folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Pardus 2007.1 Felis Chaus Kullananlar Warm??

Pardus 2007.1 Felis Chaus Kullananlar Warm??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Windows kullanip virusle bulastiriyorsa makineye suc windows'unmu yoksa,her gordugu dosyayi acma potansiyeli olan tekno ozurlulerinmi....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Her gördüğü dosyayı açtığını nereden çıkardın? Windowsa virüs bulaştırmak sadece her gördüğü dosyayı açmaktan ibaret mi? :) Windows ile internete bağlandığın 10 dakika içerisinde neler olacağını hepimiz biliyoruz, bu durumda windowsu savunmanın anlamı yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Seninle daha oncede Turkce anlama konusunda konusmustuk,her gordugun dosyayi acma yi sadece masaustunde indirdiggin her dosyaya cift tiklamak olarak algiliyorsan ilk okul turkce dersini git tekrar al demistim :)

ben yillardir baglaniyorum windowsla internete degil 10dk yillardir birsey oldugunu gormedim :) sen 10dk icerisinde olumsuz birseyle karsilasiyorsan o senin beceriksizligin o zaman:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Virüs derdi çeken insanlara (ki sayıları baya çok) becereksiz diyorsun bu durumda, alındığımdan da değil, sadece farkında ol diye söyledim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet beceriksizler abi ,bunun baska bir aciklamasi yok ,cok istisnai saldirilar disinda... temelde beceriksizlik yatiyor,bu kadar basit.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Dünyada otomatik olarak bir çokip aralıgını tarayan ve açık arayan otomatik scriptler var bunlar sebebiyle linux makineleride windows aynı oranda tehtih ediyorlar

Windowsta virüs olayı 2 sebepten kaynaklanıyor.1)Kişisel bilgisayar dünyasındaki hakimiyeti 2)Linux'un her türlü kodu manuel çalıştırmasıda bir avantaj olabiliyor

ama dediğim gibi korumasız bir pc her iki durumda da tehlikededir.Hadi şimdi toz olun :P Sıcaklardanmıdır nedir herkez tartışmaya meyilli

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Flamewar'cuyuz işte, tartışmasak olmuyor ;P <anarşist />
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    advocate
    advocate's avatar
    Erkek
    ben de kullanıyorum, gayet memnunum ve tavsiye ederim

...and justice for all
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ben bir ara kurmuştum .exe leri dahi çalıştıramamıştım.modem yüklemek için setup a basıyordum birlikte aç gibi bir şey geliyordu.en sonunda windows a tekrar geri döndüm.hoş ki kursamda büyük olasılıkla driverlarım için uyumlu olmayacaktı..

Türk malına hiçbir kastım yok fakat bu pardus denen şeyi hiç beğenmedim.

Dipnot : Windowsu bana yaşattıklarından dolayı hiç sevmiyorum.İşlerimi halledebileceğim başka bir işletim sistemi bulursam direk geçiş yaparım.ama bu Pardus olmayacak..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

Sırf usb modemini kullanamadığın için neden bu kadar kızgınsın? Çalıştırmaya çalıştığın windows'un binary dosyasıdır, linux altında çalışmaması gayet normal, bundan daha doğal bir şey yok.

Ayrıca usb modeminin linux sürücüsünün suçunu neden Pardus'a atıyorsun? Bu üreticinin suçu, Pardus'un değil. Bir adet ethernet portlu modem alman daha sağlıklı olur.

Toplam Hit: 6810 Toplam Mesaj: 31