Paranın Dibine Vurmak İsteyen Gelsin
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
bu konu geçen ramazanda da açılmıştı. sen mi açmıştın?
evet bende hatrlıyorum :) arkadaşım şimdi anladım ama adamlar yüz e yılalrdır kartvizitlerini bastırdıkları mekana yaptırmak varken sana 200 vermez bea :D -
bi nevi komisyonculuk güzel iş ama ;)
-
eray bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
evet bende hatrlıyorum :) arkadaşım şimdi anladım ama adamlar yüz e yılalrdır kartvizitlerini bastırdıkları mekana yaptırmak varken sana 200 vermez bea :D
-----------------------------ben de düşündüm onu. bu adamlar geçen senelerde de bastırmıyo muydu. yani nası bastırılacağını biliyorlar. neden bizden alsınlar ki?
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
evet bende hatrlıyorum :) arkadaşım şimdi anladım ama adamlar yüz e yılalrdır kartvizitlerini bastırdıkları mekana yaptırmak varken sana 200 vermez bea :D
-----------------------------ben de düşündüm onu. bu adamlar geçen senelerde de bastırmıyo muydu. yani nası bastırılacağını biliyorlar. neden bizden alsınlar ki?
walla bende esnafım yıllardır bastırıyoruz böle biriyle karşılaşmadım karşılaşsamda esnaf olmanın verdiği tecrübeyle bi bakarım bu ne la eline 100 m lik imsakiye almış bana 200 e kakalıycak tipinde meymenet yok derdim :) yani güven veremezsin ha etrafın sağlamdır çevrende tanıdık akraba esnafalr vs vardır ama oda biyere kadar 1,5 ayda 6 bin tl yalan olur ama ben yinede pozitif düşünelim derim :) -
adam matbaa arıcagına sen ayagına gidiyon teslimat yapıyon bir sürü ıvız zıvırı hallediyon teslim ediyon paranı alıyon bu kadar
-
eray bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
walla bende esnafım yıllardır bastırıyoruz böle biriyle karşılaşmadım karşılaşsamda esnaf olmanın verdiği tecrübeyle bi bakarım bu ne la eline 100 m lik imsakiye almış bana 200 e kakalıycak tipinde meymenet yok derdim :) yani güven veremezsin ha etrafın sağlamdır çevrende tanıdık akraba esnafalr vs vardır ama oda biyere kadar 1,5 ayda 6 bin tl yalan olur ama ben yinede pozitif düşünelim derim :)
-----------------------------ben bu işi ilk yaparken 8 tane müşteri bulmustum öle aptal paralara yapmıştımki 500-600 anca kazandım ama elemanın biri vardı hem profseyonel hemde iyi paraya satıyordu 60 ı gecitigini biliyorum müşteri sayısının
-
syklops bunu yazdı:
adam matbaa arıcagına sen ayagına gidiyon teslimat yapıyon bir sürü ıvız zıvırı hallediyon teslim ediyon paranı alıyon bu kadar
-----------------------------matbaa da işe başla bence daha ço kkazanırsın :D bu işleri ordada yaparsın adın olur hem :D
matbaa cının biriynen anlaşmak ta lazım işimimi alcan die dayak yersin hiç belli olmaz :D
neyse kolay gelsin sen kazanmışsın ki sölüon saygı duyarık :D
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------ben pazartesi baslar iş bası yapar herkese bol kazanc :)
-
syklops bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
-----------------------------ben pazartesi baslar iş bası yapar herkese bol kazanc :)
aslında benim ş uan bulunduğum yerde matbaa yok biliomusun :) en yakını 50 km :D gidip bi ayar çeksem gelip burda sipariş alsam baya kar ederim :D -
lise çağlarımda yaptığım iş çok para var
ama artık milletin gözü açılmış yinede iyi para var
zamanım olsa yaparım yine ama yok :(