Para Kazanmak Icın Fıkır Danısmak Istıyorum?
-
YasamaK bunu yazdıstreetw1se bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
Bana 2 bin tl ver 1 ay sonra 4 binlira geri al.. iş nedir sorarsan söylemem :) bir ayda paranın 2 katını hiç bir iş vermez ama ben veririm :)
hastayım bu tekliflere :)
madem öyle yapıyorsun bizim için kendine yaparmısın? :)
Kendime zaten para kasıyorum :) ne denli çok o kadar kazanma da çok anladın
bu mantığa göre senin şimdi çok çok paran olması lazım. 100 lirayla bu işe girsen (en kötü ihtimal) 1 ay sonra 200, 2 ay sonra 400, 3 ay sonra 800, 4 ay sonra 1600, 5 ay sonra 3200. 5. aydan itibaren kopar gidersin.
sınırsız para hilesi bulmuşsun hocam sen napıcan milletin kıçı kırık 2 bin lirasını :)
-
Yaaa birakon bos konusmayi arkadaslarr durumum sikisik fikir verin lutfen araba aksesuari teknolojik seyler pc ile ilgilo parcalar ne bileyimm yaa soyleyin bi fikir verin yaa
-
MeTiN_7 bunu yazdı
Yaaa birakon bos konusmayi arkadaslarr durumum sikisik fikir verin lutfen araba aksesuari teknolojik seyler pc ile ilgilo parcalar ne bileyimm yaa soyleyin bi fikir verin yaa
hocam en mantıklısı çinden ucuza elektronik getirip tabiki satabilirsen burada satmaktır
misalen bi 500 tl'yi kahpe edip bi zar salla şöyle 20-30 tane ile
ama en iyisi getirdiğini senin perakende satmandır toptan birine verim dersen az ekmek yersin
-
perakende satılcak zatende hala gıbı bır fıkır yokkı sunu getır satarsın kar bırakır dıyen bırı cıkmadı
-
MeTiN_7 bunu yazdı
perakende satılcak zatende hala gıbı bır fıkır yokkı sunu getır satarsın kar bırakır dıyen bırı cıkmadı
Böyle birşey olsa kişi gider kredi çeker birşey yapar parasını katlar. Kim kar getirici birşeyi paylaşır ki. Deli olmayalım.
-
kımsenın kımseye faydası yoksa bu sıte ndn var ? bır fıkır sunuyorum sadece mesela usb bellek getırsem burda satılabılırmı abd de 1 dolar 16 gblık usb bellek burda tutmazmı?
-
ticaret fikrin ve yolun umuma açılmamasıyla kazandırır.
sana fikir verecek olan arkadaş kendi işinde sağlam olmalı.
başka bir iş fikri de olmalı ama o iş için zamanı ve imkanı olmamalı.
sonra "sen de şu işten ekmek ye be kardeşim" diyerek sana anlatabilir.
ama genelde böyle insanlar yakınlarından yani gönül bağı olan insanlara güzellik yapmayı sever.
2000TL hemen herkesin borç harç bulabileceği bir para.
o parayla iş yapma fikri olan o işi kendinden başka yapacak fazla bir adam olsun istemez.
Velhasıl kendim yapmayacağım işi söyleyeyim sana, bir arkadaş söylemiş esgeçmişsin.
bu caddelerde, deniz kenarında falan satılan tablo, dilek feneri, desenli tepsi gibi ürünlerin maliyeti çok düşük,
alıp, en az %100 kârla satabilirsin. zabıta ve maliye ile köşe kapmaca oynama ihtimalini de göz önünde bulundur.
gündüz okuldasın diyelim, akşamları 3-4 saat çıksan yeter,
beşiktaşta sinanpaşa çarşısının heykel tarafında akşam saatlerinde yere sergiyi serip tablo ve telefon kılıfları satan elemanlar örnek.
-
muaythaist bunu yazdı
ticaret fikrin ve yolun umuma açılmamasıyla kazandırır.
sana fikir verecek olan arkadaş kendi işinde sağlam olmalı.
başka bir iş fikri de olmalı ama o iş için zamanı ve imkanı olmamalı.
sonra "sen de şu işten ekmek ye be kardeşim" diyerek sana anlatabilir.
ama genelde böyle insanlar yakınlarından yani gönül bağı olan insanlara güzellik yapmayı sever.
2000TL hemen herkesin borç harç bulabileceği bir para.
o parayla iş yapma fikri olan o işi kendinden başka yapacak fazla bir adam olsun istemez.
Velhasıl kendim yapmayacağım işi söyleyeyim sana, bir arkadaş söylemiş esgeçmişsin.
bu caddelerde, deniz kenarında falan satılan tablo, dilek feneri, desenli tepsi gibi ürünlerin maliyeti çok düşük,
alıp, en az %100 kârla satabilirsin. zabıta ve maliye ile köşe kapmaca oynama ihtimalini de göz önünde bulundur.
gündüz okuldasın diyelim, akşamları 3-4 saat çıksan yeter,
beşiktaşta sinanpaşa çarşısının heykel tarafında akşam saatlerinde yere sergiyi serip tablo ve telefon kılıfları satan elemanlar örnek.
bu sekılde bır ıs yapamam neden dersenız hem part time calısıyorum hemde okumaya calsııyorm borc harc bır sekılde durum kotu oldugundan kendı telefonlarımı arkadaslarımın telefonlarını satısa cıkarttım hatta yınede tesekkurler
-
Bence okul bitiminde mezun olanlardan ikinci el ev eşyası topla, çok kelepir mallar düşer. Bikaç ay bekler eylülde okutursun her türlü.
-
YasamaK bunu yazdı
Bana 2 bin tl ver 1 ay sonra 4 binlira geri al.. iş nedir sorarsan söylemem :) bir ayda paranın 2 katını hiç bir iş vermez ama ben veririm :)
Alın bunu içeri :D