folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?

Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Programı yazmakla bitmiyor.Pazarlayacak ticari zekada lazım.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Elbette parayla satacaksin,simdi open source ayagi yapanlar olacak :) ...kiytirik programlarin kodlarini aciyorlar ama cok tasakli program olunca adamlar GPL falan dinlemiyor 40.000 - 50.000 dolardan satiyorlar...daha once calistigim kimya fabrikasinin formulasyon bolumunde DELL bir makine vardi hesaplama yapan onun raporlarini almak icin bir program vardi open source,program okuz gibi ,bi boka yaramiyor...adamlarla irtibata gectik bu bizim isimizi gormuyor diye...open source ci olan abilerimiz 40-50 bin dolara yeni raporlama programi sattilar :) ...simdi su var bide free software demek beles yazilim demek degil ...

hmmmm compicim dediklerin gözlerimi actı Apache serverın ve mysql zaten gayet yeteneksiz yazılımlar hele php ve yakın zamanda kodu acılan java hiç bir

boka yaramıyorlar.QMail desen ne keza dünyadaki en stabil mail sunucularından olması neyi degiştirir.... Cidden hiç düşünemedim bu yukardaki

programlar ne kadar dandik dimi :)Hele Plan 9 mı ne öyle bir işletim sistemi çıkardılar ne kadar salak sacma birşey...........

Compiye not:Bir networke dönüyorsun bir linuxa bir DB ye ama yinede seni seviyorum fırıldak compi

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackteam_
    hackteam_'s avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Programı yazmakla bitmiyor.Pazarlayacak ticari zekada lazım.
    aynen

yok imza felan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freni_Bozug
    Freni_Bozug's avatar
    Dişi
    Hayir para ile satar altima ferrari cekerdim

Abi cüküne takma, hayatini yasa!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    tabiki satarım satıyorumda :)

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sandman platformdan bahsetmedim programdan bahsettim :) ...yazdigin program :D ... C# ilede os program yaparsin :) ...yalniz ufak bir hata var ben linux'a senin gibi bagli degilim :) yani hic gitmedimki doneyim :D kullanirim o ayri :) bu arada dun solarisin ethernet dalgasini cozdum,driverla olmadi :s ... dhcp,host ve autoconnect dosyalari vardi onlarin icine subnet mask,default geteway ve ip adresi girdim elle,baktim rj'nin isigi yandi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek

zaten prg yazyorum

prg sıkıysa iyiyise hayatta vermem versemde tbt cilere :]

diğer kuccuk prg ları promosyon yaparım

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    türk milletine helal olsun derim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    cidden işe yarıycak taşaklı bi progsa satarım tabiki, yeri gelen programlarda olur beleş verilcek=)

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Kararsızım, Şimdiden Dağıtırım Demesi KoLay ;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 5063 Toplam Mesaj: 39