaları döllendikten sonra, erkek balığın yavruları korumak için verdiği emek sürerken, yavruların kalbinin attığı görülebiliyor.Hayatımda gördüğüm en duygulu olaylardan biriydi.Akıp giden herşeye duyarlı olabilen insan , ne muhteşem bir varlık!Akıp giden olaylar tasarlayıp bilgisayarlarda yaşattığımız dünyalar , gerçekte sahip olabilklerimizden akıyor elektriğe.Bu yaşam algoritmaları oyununu oynamak üzere katılımcı olabilmek çok güzel.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Almanlar bu konuyu görse ne derdi acaba

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Kıyas kötü tek kelimeyle tabi ki "palio" :) o fiyata bmw nin turşu olmayanını bulman neredeyse imkansız.

Anlamayanlar bmw diyerek kendini belli etmiş zaten! O araca bmw değil taka denir :)

1.2 16V palio 2006 model bak. (80hp) 0-100km 13.5 sn hiçte küçümsenecek bir performans değil. (Ciğeri belli 1200cc)

http://www.arabam.com/Test/Fiat-Palio-12-16V/Detay-80  (test)

Yakıtı iyi, parça ucuz daha ne olsun :)

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çakal kasa bmw alıcagına Palio al derim .. ha Palio da almazsan.. git hundai al .. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tertemiz-105-000-km-72793255/detay 

şimdi şuna baktım sonra googla palio yazdım yazık =(

imzadan imtina etti.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bmw ve palio arasında ki karşılaştırmaya gülen arkadaşlar arabadan anlıyormusunuz acaba ? adama daha yılını sormamışşınız amk bi durun yav.adam 25 yaşındaki arabayı alacaksa araba çogunuzdan daha büyük  kim uğraşır takayla 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Birader eğer bütçen kısıtlıysa sakın eski BMW felan alma onun yerine palio alman daha mantıklı olur?

Eski BMW toplamak aşırı zordur zira hem hor kullanılmış olurlar hemde parçasını ve anlayanı bulmak zordur. Sanayiciler üzerinde maddi anlamda SİLİNDİR gibi geçer maazallah. He yok ikisininde 0 rını alabilecek düzeyde maddi bütçem iyi diyorsan git BMW al tabi. Ancak öyle birşey yoksa git PALİO al derim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Demekki neymis ? Tbt dokuk arabalarla dolasmayi seviyor.

merak ediyorum ; o bmw nin kac tanesi 300 bin km alti , kazasiz , saglam sasili ?

Toplam Hit: 12143 Toplam Mesaj: 62