folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Paranormal Activity (2009)Dvdrip+Altyazı-Türkiyede Yasaklanan Film

Paranormal Activity (2009)Dvdrip+Altyazı-Türkiyede Yasaklanan Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

film dün bir arkadas tarafindan paylasilmisti ama silinmiş. bugun tekrar paylasiliyor :D ilginc

Edit: Kendi istegi ile silinmis..

Parlayan bizi paylar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben bu filmin 1 saatini izledim hemde sabah.3 harflilere inanan biri olarak.Bütün duaları okudum ama gece uyuyamadım.Çok kötü etki etti öyle böyledğil.Bu akşam napacam bilemiyorum.Sonunu izlersem deliririm herhalde.Harbiden kötü durumdayım.Böyle canavarlı korku filmleri etkilemiyo ama gerçek olan varlıklardan yola çıkarak yapılan korku filmleri beni çok etkiliyo delircem galiba.Akşam aynıları sanki bana oldu tak tuk sesler duymaya başladım.

İnandığın şeyin ismini yazmaya bile korkuyorsun, bu ne cehalet arkadaş! Yalan yanlış bilgilerle doldurmuşlar milletin kafasını. Git azcık oku öğren. O zaman korkmazsın bi şeyden. Konuyu biraz saptırdık ama en azından izleyen için önemli olsa gerek.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

JPriest bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Ben bu filmin 1 saatini izledim hemde sabah.3 harflilere inanan biri olarak.Bütün duaları okudum ama gece uyuyamadım.Çok kötü etki etti öyle böyledğil.Bu akşam napacam bilemiyorum.Sonunu izlersem deliririm herhalde.Harbiden kötü durumdayım.Böyle canavarlı korku filmleri etkilemiyo ama gerçek olan varlıklardan yola çıkarak yapılan korku filmleri beni çok etkiliyo delircem galiba.Akşam aynıları sanki bana oldu tak tuk sesler duymaya başladım.

İnandığın şeyin ismini yazmaya bile korkuyorsun, bu ne cehalet arkadaş! Yalan yanlış bilgilerle doldurmuşlar milletin kafasını. Git azcık oku öğren. O zaman korkmazsın bi şeyden. Konuyu biraz saptırdık ama en azından izleyen için önemli olsa gerek.

Kardeş inananlara pek yanaşmayacağını biliyorum.Onlarda senin benim gibi varlık ama kötüleride var.İnsan düşündükçe tırsıyo işte.Ben okudum biliyorum merak etme.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tırsacak bişi yok kendi hayal gücünüz çoğu, ben doğa üstü güç yok demiyorum ama bu tür şeyler yani bize olan çoğunlukla bi açıklaması olan şeyler 

ne tırsmaya ne ürkmeye gerek var zaten film de çok yapmacık oldu için kılım bile kıpırdamadı sıkıldım size nolmuş onu anlamıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

ben indirdim bu filmi torrentten ama izlemeden önce bir sey sorıcam..

biri yerde "cekilenlerin gercek olması beni cok ürküttü demiş"..

bir yerde  "film oldugunu bildiğim icin hic etkilemedim demiş"..

şimdi bu karı koca bişiden şüpelendikleri icin eve kamera koyup cekim mi yapmıslar..(ki zaten amatör cekimler)

yoksa senaryo gereği mi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

celik bunu yazdı:

ben indirdim bu filmi torrentten ama izlemeden önce bir sey sorıcam..

biri yerde "cekilenlerin gercek olması beni cok ürküttü demiş"..

bir yerde  "film oldugunu bildiğim icin hic etkilemedim demiş"..

şimdi bu karı koca bişiden şüpelendikleri icin eve kamera koyup cekim mi yapmıslar..(ki zaten amatör cekimler)

yoksa senaryo gereği mi..

Dostum senaryo gereği.Ama filme başlamadan önce bu film gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış diyor.Ben diyorumki bu filmde olan cin gerçek hayattada var.Zaten doktor filmde cinlerel ilgilenen başka bir arkadaşım var ben bu işlerle uğraşırsam rahatsız oluyorum diyor.Bende gerçekte bu filmde olan yaratığın var olduğunu bildiğim için bayağı tırstım.3 harflilere inanıyosan izleme sakın derim.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek

çoksaçma bir filmdir zaman kaybı bence...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

ık ısıtenın de ıkıncı ve ucuncu lınklerı calısmıyor dosya slınmıs dıyor...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

merak ettim indiriyorum ama bu linkten degil bakalım nasılmış aq..

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Valla bizim akadaslar izlemis onlarda cok etkilenmisler ve suanda yalniz basina uyuyamiyorlar!

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 11735 Toplam Mesaj: 50