Para İle Alakalı 2 Mantık Sorusu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2008
    Erkek

    2. soru için kimse söylememiş ama amerika dolarını takip ediyor. 3000 5000 dolar için takibe takılır mısın bilmem ama büyük paralarda cia ensene binerdi sen bu parayı nerden buluyorsun hayırdır diye. 

    Ama sorun bu değil sadece böyle yaparsak ne olur diyorsan mantıken gidiyorum,piyasadan dolar çekeceğin için o yılda dolar fiyatını yükseltirsin sonra da günümüz de dolar salacağın için dolar fiyatını düşürürsün.


    _ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2008
    Erkek

    İkinci soru için

    Eğer her gidişinde dolar alırsan çok küçük te olsa doları yükseltmiş olursun bu da herkesi etkiler. 


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2015
    Dişi

    Parayla ilgili ne sorular dönüyormuş da bizim haberimiz yokmuş :D

    Kızlar soruyor sitesinde nereden nereye çekmişler miller konuyu ya.

    Şuraya bakın: https://paratic.com/kizlar-soruyor-para-sorulari/

     

    snncr tarafından 26/Mar/20 17:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2015
    Dişi
    Soru-cevap sitelerini biliyorsunuz. Bunlar arasında en efsanesi Kızlar Soruyor! İşte bu platformda para hakkında sorulmuş sorular ve muhteşem cevapları: https://paratic.com/kizlar-soruyor-para-sorulari/
     
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    AMpul bunu yazdı

    1. euro deger kaybeder, suan yunanistan mesela euro nun deger kaybetmesine sebep oldugu icin hor gorulup itiliyor, almanya'nin da mark i birakip euro ya gecmesi genelde dallamalik kabul ediliyor.

    2. sen 2010 dan her dolar alip getirdiginde 2010 da o dolari yakmis gibi oluyorsun, yani 2010 da dolar miktari azaliyor ulkede, turk lirasi miktari da artiyor. tam tersi 2018 de oluyor, piyasaya dolar saliyorsun, turk lirasini yakiyorsun, haliyle 2010 da dolar kitligi olacagi icin dolar artacak, 2018 de dolar bollugu try kitligi oldugu icin dolar dusecek, bu ikisi esit oldugu anda (1 try = 1 usd) artik gecmise gitmenin bir anlami kalmayacak.

    İlginç'miş, 

     


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 16
dolar euro para eu money mara