folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paraçevirici.Com Belki İşinize Yarar

Paraçevirici.Com Belki İşinize Yarar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

İlgimi çekti.

http://paracevirici.com/

Onlarca ülkenin para birimininin TL karşısındaki değerini anında görebilirsiniz.

Bize en yakın Brezilya parası var :) 100 Lira = 104 Brezilya Reali.

Mod; konulari uygun bölümlere açalım. (Taşındı)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Ben bunun mobilini yazmayı düşünmüştüm birara döviz dönüşümünden kafam hafif sıyrılmaya başlayınca, güzel yapmışlar.

*Bizim paramıza en yakın muhabbetine gelince, para rakamsal olarak yakın görünüyor olabilir ama paranın alım gücü diye birşey var. Sen "aaa 1 lira 100 bilmemne yapıyor, adamların parası değersiz" dersin ama heriflerde ekmek 500 bilmemne fiyata satılıyordur.

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

Ben bunun mobilini yazmayı düşünmüştüm birara döviz dönüşümünden kafam hafif sıyrılmaya başlayınca, güzel yapmışlar.

*Bizim paramıza en yakın muhabbetine gelince, para rakamsal olarak yakın görünüyor olabilir ama paranın alım gücü diye birşey var. Sen "aaa 1 lira 100 bilmemne yapıyor, adamların parası değersiz" dersin ama heriflerde ekmek 500 bilmemne fiyata satılıyordur.

Öyle bi muhabbet yok belki de hiç olmadı :/

Nerden çıkardın hocam bu muhabbeti :/

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

birimcevir.com daha güzel bence.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    wasd bunu yazdı

Nası yok hocam:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Deval%C3%BCasyon

Ruble ile türk lirasını çevir bakalım. Bide Rusya'ya git en basitinden mc donalds tan bir hamburger al bakalım Türkiye'deki fiyatıyla aynıya geliyor mu gelmiyor mu.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    wasd bunu yazdı

Nası yok hocam:

Ruble ile türk lirasını çevir bakalım. Bide Rusya'ya git en basitinden mc donalds tan bir hamburger al bakalım Türkiye'deki fiyatıyla aynıya geliyor mu gelmiyor mu.

enflasyon,  paranın degeri vs bunlar baska seyler. 

1euro =2.9TL,  avrupada ekmek pahali olabilir.  sanane ki bundan. 

1euro Türkiye'de kac tl yapar,  veya 1 tl avrupada kac euro yapar bu önemli kiyaslamada. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    wasd bunu yazdı

Nası yok hocam:

enflasyon,  paranın degeri vs bunlar baska seyler. 

1euro =2.9TL,  avrupada ekmek pahali olabilir.  sanane ki bundan. 

1euro Türkiye'de kac tl yapar,  veya 1 tl avrupada kac euro yapar bu önemli kiyaslamada. 

Hocam bunları bende biliyorum, arkadaş böyle birşey yok demiş ona nazaran yazdım.

Bence sen arkadaşım yazdıklarını bir daha oku.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

http://finans.mynet.com/doviz/doviz-cevirici/

break tarafından 26/Eki/14 18:10 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

1 lira       = 10.000,00 São Tomé and P. Dobra

şimi bu para birimi çokmu değerssiz anlamına geliyor ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2318 Toplam Mesaj: 19