Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?
-
Programı yazmakla bitmiyor.Pazarlayacak ticari zekada lazım.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...
-----------------------------hmmmm compicim dediklerin gözlerimi actı Apache serverın ve mysql zaten gayet yeteneksiz yazılımlar hele php ve yakın zamanda kodu acılan java hiç bir
boka yaramıyorlar.QMail desen ne keza dünyadaki en stabil mail sunucularından olması neyi degiştirir.... Cidden hiç düşünemedim bu yukardaki
programlar ne kadar dandik dimi :)Hele Plan 9 mı ne öyle bir işletim sistemi çıkardılar ne kadar salak sacma birşey...........
Compiye not:Bir networke dönüyorsun bir linuxa bir DB ye ama yinede seni seviyorum fırıldak compi
-
FireX bunu yazdı:
Programı yazmakla bitmiyor.Pazarlayacak ticari zekada lazım.
aynen -
Hayir para ile satar altima ferrari cekerdim
-
tabiki satarım satıyorumda :)
-
Sandman platformdan bahsetmedim programdan bahsettim :) ...yazdigin program :D ... C# ilede os program yaparsin :) ...yalniz ufak bir hata var ben linux'a senin gibi bagli degilim :) yani hic gitmedimki doneyim :D kullanirim o ayri :) bu arada dun solarisin ethernet dalgasini cozdum,driverla olmadi :s ... dhcp,host ve autoconnect dosyalari vardi onlarin icine subnet mask,default geteway ve ip adresi girdim elle,baktim rj'nin isigi yandi :)
-
zaten prg yazyorum
prg sıkıysa iyiyise hayatta vermem versemde tbt cilere :]
diğer kuccuk prg ları promosyon yaparım
-
türk milletine helal olsun derim
-
cidden işe yarıycak taşaklı bi progsa satarım tabiki, yeri gelen programlarda olur beleş verilcek=)
-
Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Kararsızım, Şimdiden Dağıtırım Demesi KoLay ;)