Pardus 2008 Çıktı...(Sonunda)
-
ya bızdıklaya bızdıklaya içine ettim offf...Birde işletim sistmei yazmaya kalkıyorum.
Arkadaş ati nin sürücüsünü yükledim.Sonra orda seçimden radeon u seçtim uygula dedim simsiyah ekran.Windowstaki gibi geri gelir diye 30 saniye bekledim gelmedi 1 dakika bekledim gelmedi sonra bilgisayarı açtığım tuşa basarak kapatma isteği yolladım kapandı.Tekrar açıp seçim ekranına girdim.Daha sonra tam yükleniyordu durdu.Reset attım artık seçim ekranıda yok..
Şimdi tekrardan pardus yüklemem lazım.NEden ekran seçimlerinde 30 saniye beklemiyor off...NAsılda gitti o kadarda dosya yüklemiştim konsol ve linux ile ilgili pff..Tahribata bi konu açı verseydim hepsini indirirdim ama şimdi nerden bulcam of bea...Geri dönüşte yok..
edit:
Bu adamlar güzel başarmaya başladılar işlerini.Kullanıcı dostu kullanıcıyla muhabbet eden bir işletim sistmeine doğru gidiyorlar.ARada böyle ufak hatalar bir daha açılmamayı sğlıyor ama pff nasıl canım sıkıldı.PArdusun gittiğine değil dosyalarıma yanıyorum of anam of... Ama güzel yapmışlar daha rahat geldi belki psikolojik.Birde cod u yükledim mi tamamen pardusa dönebilirim.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
grafik kartı kurarken çöktü amk işim yok bi de conf dosyasıyla cebelleş piff,grafik kartı kurmasın yükleyen arkadaşlar 3d desteği için biraz beklesinler birçok kişide aynı sorn oluyor,grafik 3b desteği geliyor ama masaüstü gelmıo konsolda kalıosun :)
-----------------------------Bootloader'de F3 yap ve Yeniden tanimla olmasi lagzim, ona bas. Ne olacak bakalim.
Olmazda Güvenli Kip ile gir -
bok atmışım düzelttim.Bilgisayarı windowstan tekrar kapatıp açtım seçim ekranı geldi bekledim zor zar girdi sonra ayarladım oldu :D no panik linuxtaysan..
edit:
Doğrumu çözdüm bilmiyorum fakat seçim ekranında f3 e basip ekranı güvenli kip olarak ayarladım öyle girdim hallettim.Bu akşamda bir ders öğrendim linuxta sorun çıktığında sakin ol basit bir çözümü vardır!
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------muridler size bi kaç sorum olucak pardus nasıl bisi Xp gibi herseyde kullanabilirmiyim Ve pardus u kullanmak istiyorum sebebi turk yapımı oldugu icin yardımcı olurmusunuz ?
-----------------------------öyle bişey yazmışsın ki sanki linux hakkında hiç bilgin yokmuş gibi geldi, öyle mi?
çünkü verilecek cevaplar senin bilgine göre değişir.
-

kurulumda kernel yüklendikden sonra bu ekran geliyor ve sonra bilgisayar kapanıyor bir türlü kuramadım :l
sizce sorun nedir ?
-
http://forum.pardus-linux.org/viewforum.php?f=87
Buraya bir bak bakalim, isini görebilir
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------http://forum.pardus-linux.org/viewforum.php?f=87
Buraya bir bak bakalim, isini görebilir
-----------------------------kurulumda ayarları düşürdümsorun düzeldi