Papazın Bağı-Ankara
-
ankaralı arkadaşlar buraya nasıl gidebilirim? ya da ankarada gidilecek güzel bi yerler neresi?
-
Öyle bir yer ilk defa duydum.Gidilecek yerlerin başında "Kızılay,Bahçeli,Tunalı,Anıtkabir,Ayasofya Müzesi,AOÇ" tavsiyelerim.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
"Kızılay,Bahçeli,Tunalı,Anıtkabir,Ayasofya Müzesi,AOÇ" tavsiyelerim.
-----------------------------+ Karagöl var:D
-
mavigöl,göksu :)
-
bi şehirde deniz yoksa bende yokumdur arkadaş
-
la deniz deniz deniz he deniz yok ankarada anladık ne kadar deniz olan yerden gelmiş adam varsa aynı lafı der durur gelmeyin ulan o zaman ankaraya bokmu var yok gelecekseniz heryerde deniz deniz diye sayıklamayın kardeşim bizim memlekette deniz yok adam üni okumaya gelir 3 lafın 2 si burda deniz yok o zaman git kıyı şehirlerinde oku lan ankarada ne işin var godoş! ankarada deniz yok lan artık şunu kafaya sokun sanki solungaçınız var aq
(hasan lafım sana değil hacı yeri geldi ortaya kustum kinimi boşalttım içimi :|)
-
hasansabah bunu yazdı:
bi şehirde deniz yoksa bende yokumdur arkadaş
-----------------------------Deniz yok gol verelim olma mi ? :)B
-
ankara güzel dir kardeşim deniz olmasa da alanyada çalıştım deniz var tamam başka ne var gelişmişlik sıfır abicim ama deniz var:) + mogan gölü felan ii dir pikniğe felan :)
-
ulusta hocam merkezi bi yerde ,sen nerden geliceksin söyle ona göre anlatiyim.
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------la deniz deniz deniz he deniz yok ankarada anladık ne kadar deniz olan yerden gelmiş adam varsa aynı lafı der durur gelmeyin ulan o zaman ankaraya bokmu var yok gelecekseniz heryerde deniz deniz diye sayıklamayın kardeşim bizim memlekette deniz yok adam üni okumaya gelir 3 lafın 2 si burda deniz yok o zaman git kıyı şehirlerinde oku lan ankarada ne işin var godoş! ankarada deniz yok lan artık şunu kafaya sokun sanki solungaçınız var aq
(hasan lafım sana değil hacı yeri geldi ortaya kustum kinimi boşalttım içimi :|)
-----------------------------çok doğru sölemişsin hajı geliyosanız deniz yok diye sayıklamayın denizi o kadar çok seviyosanız deniz olan bi yere gidin gelmeyin buraya :|
-
Antikky bunu yazdı:
ulusta hocam merkezi bi yerde ,sen nerden geliceksin söyle ona göre anlatiyim.
-----------------------------Ulus ve Kızılaydan Ankara daki heryere gidebilir zaten.Ama Ulus'a gidilen en meşhur yer Benderesi =)