Palio 1.2 S Mi BMW 316İ Mi?
-
palio al. eski arabayla uğraşma.
-
Palioyla burda acayip sükse yaparsin palio al :B
-
Hocam bmw sosyete kızı gibidir.Onu yaşaman için taşıman gerekir.Karnını doyuracan gezdirecen,süsleyecen,bakımını yaptıracan, hovarda bir araçtır çok yakar.Yok ben sosyetik kız değil orta düzey aile kızı gibi istiyorum dersen Palio az yakar.Pek süslü bir şey değildir.Karın tokluğuna çok yol gidebilir.Seni üzmez,pek sıkıntı yaşamazsın,satarken de rahat edersin,bakımı sosyetik güzele göre uygundur. Karar senin hocam ya sosyetik güzel bmw yada ev kızı gibi orta düzey bi palio karar senin...
-
Beyler Kıyaslamaya çalıştığım araçlar bunlardı model bilgisi bilmediğim için çok daşşak geçen olmuş benimle ama BMW 316i almaya karar verdik.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Beyler Kıyaslamaya çalıştığım araçlar bunlardı model bilgisi bilmediğim için çok daşşak geçen olmuş benimle ama BMW 316i almaya karar verdik.
-----------------------------hocam bence 3.16 olayını iyi araştırmalısın.Çünkü 3.16 lar için 1.6 motor küçük kalıyor diyenler oluyor.O yüzden 3.20 yi daha çok tavsiye ediyorlar sonra istediğin hazı alamayabilirsin çünkü
-
gelirin devamlı olarak iyi değilse.bmw alma derim.parça artı servis ücreti kaçar bi tarafına yoksa :-) dizel palio bul 100 km hızla bi depo ile 800-900 km dolaş dur sonra.
-
Bmw Alma karde git :) Parca ayrı bi dert yanı zengisn Bmw al Gerisi Boş laf
-
unoya ve palioya bindim.
e36 kendimin olmasa da bir dönem kullandım.
şu an 89 model bir e30 sahibiyim.
iki araçta güzeldir ve fakat, fiat demek almana saygısızlık.
bmw derim, çeker giderim :D
-
bu konuyu ne zaman güncel görsem gülüyorum amk
-
bmw , mercedes , audi gibi taşaklı arabaların ikinci elini alman için arabadan gerçekten iyi anlaman gerek yoksa elinde patlar bir palio parası harcatır sana.