Pardus 2008 Çıktı...(Sonunda)
-
Pardus Anadolu'nun bağrından kopmuş işletim sistemi :B Biri kursunda print screen atsın...
-
Screen'de fazla bir değişiklik olduğunu zannetmiyorum.Daha çok yazılımsal bir gelişim sağlanmış diye okudum kaynaklarda.Ancak değişik yazılımlarla Vista'nın alengirli görüntü özelliklerini kazandırabilirsiniz.Hem bedava hemde daha az bilgisayarınızı yorarak.Bende indiriyim makinaya format atıyım kuralım yeni Pardusumuzu.
-
konu baslıgını gorunce dedım bu kesın alı :D adam kafayı yemıs pardusla :D :D :P
-
ZiPPeR bunu yazdı:
-----------------------------
Böle işletim sisteminin ben taaa a........ Windowsu bozdu adi :D
-----------------------------zamanla öğrenirsin sende bir şeyler :P
-
ZiPPeR bunu yazdı:
Böle işletim sisteminin ben taaa a........ Windowsu bozdu adi :D
-----------------------------Yakında anlarsın Windowsu :).
-
mosquit0 bunu yazdı:
konu baslıgını gorunce dedım bu kesın alı :D adam kafayı yemıs pardusla :D :D :P
-----------------------------öyle bir bağlılığım yok lan :$ :P
-
yesterfox sende linuxçu oldun ya helal :D rahat ettin dimi??Şu cod4 harici bende paso pardustayım.Çok rahat bea...!!
edit:Ben buutnu kurdum ama onda da sorun çıktı pfff.en kralı linux mint yine.Adam akıllı isteklerime cevap veren bir linux dicemde ulan ben ne istiyorum ki!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yesterfox sende linuxçu oldun ya helal :D rahat ettin dimi??Şu cod4 harici bende paso pardustayım.Çok rahat bea...!!
edit:Ben buutnu kurdum ama onda da sorun çıktı pfff.en kralı linux mint yine.Adam akıllı isteklerime cevap veren bir linux dicemde ulan ben ne istiyorum ki!!
-----------------------------zumsuk benim pardusa geçmem de ve linuxçu olmamda valla büyük payın var senin =)
mint gerçekten güzel bende denedim, ama her türlü pardustayım =)
-
Bunu windowsu bozmadan kurulu sisteme nasıl kurabilirim?
2 tane birden çalışcak yani, XP + Pardus
Daha önce bişeyler yaptım başarmıştım ama 2 yıl geçti hatırlamıyorum şimdi :D karıştırmaktan korkuma kuramıyorum Parsu'u.
-
bende rc2 kurulu da bunu cıkar cıkmaz indirmeye basladım daha %23 te :|