folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Para Kazanmak Icın Fıkır Danısmak Istıyorum?

Para Kazanmak Icın Fıkır Danısmak Istıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    streetw1se bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

Bana 2 bin tl ver 1 ay sonra 4 binlira geri al.. iş nedir sorarsan söylemem :) bir ayda paranın 2 katını  hiç bir iş vermez ama ben veririm :)

hastayım bu tekliflere :)

madem öyle yapıyorsun bizim için kendine yaparmısın? :)

Kendime zaten para kasıyorum :) ne denli çok o kadar kazanma da çok anladın

bu mantığa göre senin şimdi çok çok paran olması lazım. 100 lirayla bu işe girsen (en kötü ihtimal) 1 ay sonra 200, 2 ay sonra 400, 3 ay sonra 800, 4 ay sonra 1600, 5 ay sonra 3200.   5. aydan itibaren kopar gidersin.

sınırsız para hilesi bulmuşsun hocam sen napıcan milletin kıçı kırık 2 bin lirasını :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Yaaa birakon bos konusmayi arkadaslarr durumum sikisik fikir verin lutfen araba aksesuari teknolojik seyler pc ile ilgilo parcalar ne bileyimm yaa soyleyin bi fikir verin yaa

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

Yaaa birakon bos konusmayi arkadaslarr durumum sikisik fikir verin lutfen araba aksesuari teknolojik seyler pc ile ilgilo parcalar ne bileyimm yaa soyleyin bi fikir verin yaa

hocam en mantıklısı çinden ucuza elektronik getirip tabiki satabilirsen burada satmaktır

misalen bi 500 tl'yi kahpe edip bi zar salla şöyle 20-30 tane ile

ama en iyisi getirdiğini senin perakende satmandır toptan birine verim dersen az ekmek yersin

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

perakende satılcak zatende hala gıbı bır fıkır yokkı sunu getır satarsın kar bırakır dıyen bırı cıkmadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

perakende satılcak zatende hala gıbı bır fıkır yokkı sunu getır satarsın kar bırakır dıyen bırı cıkmadı

Böyle birşey olsa kişi gider kredi çeker birşey yapar parasını katlar. Kim kar getirici birşeyi paylaşır ki. Deli olmayalım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

kımsenın kımseye faydası yoksa bu sıte ndn var ? bır fıkır sunuyorum sadece mesela usb bellek getırsem burda satılabılırmı abd de 1 dolar 16 gblık usb bellek burda tutmazmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

ticaret fikrin ve yolun umuma açılmamasıyla kazandırır.

sana fikir verecek olan arkadaş kendi işinde sağlam olmalı.

başka bir iş fikri de olmalı ama o iş için zamanı ve imkanı olmamalı.

sonra "sen de şu işten ekmek ye be kardeşim" diyerek sana anlatabilir.

ama genelde böyle insanlar yakınlarından yani gönül bağı olan insanlara güzellik yapmayı sever.

2000TL hemen herkesin borç harç bulabileceği bir para.

o parayla iş yapma fikri olan o işi kendinden başka yapacak fazla bir adam olsun istemez.

Velhasıl kendim yapmayacağım işi söyleyeyim sana, bir arkadaş söylemiş esgeçmişsin.

bu caddelerde, deniz kenarında falan satılan tablo, dilek feneri, desenli tepsi gibi ürünlerin maliyeti çok düşük,

alıp, en az %100 kârla satabilirsin. zabıta ve maliye ile köşe kapmaca oynama ihtimalini de göz önünde bulundur.

gündüz okuldasın diyelim, akşamları 3-4 saat çıksan yeter,

beşiktaşta sinanpaşa çarşısının heykel tarafında akşam saatlerinde yere sergiyi serip tablo ve telefon kılıfları satan elemanlar örnek.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

ticaret fikrin ve yolun umuma açılmamasıyla kazandırır.

sana fikir verecek olan arkadaş kendi işinde sağlam olmalı.

başka bir iş fikri de olmalı ama o iş için zamanı ve imkanı olmamalı.

sonra "sen de şu işten ekmek ye be kardeşim" diyerek sana anlatabilir.

ama genelde böyle insanlar yakınlarından yani gönül bağı olan insanlara güzellik yapmayı sever.

2000TL hemen herkesin borç harç bulabileceği bir para.

o parayla iş yapma fikri olan o işi kendinden başka yapacak fazla bir adam olsun istemez.

Velhasıl kendim yapmayacağım işi söyleyeyim sana, bir arkadaş söylemiş esgeçmişsin.

bu caddelerde, deniz kenarında falan satılan tablo, dilek feneri, desenli tepsi gibi ürünlerin maliyeti çok düşük,

alıp, en az %100 kârla satabilirsin. zabıta ve maliye ile köşe kapmaca oynama ihtimalini de göz önünde bulundur.

gündüz okuldasın diyelim, akşamları 3-4 saat çıksan yeter,

beşiktaşta sinanpaşa çarşısının heykel tarafında akşam saatlerinde yere sergiyi serip tablo ve telefon kılıfları satan elemanlar örnek.

bu sekılde bır ıs yapamam neden dersenız hem part time calısıyorum hemde okumaya calsııyorm borc harc bır sekılde durum kotu oldugundan kendı telefonlarımı arkadaslarımın telefonlarını satısa cıkarttım hatta yınede tesekkurler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Bence okul bitiminde mezun olanlardan ikinci el ev eşyası topla, çok kelepir mallar düşer. Bikaç ay bekler eylülde okutursun her türlü.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Bana 2 bin tl ver 1 ay sonra 4 binlira geri al.. iş nedir sorarsan söylemem :) bir ayda paranın 2 katını  hiç bir iş vermez ama ben veririm :)

Alın bunu içeri :D 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 4443 Toplam Mesaj: 32