folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Para Kazanmak İsteyen İş Ortağı Arıyorum

Para Kazanmak İsteyen İş Ortağı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatarra
    zatarra's avatar
    Erkek

SnipeTR bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana ben bi teklif vereyim ;)

doruk mail server kiralıyo mail server ın olmadan domainlerden doğru bu işi yapamazsın zaten.

sıfır ip olmak zorunda adamların bunların hepsini yapıyo hazır bi şekilde sana sunuyorlar zaten

1.5 milyon izinli mail serverlerı aylık 90 milyon sende incele

maddi anlamda sen bana sponsor ol bende sana mail atayım...

yada direk server kirala ölede olabilir...

not bu şirket hem kaliteli hemde server alabilmen için şirketin olmalı onun üzerine alıyorsun server ı çünkü..

sen bi araştır ben işe girmeden dönersen bana bu işe giriş yaparım  ;) mail listelerim hazır benim ondada sıkıntı yok yani.

hee ama sana vermem sendeki 1gb ı istemem yani ;)

hem böle yaparsan başkasınada ihtiyacın kalmaz.

Sistemleri güzel txt de sen mailleri veriyon siteye (doruk`a) gidcek mail içeriği yazıyon yolla diyon onlar yolluyo ...

Bi ortağada gerek hee illa ortak arıyon die dedim bunları :D

dorukla dün yazışmıştım. (eğer bahsettiğimiz aynı doruksa). Hatta bugün cvp yazmışlar. yalnız o senin bahsettiğin 1.5 milyon izinli mail olayını göremedim yani varda. yüksek fiyatla var :)

Bakalım değerlendiriyorum. Birini deneyeceğim ya en kötü.

From: Doruk Bilgi Teknolojileri [mailto:info@dorukbt.com]
    Sent: Monday, June 06, 2011 2:05 PM
    To:
    Subject: Re: Fiyat Talebi
    Merhaba Serkan Bey;

İlk Öğretim Okullarının Müdür E-mailleri Elimizde Mevcuttur 10.000 Adettir ve Fiyatı : 100.00 TL + kdv 'dir. Diğer Bahsettiğiniz E-mailler Elimizde Maalesef Yoktur.
    www.dorukmail.com adresimizden kredi alarak e-mail gönderimi yapabilirsiniz.
    From:
    Sent: Monday, June 06, 2011 12:12 PM
    Subject: Fiyat Talebi

Merhaba,

Öğretmen, okul müdürü, doktor ve avukat maillerine ihtiyacımız var.

Bu maillerin listesini firmanızdan almamız mümkün mü?

Mümkünse fiyat bildirebilir misiniz?

İkinci konuda bu adreslere toplu mail gönderimi yapmak istiyoruz. 10000 mail 20TL + KDV olarak gözüküyor. Maillistesi ile birlikte bu fiyat ne kadar olur?

İyi çalışmalar,

NiGhT_SouL bunu yazdı:

cw yede konu açtın mı ? 

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NZ_gLaRP48kJ:www.wardom.com.tr/para-kazanmak-isteyen-is-ortagi-ariyorum-t482765.html+ski+bir+%C3%BCyeyim.+%C5%9Eimdi+ya%C5%9F+ilerleyince+ve+para+kazanma+u%C4%9Fra%C5%9F%C4%B1+ba%C5%9Flay%C4%B1nca+bu+ortamlardan+uzak+kald%C4%B1m.Sat%C4%B1%C5%9F+-+pazarlama+yapan+bir+firmam+ve+sigorta+i%C5%9Fleri+yapan+bir+firmam+var.&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&source=www.google.com.tr

CW ye açmadım wardoma bide tahribata açtım. CW duruyor mu hala diye demin test ettim :) site duruyor da benim kaydı 2005'te silmişler :)) ama takdir ettim ayakta kalmışlar bugüne kadar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

üstad ben sana yol gösterdim artık gerisini sen kendi tırnaklarınla kaz eşele :)

fiyat tabiki yüksektir.

sana özel makine kuruyo adamlar sıfır ip kara listeye alınmamış o yüzdende inbox gidiyor.

Diğer yöntem...

Süper onine varsa sizin orda eve çektireceksin süper online 100 mg o bile çok

10 mgbit de olabilir 49 yada 59 du galiba sonra eski bi makina bulacak (ps) içine kurduracan windows server 2003 + exchange server...

Mail serverda kurdun mu al ordan kendin at tabi bu ip adresini internet ortamına tanıtman gerekiyor junk a atmasınlar diye .

mx kaydı idi adıda zannedersem sonra sana bedavaya gelir :D hatta sen satış yapmaya başlarsın doruk gibi...

O amk doruk o kadar arşivi nasıl yapmış kutladım valla ibnelere gram güvenmiyom bende ekliyorum oraya mail adreslerini onlarada el atıyolar ne olacak....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatarra
    zatarra's avatar
    Erkek

SnipeTR bunu yazdı:

üstad ben sana yol gösterdim artık gerisini sen kendi tırnaklarınla kaz eşele :)

fiyat tabiki yüksektir.

sana özel makine kuruyo adamlar sıfır ip kara listeye alınmamış o yüzdende inbox gidiyor.

Diğer yöntem...

Süper onine varsa sizin orda eve çektireceksin süper online 100 mg o bile çok

10 mgbit de olabilir 49 yada 59 du galiba sonra eski bi makina bulacak (ps) içine kurduracan windows server 2003 + exchange server...

Mail serverda kurdun mu al ordan kendin at tabi bu ip adresini internet ortamına tanıtman gerekiyor junk a atmasınlar diye .

mx kaydı idi adıda zannedersem sonra sana bedavaya gelir :D hatta sen satış yapmaya başlarsın doruk gibi...

O amk doruk o kadar arşivi nasıl yapmış kutladım valla ibnelere gram güvenmiyom bende ekliyorum oraya mail adreslerini onlarada el atıyolar ne olacak....

dostum ankarada mısın sen neredesin ? bana bi cep tel atsana özelden, detaylı konuşalım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

önce bir avatar seç :) konuya yoğunlaşamadım dikkatim dağıldı xd

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatarra
    zatarra's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

önce bir avatar seç :) konuya yoğunlaşamadım dikkatim dağıldı xd

Avatarın mı var derdin var :) seçilmemiş olsun farkımız olsun :P

Toplam Hit: 4033 Toplam Mesaj: 17