Pardus 2008 (Test Sürümü) Ekran Görüntüleri
-
yav en azından kurulumun kaç dk sürdüğünü söyleyın
Edit: Tamam 30 dakıkaymış onuda kurayım eksık kalmasın
-
Bunun bende bir önceki sürümü var bilim teknik vermişti.
Türk yapımı olduğu için kullanmak istemiştim. İncelemiştim hoşuma da gitmişti ama bazı özellikleri canımı sıktı... Şimdi çoğu kişi windows kullanıyor hatta Pardus kullananların sayısı çok az onun için windowsta yaptıklarımız Pardusta açılmıyordu. 2008 te açılıyorsa ne ala...
-
Arkadaşlar Pardus 2007' de sıfırdan kurulum ortalama 40 dk filan sürer Pardus' su Windows Xp ile kıyaslamayın ikiside birbirinden tamamen farklıdır. Windows xp altında edindiğiniz alışkanlıklar size Pardus' da hiç tanıdık gelmeye bilir ama bir kere Linux' un felsefesini, sistemin güçünü anladığınız zaman asla vazgeçemiyeceksiniz,
-
abi iyi güzel yazmiyim bir şey diyorumda hani orhan varken laf demekte istemiyorum bu linuxculardaki genel cahilce konuşma tarzını anlamıyorum.
genelde linux linux diye tuturan bu kardeşlerimiz bilgi eksikliğindenmidir,yoksa genel bir heyecanla yazmaktanmıdır.Okuduğum tüm forumlarda yanlış şeyler söyleyebilkektedirler.
Bir işletim sisteminin ne kadar sürede kurulacağınada pardus karar vermiyor her halde,diskine dosya yazma erişme,işlemci mhz gibi kavramlar bir şey ifade ediyormu?
40 dk da solaris + oracle kurarım hoca ben sana.Lütfen rica ediyorum.Mantıklı cümleler kurun...
-
Dediğin genel açıdan doğru ama, dağıtım installer'ınada bağlıdır yükleme hızı.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------abi iyi güzel yazmiyim bir şey diyorumda hani orhan varken laf demekte istemiyorum bu linuxculardaki genel cahilce konuşma tarzını anlamıyorum.
genelde linux linux diye tuturan bu kardeşlerimiz bilgi eksikliğindenmidir,yoksa genel bir heyecanla yazmaktanmıdır.Okuduğum tüm forumlarda yanlış şeyler söyleyebilkektedirler.
Bir işletim sisteminin ne kadar sürede kurulacağınada pardus karar vermiyor her halde,diskine dosya yazma erişme,işlemci mhz gibi kavramlar bir şey ifade ediyormu?
40 dk da solaris + oracle kurarım hoca ben sana.Lütfen rica ediyorum.Mantıklı cümleler kurun...
-----------------------------Ya dün az bı vaktım vardı xpde açılmıyordu. pardus kurayım dedım. Ne olur ne olmaz fazla sürebılır çünkü bilmedığım bişeydi. pardusun sitesinde zor bela buldum orda 30 dk yazıyodu. Arkadaş 40 dk demiş. Ortalama bişey işte benimde kurmam o kadar sürdü. Ortalama bi bilgisayar için ortalama bi süre işte o açıdan yanı
-
@ Antikky herkes bildiğini paylaşır ukalalık etme sende doğru bildiğini anlat yavaş kur bu arada
-
bu konuda bi bilgi patlaması olmuş yaf herkes bildiğini söylüyor doğru veya yanlış :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------bu konuda bi bilgi patlaması olmuş yaf herkes bildiğini söylüyor doğru veya yanlış :)
-----------------------------
:D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
@ Antikky herkes bildiğini paylaşır ukalalık etme sende doğru bildiğini anlat yavaş kur bu arada
-----------------------------Adam iyi bir noktaya deginmiş anlatmak istedigi kurulum donanımla alakalı bir sürectir yazılımla degil birde antikky çok bile demiş RedHat ES-4+Oracle 33 dk kurdum ve ayarladım. Ne varki bunda