folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Paranormal Activity (2009)Dvdrip+Altyazı-Türkiyede Yasaklanan Film

Paranormal Activity (2009)Dvdrip+Altyazı-Türkiyede Yasaklanan Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

bıraktım şimdi yarın gündüz izlerim gerisinide :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

İsabetli olmuş Arlong... :D Güzel filim, mutlaka izle ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

indirme linklerini tazeleyebilecek olan var mı ?

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

izlemeyin lannnn izlemeyinnn.. tek başıma izledim ben evde tektim Allah'tan sabah oldu.Olum bu film bünye ister lan.. boşverin izlemeyin amk.keşke izlemeseydim valla tırstım ha.kardeş kimse indirmesin bunu eskecin bu filmi.. yorumlara bakıp aldanmayın olum.. merakta etmeyin.arada evde tek kalıyorum ben nasıl kalacam şimdi.beyler ben bir korku filmi severim ama bu filmi izlemeyin.bu korkudan çıkmış başka birşey olmuş.amatör kamera falan zıçmış iyice.tamam yasaklanacak bir film değil.Ortada kan yok bişe yok ama  bu filmi +30 lan..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

niye abatıyorsunuz ? nerdeyse film yapımcılarından para aldınız diycem

arkadaşlarıma versem bu film i bana küfür ederler dersanede 30 kişiye versem bu neydi şimdi derler ?

coluk cocğuna izletsem nininni niyetine izlerken bi güzel uyuya kalabilir.. 

tek başıma izledim gece gece hiç de birşey olmadı sıkıcı başka birşeydeil ya millet korku filmi izlemeye izlemeye bu hallere düşmüş 

al bi kamera çek sanki bişi oldu film de ya olan birşey yok yapılan birşey yok .. .. . 

bu rezalet film in yasaklandı iyi olmuş izlemeye bile deymez. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

izlemeyin lannnn izlemeyinnn.. tek başıma izledim ben evde tektim Allah'tan sabah oldu.Olum bu film bünye ister lan.. boşverin izlemeyin amk.keşke izlemeseydim valla tırstım ha.kardeş kimse indirmesin bunu eskecin bu filmi.. yorumlara bakıp aldanmayın olum.. merakta etmeyin.arada evde tek kalıyorum ben nasıl kalacam şimdi.beyler ben bir korku filmi severim ama bu filmi izlemeyin.bu korkudan çıkmış başka birşey olmuş.amatör kamera falan zıçmış iyice.tamam yasaklanacak bir film değil.Ortada kan yok bişe yok ama  bu filmi +30 lan..

hoca bende 1 ay felan oldu izleyeli ertesi gün yatarken web camı ayarladım :) uyurken gelen giden varmı diye 9 gb büyüklüğünde video oldu :)

ama bişey örendim ben sırt üstü yatamazdım uyku hali yatıyomuşum bunca sene sonra farkettim :|

en çok ta filmin sonunlarına dığru hatunun sürüklendiği sahne korkuttu beni :S

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar filmin bu kadar çok tutmasının nedeni türkiyede yasaklanmış olması, başka bişey değil zaten filmlerin %60ı türkiyede oynatılmıyo fazla büyütülcek bişey değil.

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR ; ben bir sinema severim.Bir filmi puanlarken tabiki oyunculuki, mekan, seneryo ve yönetme göz önünde bulundurularak puanlanır.Ama bazen film bunlardan yoksunda olsa ayrı bir tat verir.Nasıl bir ortamda izledin bilmiyorum ama korku filmi tek başına ve gece karanlığında sesli bir şekilde izlenir.Bu film çok korkunç bir film.

SanitariuM; yanlışın var hocam.Filmin yasaklanmasını anlayamaıyorum.Yasaklanacak bir film değil.Hostel, testere gibi filmler yasaklanmazken bu film neden yasaklansın ? kan yok birşey yok.Sadece logoya +21 konması gerekir.Tabi bence +30

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

neyinden etkilendiniz uyuyamadız, film'de bir korku sahnesi bile yok, 2 saat sıkıla sıkıla izledim bakalım ne olacak diye bir olay çıkmadı, çok saçma bir film bence izlemeyin abartmayında korku-gerilim alakalı hiçbirşey yok, çok boş bir film

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazd

< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/">

ı:

neyinden etkilendiniz uyuyamadız, film'de bir korku sahnesi bile yok, 2 saat sıkıla sıkıla izledim bakalım ne olacak diye bir olay çıkmadı, çok saçma bir film bence izlemeyin abartmayında korku-gerilim alakalı hiçbirşey yok, çok boş bir film

+100 duygu düşünceleri böyle kısaca ödetlemişsin =) 

Toplam Hit: 11737 Toplam Mesaj: 50