Panik Atak.
-
önceden panik atak mı varmış arkadaş.millet sağdan soldan duya duya kendini kaptırıyor böyle şeylere hastalık hastası olup çıkıyor.2 gün dizide panik atak lafını duyan kendini panik atak sanıyor.Zaten doktorlar hastaneler tamamen ticari mantıkla çalışıyor.Oh bi panik atak deriz 3 ayda bir muayene yaparız ilaç yazarız v.s v.s...
hepsi ticari olaylar..
şimdi bi çok kişi dediklerime binbir türlü kulp uydracak onunda farkındayım ama gerçek bu..
-
Xanax Akineton satilir :)
ilgilenenlere duyurulur :)
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------3 yıldır bu hastalıkla cebelleşiyorum,sormak istedigin herşeyi sorabilirsin özelden.Her türlü konuda çekinmeden sorabilirsin,bu hastalık üzerine ihtisas yaptım artık :))
5 aydır da çok iyiyim maşallah,sanırım bitti artık....
-----------------------------maşallah
-
bendede panik atak vardı. Atarax diye bi ilaç var içtikten sonra bişe kalmadı
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------yemin ederim konuyu açana baktım
dedim aha boku yedik aq yine kızla ilgili bi sorun
girdim baktım harbiden oyle
-----------------------------hoca olay kızla ilgili degil ama. Merak da ettim. yarın öbürsü gün yine çıkar karşıma bu hsatalık felan.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ha bu aga bir çoçugun kemiklerini kırmıştı tamam hatırladım :D kimdi lan bu diyordum meğer kungfucuymuş :D
-----------------------------töbe estağfurullah.. :D
-
arkadaşının şikayetleri ney ?
benim başımdanda geçti bu doktorlara pek itibarda etmemek lazım, vucuttaki sorunu bulamadiklarinda işi pskolojik deyip geçiştirebiliyorlar, ben bir defa çarpıntı yaşadim belim ve boynum ağrıyordu gitmedik doktor bırakmadim, hiç biri bişey bulamadi ve panik ataksin sen deyip geçiştirdiler halbuki sadece bir defa çarpıntı oldu. neyse bu bile panik atak konusunda yeterince bilgi toplamama sebep oldu. genelde boşluktan ve vesveseden kaynaklaniyor bu illet, ha başım ağrıyor acaba timörmü var aha karnim ağrıyor acaba şumu var diyerekten zilyon tane ihtimallere gark ediyorsun beynini her senaryonun sonundada mefta oluyorsun tabi, beyin bunu tehlike olarak atlediyor kalbe süratle kan pompaliyor buda kalbi hızlandiriyor sen kalbim hızlandi diye dahada telaşlaniyorsun, kendi kendine kalp krizi moduna giriyorsun. bu gibi durumlarda temiz havaya çıkmasin arkadaşin bir poşet neyin bulup onun içinde solusun, temiz hava kalbi dahada çarptirir.
ama genel olarak tavsiye istersen arkadaşin kendisine bir meşkale bulsun, en büyük tavsiyem namaza başlasin dimaği maneviyat dolunca böyle vesveselere kapılmaz. spor yapsin vucudunu yorsun bu illeti unutmanın tek çaresi onun yerini başka birşeyle doldurmak. arkadaşin vucud duruşunu ve nefesini düzene soksun büyük faydasi oluyor. ne demiş büyük kütahya düşünürü "nefsini düzeltmek istiyorsan önce nefesini düzelt"
tabi ilk dediğim gibi panik atakta olmaya bilir sen arkadaşin şikayetlerinide yazarsan daha verimli cevaplar alirsin.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 19:00'da yNsr tarafından düzenlendi. -
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşının şikayetleri ney ?
benim başımdanda geçti bu doktorlara pek itibarda etmemek lazım, vucuttaki sorunu bulamadiklarinda işi pskolojik deyip geçiştirebiliyorlar, ben bir defa çarpıntı yaşadim belim ve boynum ağrıyordu gitmedik doktor bırakmadim, hiç biri bişey bulamadi ve panik ataksin sen deyip geçiştirdiler halbuki sadece bir defa çarpıntı oldu. neyse bu bile panik atak konusunda yeterince bilgi toplamama sebep oldu. genelde boşluktan ve vesveseden kaynaklaniyor bu illet, ha başım ağrıyor acaba timörmü var aha karnim ağrıyor acaba şumu var diyerekten zilyon tane ihtimallere gark ediyorsun beynini her senaryonun sonundada mefta oluyorsun tabi, beyin bunu tehlike olarak atlediyor kalbe süratle kan pompaliyor buda kalbi hızlandiriyor sen kalbim hızlandi diye dahada telaşlaniyorsun, kendi kendine kalp krizi moduna giriyorsun. bu gibi durumlarda temiz havaya çıkmasin arkadaşin bir poşet neyin bulup onun içinde solusun, temiz hava kalbi dahada çarptirir.
ama genel olarak tavsiye istersen arkadaşin kendisine bir meşkale bulsun, en büyük tavsiyem namaza başlasin dimaği maneviyat dolunca böyle vesveselere kapılmaz. spor yapsin vucudunu yorsun bu illeti unutmanın tek çaresi onun yerini başka birşeyle doldurmak. arkadaşin vucud duruşunu ve nefesini düzene soksun büyük faydasi oluyor. ne demiş büyük kütahya düşünürü "nefsini düzeltmek istiyorsan önce nefesini düzelt"
tabi ilk dediğim gibi panik atakta olmaya bilir sen arkadaşin şikayetlerinide yazarsan daha verimli cevaplar alirsin.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 19:00'da yNsr tarafından düzenlendi.
-----------------------------hocam anlattıgın gibi işte panik atagın tüm belirtileri var.
İnternetten kıza sayıyorum işte belirtilerine hepsi var dedi. Doktor da zaten psikiyatri bölümüne gitti ilaç felan da yazdırdı.
Yani panik atak oldugu kesin.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Xanax Akineton satilir :)
ilgilenenlere duyurulur :)
-----------------------------aga onlar ileri ki ilaçlar şimdilik Tranka buskas ile başlasa olmaz mı :)