Papazın Bağı-Ankara
-
çinçin :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
çinçin :D
-----------------------------:D Hala gülüyorum
-
yaw ankaranın nüfusu kac nasıl deniz yok yaw iş imkanı varsa ben size burdan bir kac deniz göndereyim nasil olur
-
erenoglu33 bunu yazdı:
yaw ankaranın nüfusu kac nasıl deniz yok yaw iş imkanı varsa ben size burdan bir kac deniz göndereyim nasil olur
-----------------------------sen buraya gelde ben sana iş bulcam sana göre iş çok burda...
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
ulusta hocam merkezi bi yerde ,sen nerden geliceksin söyle ona göre anlatiyim.
-----------------------------Ulus ve Kızılaydan Ankara daki heryere gidebilir zaten.Ama Ulus'a gidilen en meşhur yer Benderesi =)
-----------------------------doğru sölüon argadaş:D en güzel mekan bentderesi,ismetpaşa,çinçin,yenidoğan:D
-
Dostum ankarada gezilecek o kadar çok yer varki hangi birini sayayım.. öncelikle eline fotograf makineni al ve ankara kalesine çık, bol bol resim çek. Yine aynı şekilde atakuleye çık.. kuğulu parka git dikmen vadisine git. sincan taraflarında harikalar diyarı var orayı bi gez otarafa gelmişken ankaranın denizi, göksupark a git. Anadolu medeniyetleri müzesi gezilebilir, eski meclise gidebilir ve anıtkabıri ziyaret edebilisin.. daha aklıma gelmeyen birçok yer var ama özetle ankara güzeldir..
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------la deniz deniz deniz he deniz yok ankarada anladık ne kadar deniz olan yerden gelmiş adam varsa aynı lafı der durur gelmeyin ulan o zaman ankaraya bokmu var yok gelecekseniz heryerde deniz deniz diye sayıklamayın kardeşim bizim memlekette deniz yok adam üni okumaya gelir 3 lafın 2 si burda deniz yok o zaman git kıyı şehirlerinde oku lan ankarada ne işin var godoş! ankarada deniz yok lan artık şunu kafaya sokun sanki solungaçınız var aq
(hasan lafım sana değil hacı yeri geldi ortaya kustum kinimi boşalttım içimi :|)
-----------------------------valla hoca haklısın madem beğenmiyon gelip okuma odtü de hacettepe de
kalitenin farkına varamayıp böle diyo millet istanbulun ezikliğindeler işte Başkent gibisi varmı bikere başkent asaleti yetiyo =)
bu arada konudan sapmışız kardeş böle ibyeri ilk kez duyuyorum =\
-
ankaradamı orası ben mersinliyim sürekli gidiyoruz ailecek :D böyle 2 dağın arasında heryerden soğuk suların aktığı yerden bahsetmiomusun? şelalede vardıda kurudu :D