Para Edecek Bir Program Kodlamis Olsaydiniz, Bunu Bedava Dagitirmiydin ?
-
Abi ufak zevkıne yazdıgın bırseyı satacak halın yok zaten...
Parayla satılacak programlar da genelde proje usulu yurur zaten... Yanlıs mıyım ?
-
dağıtmam
-
aq herkes satarım diyo anket tersini sölüyo.bu ne zikiş.walla bende satarım.
-
the_suffering bunu yazdı:
-----------------------------
aq herkes satarım diyo anket tersini sölüyo.bu ne zikiş.walla bende satarım.
-----------------------------ben satmama 2 3 kez oy verdim ama geçtimi bilmiom :D yardım melekleri flood yapmış dağıtırıma :P
-
bedava dağıtanın aklını züküyüm :)
-
para edecek program :)))) .eğer para edeceğini düşünüyorsam,süre kısıtlı kullanıma açardım.Kaynak kodlarını açmama gerek yok.Olmadı "zekat" bölümü de açardım programda.o şekil basit bir programa yapılır.Ama diyelim ki matematiksel işlemlere fazlasıyla dayalı bir program üreteceksem,ve kapsamlı birşeyse bunu hakkım olduğunca satarım.40.000-50.000 aşırı fazla,ama bir şirket programla bu geliri yakalayabiliyorsa sadece yıllık lisans satarım adamlara 10.000 dolar felan olsa:P
-
iyi para edecekse google a satarım onlar beleş dağıtıyo :)
-
Ne işe yaradığına bağlı kullanan adam bişeyler üretip para kazancaksa çok deli bi şekilde satarım ama ev kullanıcısı için çok faydalı bi tool falan yaptıysam (ki böyle bişe hiç olmıcak:) satmazdım fıriweyır verirdim :)
-
Hani bir söz vardır, beleşe kim kime veriyor die :D
Ben kafamı patlatmısım gece gündüz kodlamısım kalkıp adama beleşe programı verecem...
Program fazla kasmadığım bir şeyse dağıtırım tabiki ama emlak ve hastane tarzı veri kaydı tutan ticari bir programsa asla vermem.
-
kesinlikle bedavaya vermezdim
program para ediosa para ile satarim. biri crackleyecek olsa bile 3-5 bi$e gelir. 3-5 kuru$ kazanmak kazanmamaktan iyidir.
bedavaya dagitilan $eyler mutlaka bi beklenti oldugu icin bedava dagitilir.
Adam sana bedava program verir ama o program sadece onun i$letim sisteminde cali$ir.
kimse hayrina bi$e yapmaz, mutlaka bi kazanc vardir