Para Kazanmak İsteyen İş Ortağı Arıyorum
-
Merhaba,
Eski bir üyeyim. Şimdi yaş ilerleyince ve para kazanma uğraşı başlayınca bu ortamlardan uzak kaldım.
Satış - pazarlama yapan bir firmam ve sigorta işleri yapan bir firmam var.
Internetten bana toplu mail gönderimi yapacak (Türkiye için) ve ürünlerin tanıtımını yapacak ortak arıyorum. Ortağın görevi maillist oluşturup maillere hazır şablon ürün tanıtım mailini göndermek olacak. Gelen her online siparişten de komisyon kazanacak. işin tamamını ben halledeceğim. Sadece tanıtımla uğraşmış olacak. komisyon oranı %7. Yani ben de yaparım da cidden vakit yok
hem maksat genç arkadaşlara para kazanma yolu açılsın.
İş gerçektir, gerçekten para kazanmak isteyen varsa iletişime geçebilir. Satılacak ilk ürün kaşe kalem. 59TL ye satıyoruz telefonla. okul müdürleri, öğretmenler ve doktorlar ana müşteri dalları. internetten de satışa başlayacağız. benim tahminim 10000 lik bir mail gönderiminden en az 15-20 müşteri gelir. online satış başı 9TL vereceğim. 9x20=180TL min. kazancınız olacak. (toplu mail gönderimi yapan firmalar çalışan maillistlere ortalama 60-150TL alıyorlar, yani işin rayici o. Siz 10000lik mail gönderiminden sıfır TL de kazanabilirsiniz. 1000TL de kazanabilirsiniz, artık reklamı yapmanıza ve ürünün satılabilirliğine göre değişir kazancınız
iş reeldir maillist, toplu mail gönderme, mail bomb gibi konularla ilgili arkadaşlar web tanıtımı yapıp 40$-50$ peşinde koşacaklarına reel para kazanabilirler. llgilenenler bana özelden mesaj yazarsa detaylı konuşabiliriz.
* konuyu nereye açacağımı bilemedim moderator arkadaslar uygun yere taşısınlar lütfen. -
Edit: biraz daha detaylı araştırınca, tahribatıda direkt olarak reklam için kullanmışsın, fiyat konusu falanda ayrı mesele.
-
2003'den beri neredeydin sen hocam? 7 senedir ilk defa login olmuşsun sonra çıkıp eski üyeyim diyorsun.
-
Bizim burda kırtasiyelerde 20 tl ye çok kaliteli olarak yapıyorlar nasıl 59 liraya satacaklar onu hayret
-
Bu ortamda sana güvenmelerini bekleme boşuna dostum....
Eger iş konusunda ciddiysen bu kadar karlı bir işe gerecek reel de etrafında birçok kişi vardır.
Burda boşa zaman kaybetme bence...
-
Elimde 90 bin tane üniversitede okuyan kişilerin mail leri
adları soy adları , memleketi , yaş aralığı , ismi soymi gibi mail adresi var...
Ben zaten email post yapsam para ile zaten 90 bin kişiye 1 milyardan aşşa mail atmam :)
sana nie ihtiyacım olsun bunu açıkla bana ;)
sen bana ver 1 milyar ben 90 bin reel kişiye yollıyım mesela anca böle yardımın olur yada
hadi sen 500 ver sattığın her üründenden şu kadar ver diyebilirim...
E mail olayıda ayrıca zordur :)
server ın varmı
-
kalem ve kaşe için doktorlar falan filan hikaye geccen sen bu işi bir kalem için doktorlara v.b mail atcam onlarda sipariş vercekler de bende %7 lik bir oran ile komisyon alcam olcak iş değil k.bakma bana göre giderim herhangi bi hastaneye birebir görüşürüm 10 tanesinden en az 4 tanesini bağlarım komisyonum %100 olur :)
-
o tip maiileri kimsenin tıkladığını sanmıyorum mallar warmıdır illaki zaten mal olanda dur şurdan kartla weya tlf la kaşe alayım demez.
-
hirrimin cirrigi
dalavere kürt memmet
koyununlarin tüyü tele takilcakda ip olacakda
-
:)) hack forumlarında yazmayalı bayaa olmuş :) her zamanki gibi güvensizlik var.Cevap vermeye çalışalım.
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------
Edit: biraz daha detaylı araştırınca, tahribatıda direkt olarak reklam için kullanmışsın, fiyat konusu falanda ayrı mesele.
-----------------------------reklam için kullanmadım. öle yapsam gazeteye ilan veririm. Benim sıkıntım şu yüksek sayıda insana ulaşmaya çalışıyorum. Bu da maille olacak. Toplu mail işini yapan çok kişi var ama güvenilirlikleri tartışılır.
lordvader89 bunu yazdı:
2003'den beri neredeydin sen hocam? 7 senedir ilk defa login olmuşsun sonra çıkıp eski üyeyim diyorsun.
-----------------------------2003 te univden mezun oldum. Askerlik iş güç para kazanma derken koptuk biraz bu tarz ortamlardan. Ama takip ederim gene yer yer. Eski üyeyim tahribat daha yokken ben ilgileniyordum bu işlerle. o zamanlar spymastersnake forumu vardı. eski olanlar bilir. Orda yetiştik. Oralarda takılan M3HM3T nickli arkadaş wardomu kurdu falan filan. hoş çok sık takılmıyorum buralara ama mesajları okumak için login olmak gerekmiyor , ondandır:) ilk kural kalmış demekki aklımda karda yürü ama izini belli etme:)
swordfish bunu yazdı:
Bizim burda kırtasiyelerde 20 tl ye çok kaliteli olarak yapıyorlar nasıl 59 liraya satacaklar onu hayret
-----------------------------doğrudur işin maliyeti çok değil. Serbest piyasa ekonomisi. Biz ortalama 10 tane satıyoruz günde. kar oranı yüksek, zaten o yüzden şu sıralar bu işteyim :) bizim kalem metaldir bu arada, plastik değil. kargo dahil 20Tl zor da biraz üstüne satabilir kırtasiye. bilemeyeceğim. kaşe kalem de ilk ürün bu tutarsa diğerleri daha kazançlı. bakalım yavaş yavaş.
apokontek bunu yazdı:
Bu ortamda sana güvenmelerini bekleme boşuna dostum....
Eger iş konusunda ciddiysen bu kadar karlı bir işe gerecek reel de etrafında birçok kişi vardır.
Burda boşa zaman kaybetme bence...
-----------------------------ben zaten reelde işi yapıyorum. İsteyen gelip görebilir. Yani zaten para kazanıyorum. canlı görmek isteyenler için Sıhhıye de yerimiz lale sok. 17/3 ahanda açık adres:) bu işle bir deneme yapacağım email advertisement & sales işine. bakalım denedikten sonra sonuçları göreceğiz. burda zaman kaybetmiyorum. bunlar benim için iş geliştirme yeni pazar oluşturma konularına giriyor. güven içinde siparişi siz alın diyorum. yani sen atacaksın sen alacaksın siparişi, müşteri düştümü diyeceksin ki şu müşteri bende sana komisyonunu anında ileticem. işleyiş böle olacak.
SnipeTR bunu yazdı:
Elimde 90 bin tane üniversitede okuyan kişilerin mail leri
adları soy adları , memleketi , yaş aralığı , ismi soymi gibi mail adresi var...
Ben zaten email post yapsam para ile zaten 90 bin kişiye 1 milyardan aşşa mail atmam :)
sana nie ihtiyacım olsun bunu açıkla bana ;)
sen bana ver 1 milyar ben 90 bin reel kişiye yollıyım mesela anca böle yardımın olur yada
hadi sen 500 ver sattığın her üründenden şu kadar ver diyebilirim...
E mail olayıda ayrıca zordur :)
server ın varmı
-----------------------------ünivde okuyanlar yaramaz bana şimdilik. ama başka bir iş için o databasei kullanabilirim. şimdilik bu biraz gizli. netleşince hala buralarda olursan konuşuruz. server yok. para peşin yok. herkeste mail adresi var. ben bile evdeki eski hard disk arşivlerini sallasam 1 gb maillist çıkartırım :) bana canlı gidecek, inboxa düşecek mail lazım. Ondan iş ortaklığı diyorum. maillistine güveniyorsan at, gelen siparişten sen de kazan ben de kazanayım. Benim işime yaramayacak 90 bin kişi o maili okusa nolur 90 milyon kişi okusa nolur. ben her mailliste 1 milyar versem trilyonlar harcamam lazım doğru maillisti bulmak için.
emailin zor olduğunu biliyorum o yüzden buralardayım. Ben iki defa kendi başıma denedim, beceremedim açıkcası. biraz geri kalmışım olaylardan. birinde siteyi bulundurduğum server banladı. (1 hafta ceza verdi). ikincisinde google ip adresimden yakaladı. siteyi dizinden çıkarttı. tekrar sokana kadar canım çıktı valla :) biraz araştırdım konuyu, para karşılığı toplu mail atan serverların türediğini öğrendim. oralara da para verebilirim ama küçük balık tutmadan büyük balık için olta atmıyorum.
q3zqin bunu yazdı:
kalem ve kaşe için doktorlar falan filan hikaye geccen sen bu işi bir kalem için doktorlara v.b mail atcam onlarda sipariş vercekler de bende %7 lik bir oran ile komisyon alcam olcak iş değil k.bakma bana göre giderim herhangi bi hastaneye birebir görüşürüm 10 tanesinden en az 4 tanesini bağlarım komisyonum %100 olur :)
-----------------------------reelde bağla ona da komisyon vereyim dostum. 4 tane bayan satışçım var. primle çalışıyorlar. Gel yarın başla :) adres yukarıda. komisyon aynıdır ama yemek + yol parası veriyoruz o avantajın olur.
ha arkadaşlar bu arada kaşe kaleme bağlı kalmayın dediğim gibi pazarlama üzerine çalışan firmam var. ürünler çeşitli yani. bu tarz bir işi deneyince düşük ücretli ve çok satılan bir ürün gerekiyordu ondan buna karar verdim.
degree bunu yazdı:
o tip maiileri kimsenin tıkladığını sanmıyorum mallar warmıdır illaki zaten mal olanda dur şurdan kartla weya tlf la kaşe alayım demez.
-----------------------------açıkçası maille hiç satış yapmadık bende bilmiyorum. ama telefonla çatır çatır giden şey neden maille gitmesin :) denemeden zarar gelmez.
ayamann bunu yazdı:
hirrimin cirrigi
dalavere kürt memmet
koyununlarin tüyü tele takilcakda ip olacakda
-----------------------------adsense den daha çok tüy takılır merak etmeyin :) hayır kapasitenizi gösterin başka işler önereyim. lütfen inceleyiniz.
www.mts-telecom.com
www.ekosigortam.com
www.dsa.tc
www.kasekalem.in
yukarıdaki iş dallarında da faaliyet gösteriyorum. bir de su arıtma firmam var kuzenimle. Ha zengin falan değilim yanlış anlaşılmasın :) ama tırmalamaya devam ediyoruz.
ben iş önerdim ilgilenenlar bağlantıya geçebilir illa yapmak zorundasınız diye bir şey yok.
-
Sana ben bi teklif vereyim ;)
doruk mail server kiralıyo mail server ın olmadan domainlerden doğru bu işi yapamazsın zaten.
sıfır ip olmak zorunda adamların bunların hepsini yapıyo hazır bi şekilde sana sunuyorlar zaten
1.5 milyon izinli mail serverlerı aylık 90 milyon sende incele
maddi anlamda sen bana sponsor ol bende sana mail atayım...
yada direk server kirala ölede olabilir...
not bu şirket hem kaliteli hemde server alabilmen için şirketin olmalı onun üzerine alıyorsun server ı çünkü..
sen bi araştır ben işe girmeden dönersen bana bu işe giriş yaparım ;) mail listelerim hazır benim ondada sıkıntı yok yani.
hee ama sana vermem sendeki 1gb ı istemem yani ;)
hem böle yaparsan başkasınada ihtiyacın kalmaz.
Sistemleri güzel txt de sen mailleri veriyon siteye (doruk`a) gidcek mail içeriği yazıyon yolla diyon onlar yolluyo ...
Bi ortağada gerek hee illa ortak arıyon die dedim bunları :D