Para Kazanmak Icın Fıkır Danısmak Istıyorum?
-
merhaba arkadaslar ogrencı oldugum ıcın ufaktan bırseyler yapıp sıkıstıgımda harclık olarak kullanabılcegım bır para kazanmak ıstıyorum mebla cok buyuk degıl ama ne yapabılırım? 2 bın tl gıbı bır param var ne alıp satabılırım yada ne getırı saglar bana bıraz fıkır verırmısınız?
-
ankaradaysan eğer ziraat mahallesinden toptancılarla anlaş tablo al ledli 15 tl'ye akşam 9 gibi tunalıda tezgah aç 40 tl'ye sat fena iş dönüyor
-
istanbuldayım hocam
-
-1 senelik repoya yatırırsan 132 lira 60 kuruş para kazanıyormuşsun hocam.
-Ucuz yollu bir reseller alıp senelik 25 liradan yüzlerce host satıp sonra battım diyebilirsin hocam. Bu işte de iyi para varmış. En azından repodan iyi kazandırıyor.
-Garanti bankası vadeli hesap için %11 faiz oranı diyor ama paranın azlığından dolayı ne kadar getirir bilmem. Onun hesaplanması biraz değişikti de şimdi aklımda değil.
-Altımdaki mesajı görünce, geçen çin sitelerine baktım 3-4 dolara telefon kapakları var. Toptan alsan (100 tane falan) yapabileceğin pazarlıkla orantılı olarak bu fiyatı 2,5 dolara falan çekersin diye umuyorum. Güncel dolar kurumuz 2.18 den hesaplayacak olursak toplam maliyetin 545 lira olacak. Gerçi bu kadar yüksek meblağ için gümrük vergisi isterler. O yüzden iki parti ya da iki farklı kişi adına sipariş vermen gerekebilir. Tanesini 10 liradan satsan kargo alıcıya dahil şeklinde, 455 lira para bırakır. 2 bin liraya endekslediğimizde 1500 lira civarı bir para kazandırır.
1049 tarafından 24/Şub/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Çinden telefon aksesuarı getirip satabilirsin internet üzerinden.Deli para var.
-
Citizen bunu yazdı
mesela ne gıbı ornek acaba?
-
Citizen bunu yazdı
aynı fikirdeyim millet delirmiş
-
50 şer adet begendiklerinden sipariş ver sat
-
Sanalcaptan bunu yazdı
50 şer adet begendiklerinden sipariş ver sat
su aliexpres nasıl işliyor ? kargo ücreti warmı? minumum ne kadarlık ürün alman gerekiyor
-
ne yapacağını bilmiyorum da hocam megaholdings diye gelen olursa vur ağzına bi tane :D
-
keşke birisi de hiç parasız nasıl para kazanılır onu anlatsaydı :( kapitalizmin dünyaya sakso çektirdiği bir devirde yaşıyoruz. parası olan para kazanabiliyor parası olmayan özel şirketlere domalmadıkça para kazanamıyor böyle bir saçmalık işte..