Panik Atak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Daha geçen geldi la başıma arkadaşta çıkmış böyle birşey panik atak mı artık sara onun ki pardon ilaç içiyor daha kötü oluyor kızı kucağımızda gece hastaneye götürüyorduk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

kafama göre ilaçları bırakan kafama sıçayım, konu anasayfaya çıkarsa görenler şunu unutmasın bu tür bir rahatsızlık için doktor ilaç verdiyse 2-3 hafta kullanıp aa geçti lan birşey kalmadı deyip ilaçları bırakıp kontrollerede gitmezseniz 2 ay sonra bir anda tekrar en başa dönüp kıvranırsınız 

O tarz  ilaclari tam bitirmeden birakmamak lazim hocam. Gecmis olsun tekrar. Kafani rahatlatan birseyler varsa sürekli onlari düsün yatarken falan. Birde uykun tam gelmeden yataga sakin gitme.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    paduwan bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

kafama göre ilaçları bırakan kafama sıçayım, konu anasayfaya çıkarsa görenler şunu unutmasın bu tür bir rahatsızlık için doktor ilaç verdiyse 2-3 hafta kullanıp aa geçti lan birşey kalmadı deyip ilaçları bırakıp kontrollerede gitmezseniz 2 ay sonra bir anda tekrar en başa dönüp kıvranırsınız 

O tarz  ilaclari tam bitirmeden birakmamak lazim hocam. Gecmis olsun tekrar. Kafani rahatlatan birseyler varsa sürekli onlari düsün yatarken falan. Birde uykun tam gelmeden yataga sakin gitme.

yok be hocam zaten uykusuzluktan bayılacak gibi olana kadar uyuyamıyorum son zamanlarda, yarın doktora gideceğim tekrar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

iyi bari hocam gecmis olsun tekrar, daha yasin genc oldugu icin cabuk atlatirsin zaten, ileride ani olarak kalir anlaticak :)

paduwan tarafından 21/Oca/14 00:50 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

melisa iç.

yada markette melisa aramolı yeliş çay satılıyor. bunu içmeyi dene

mesela seni tetikleyen birşey varsa ondan 1 saat önce iç. saraçoğlu söylemişti. bende panik atak yok ama bazen heyecan yaparsam içiyorum sakinleştiriyor. betaz önlük korkusu olana söylemişti doktor. zararsız çay

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

6-7 yıldır panikatakla yaşıyorum.Cok zor dönemlerden de geçtim.Tek tavsiyem arkadaşların aksine ne yap ne et doktora gitme.Ve bu hastalığı kabullenme.Kabullendikten sonra her yaşadığını anlamlandırmaya,sebebini bildiğin için kabullenmeye başlayacaksın.Ve bu seni daha da rahatlatıp hastalığı resmen çağıracaksın. Bu hastalığı kabullenmemeni,özellikle internette araştırma yapmamanı tavsiye ederim.Olay kabullendikten sonra cok daha farklı boyutlar alıyor.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

ya bu lanet hastalık bendede var 10 dakika öncesine kadar kalp krizi geçiyorum sandım ama değil tabiki nefesim felan kesiliyor birden kalbim hızlı çarpıyor geçenlerde bundan dolayı acile gittim doktor hiçbirşeyimin olmadığını söyledi ona güvenmeyip ekg sonucumu aldım diğer doktora gösterdim öyle rahatladım:D bu aralar bendede baş ağrısı-dönmesi oluyor aslında olmuyor kendim yaratıyorum bunun farkındayım beynimde tümör yada damar tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum :D işte belirtilerini okuyorum internetten kol uyuşması felan yazıyor aradan 10 dk geçiyor kolumu hissetmiyorum  uyuşuyor çok değişik birşey ya bu hastalık sağlam adamı öldürür :D 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

arkadaşım geçen yıl takılırken kafası güzel telefona kitleniyo yarım saat felan geçiyo tabi bu süreçte telefon çalıyo açamıyo bişeyler oluyo çocuk şuan panik atak hastası hayatında 1 kere içiyo adam panik atak oluyo şans işte :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Wizard bunu yazdı

6-7 yıldır panikatakla yaşıyorum.Cok zor dönemlerden de geçtim.Tek tavsiyem arkadaşların aksine ne yap ne et doktora gitme.Ve bu hastalığı kabullenme.Kabullendikten sonra her yaşadığını anlamlandırmaya,sebebini bildiğin için kabullenmeye başlayacaksın.Ve bu seni daha da rahatlatıp hastalığı resmen çağıracaksın. Bu hastalığı kabullenmemeni,özellikle internette araştırma yapmamanı tavsiye ederim.Olay kabullendikten sonra cok daha farklı boyutlar alıyor.

abi şimdi doktora gittim verdiği ilaçları kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra tamamen geçti neredeyse ne aksiyete kaldı ne birşey, asıl olay kabullenmek sanırım yaşadığın şeylerin psikolojik olduğunu anlamaya çalışmazsan daha fazla komplo teorisi üretiyorsun

seagate hocam aynen öyle ilk acile koştuğumda kolum uyuşmuş bir haldeydi, tek dayanağım mesela kalbim çok hızlı çarpıyorsa az önce ne düşündüğümü hatırlamaya çalışıyorum diyorumki kendim yarattım bu durumu tamamen kafamda falan öyle geçiştiriyorum :Dü

futurist hocam melisa çayını az önce bir kız arkadaşımda önerdi lakin bu saatte bulamam yarın doktora gidip ilaçlarımı tekrar almaya başlayacağım zaten, bayanların sakinleşmek için ortak sırrı herhalde bu melisa çayı :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

bildigin bonz kafasi lan. 

nobet aninda o gunu hatirla genc.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 5737 Toplam Mesaj: 52