Paranormal Activity
-
Filmin fragmanını izlediğimde başta çok güzel falan diyordum. Hatta forumda da yazmıştım.
Kız arkadaşımla filme gittik. Bukadar sıkıcı, bukadar uyku getiren bir filme daha gitmedim.
Hacı filmde bir halt yok. Tek sevdiğim sahne kızın bacağından tutup sürüklediği sahnedir.
Gerisi fasa füso. Gidilmesi tavsiye edilmeyen bir filmdir. Mümkünse internetten indirip izleyin :D
-
millet harbi mi yazmıs yoksa dalgamı gecıyorlar anlamadım favori filmim diolar ya :D ben boyle dassak bı fılm gormedım bende evdekılerle cekcem bı tene boyle unlu olcam lan
-
10.000 $lık bütçeyle çekilmiş.yarısından fazlası yeme içme masrafıymış :|
-
bu filme nasil izledigim en korkunc film diyebiliyor el oglu anlamadim ben
tipik cin cikmis seytan girmis senaryosu
25 yasin uzerinde olup cok korkum super film diyenler en az bu film kadar anormallerdir.
-
bi tek sonu ürkütücü geldi
poktan bi film
-
Yapılan onca reklam ve kulaktan kulağa iyice abartılan bu filme koşa koşa gittim. Çıktığımda resmen dolandırıldığımı hissettim. Bu filmi korku filmi kategorisine alan bir daha korku filmi izlemesin. Mazallah aklı falan çıkar. 3-5 tırsak insan çekmişler salonda korkan, Onlar da figüran olabilir. Afişe yılın en korkunç filmi yazmışlar. Resmen milleti keriz yerine koyuyorlar. En fazla internete düşecek ve sinema festivallerinde gösterilecek kalitede bir film. Kesinlikle geldiği yeri haketmiyor. Bunun yanında bu filmden korkan insanlar cinlerden korkuyor. İnsanların bilinçaltına işlemiş yatakaltı canavarlarını ortaya çıkartmışlar. Açıkçası bu yönden bende ters etki yaptı diyebilirim. Cinin lambaları yakarak gelmesi, yerde ayak izi bırakması, konuşması vs gözümdeki cin karizmasını da çizdirdi :)) Geçen kabus gördüm. İnanın aklıma bu film geldi. Saçma sapan şeyler dedim. Tekrar uykuya aynen devam.
-
bknz:benim avatar :D
-
-
Sonunu yazıyo bazılarınız filmin yanlız bok ettiniz :D
-
buna filim demek bize yakışmaz recep bile buna 100 basar anlamsız sapıkça bir şey hiç heyacan duymadım hafif kırık işi