folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paranın Dibine Vurmak İsteyen Gelsin

Paranın Dibine Vurmak İsteyen Gelsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

kendi blogumdaki yazıyı koydum 

Yanlış duymadınız evet 1,5 ayda 6000 lira veya daha fazlasını kazanabilirsiniz.Nasıl mı çok basit yalnız gereken tekşey özgüven ve iyi konuşma becerisi.Lafı uzatmadan işten bahsedeyim yapacağımız iş imsakiye satmak.İşin püf noktalarını anlatyorum.Bilirsiniz ramazan da ekmek fırınları, pide salonları, kasaplar veya lokantalar imsakiye dağıtırlar.Bu meslek dalları bizim birinci hedef kitlemiz tabi imsakiye yaptırmak isteyen bir sürü iş kolu var onlarıda listeye alıcaz.Önce işin matbaa kısmını anlatayım.Şimdi gidiyoruz herhangi bir matbaacıya diyoruz ki ben imsakiye satmak istiyorum bana katalog verin diyorsunuz.Size bir çok firmanın kataloglarını veriyor.Siz bu kataloglarla müşterilerinize gidip imsakiye beyendirmeye çalışıyorsunuz.Diyelim beyendirdiniz ve sizden 1000 adet istedi.Şimdi 1000 adet imsakiye kartonu 100 lira civarı.Bu kartonlara müşterinin istediği yazıyı yazdırmak yani baskısı 1000 adet için 15 lira toplam maliyet 115 lira.Siz bu işi yaparsanız en az %100 karla satmalısınız.Bu işin raconu böyledir.En az 230 liraya satmalısınız siz açılışı 350 liradan yapın pazarlık payı verin ve güzel bir anlaşma ile çok temiz para kazanın.Minumum 100 lira kazansanız 60 tane müşteri yakaladığınız takdirde 6000 lira kar elde edersiniz.Müşteri bulmak size kalmış ister eş dost ister çıkın dükkan dükkan dolaşın.Bu yaz parayı vurmak sizin elinizde.Bir teşekkürü az görmeyin.Hadi bol kazançlar 

yalnız soyliyeyim bursada bu işe kalkışmazsanız sevinirim :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    elaman arıyomusun ? :)

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    tek çalışırım :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    hoca esnafta peşin yok.6000 tl bırak 500 tl al yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    kriz geçen seneden beri etkiliyor piyasayı yalnız 10 tane adam yakalasak yeter 1000 ytl :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

dostum imsakiye ramazanda esnafların halka ücretsiz dağıttığı bi olaydır buna para veren zihniyet i anlamam mümkün değil tabi istanbul u bilmioru mama ordakiler yabancı değil sonuçta :)

ramazanda çarşıya çıkarsın manava uğrarsın poşetin içine kıvır kıvır bikaç tane sallar markete gir eline verir ;) çık ordan ayakkabıcıya gir bi ayakkabı beğen 10 imsakiye cepte senin olayın tabi başka önce dağıttıracak bi işyeri bulmak lazım ama saygı duruyorum bizim buralara göre değil düşündümde :))

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    eray hacı işte sana o imsakiyeleri veren adamlara sen imsakiye satcan :) olay bu, sen onlara imsakiye satcan ki onlarda sana bedava versin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı:
    -----------------------------
    eray hacı işte sana o imsakiyeleri veren adamlara sen imsakiye satcan :) olay bu, sen onlara imsakiye satcan ki onlarda sana bedava versin
    aynen bu nasıl bir fikir şakka gibi

hack forum https://www.turkhacks.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

DeepiMpaCt bunu yazdı:
    syklops bunu yazdı:
    aynen bu nasıl bir fikir şakka gibi

hoca neyi anlamadınız bilmiyorum ama ufak bir özet bu bakkal manav gibi adamlar imsakiyeyi matbaaya  yaptırır sende bir nevi matbaa olucaksın bu işte bu kadar basit ilk mesajda detay yazıyor neyi anlamadınız ki 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bu konu geçen ramazanda da açılmıştı. sen mi açmıştın?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı:

dostum imsakiye ramazanda esnafların halka ücretsiz dağıttığı bi olaydır buna para veren zihniyet i anlamam mümkün değil tabi istanbul u bilmioru mama ordakiler yabancı değil sonuçta :)

ramazanda çarşıya çıkarsın manava uğrarsın poşetin içine kıvır kıvır bikaç tane sallar markete gir eline verir ;) çık ordan ayakkabıcıya gir bi ayakkabı beğen 10 imsakiye cepte senin olayın tabi başka önce dağıttıracak bi işyeri bulmak lazım ama saygı duruyorum bizim buralara göre değil düşündümde :))

reklamın iyisi kötüsü olmaz :] adam bedava verir ama evinin içine reklamını sokar :W

....
Toplam Hit: 3572 Toplam Mesaj: 23