Pardus Güzel Ama?
-
Fedora'nın sözü neden hiç geçmiyor 1 senedir kulanıyorum çokta baba.
-
başlık açılmışken bende sorayım dedim.
bende pardus kurmaya niyetlendim ama şöle ufak bi sorunum var.
cd den başlattıktan sora anadolu kaplanının kafası gözüküyo sonra da kodlar filan akıyo sonra benim ekran siyah oluyo öle kalıyo ilerlemiyo hiçbişey.
pardusu uludag.gov dan cektim.
cd ye çekerken bi sorun olduğunu zannetmiyorum.
sorunun ne olduğu konusunda fikre ihtiyacım var
-
ULAN VARYA tam acemi haline soktu beni bu ha :D
@ işaretini bi türlü atamadım normalde ctrl+alt+q kombinasyonu ile atıyordum olmuyordu namıssız meğer alt gr ile ataakmışım ehuehu tamam tamam bazen insan şaşırabiliyor yeni bişey benim için ama medeni cesaret gösterip bir tabuyu yıktım ve linux kullanmaya başladım (en azından çalışıyorum) öğrenme gayretim ver ve wine bana lazım olan bir similatörü (speedsim) çalıştırmıyor ya bende hata var ya makinede anlamadım yani normalde çalışması lazım ama olmuyor canımı sıkan tek nokta o.. -
@dragomilow: ekran kartın nedir? Açılışta karşına çıkan menüden "Minimal Ayarlar" seçeneğini seçip dener misin? Çektiğin cd'nin md5checksum'ını kontrol ettin mi? Doğru indirdiğinden emin misin?
-
ekran kartım nvidia 256mb fx5500. ama monitörüm eski...
md5 ile cd ye yazdırma meselesinin bağlantısını tam bilmiyorum.ne işe yarıyo md5 check'i?
uludag.gov'dan çektim.
iso dosyası diye yazdır diyodu bende öle yaptım
-
back track ve knoppix nasl ?
backtrack ta sadece live olarak kura biliyorum ya sinir oldum :@ -
açık kaynak günleri'nde suse Enterprise cd'si aldım ücretsiz.
eve geldim hevesle çalışmadı :(
ne diyorsun bu işe compü? :) -
Bu ise bise diyemiyorum Caner abi :)
Hatayi nerde veriyor ,hic boot olmuyormu ,yoksa kurulumdami hata veriyor. Bende Suse 9 -10.1 ve 10.2 var hepsinide sorunsuz kurdum :) Suseyi tek gecerim ben ;)
-dragomilow md5summer programini indireceksin sonrada pardusun ftpden cektigin md5 dosyasini md5summerle calistiracaksin iso dosyayasiyla ayni klasorde olsun ama ,md5summer md5 dosyasini kullanarak pardus.iso nun eksiksiz inip inmedigini kontrol eder,yani kurulumda bir hataya karsilasmadan once uyarir seni.md5 kontrolu bitince kirmizi ve yesil uyari gorursun kirmizilar error raporlaridir.Mesela sen i386 islemciler icin pardus indirdiysen 64bit islemciler icin kirmizi error raporu tutar onlar onemli degildir.(Bu arada pardusun 64biti varmi bilmiyorum :)) neyse iste md5 kontrolu yaparken sadece senin indirdigin ozelliklerin yesil ile gecmesini kontrol edeceksin...veya hic ugrasmadan pardus kurulumda ilk kurulum ekraninda cd yi kontrol et bolumunden zahmetsizce ayni islemi yapabilirsin. -
eline sağlık compu
-
Abi o senin değil bilakis pardusun ezikliği :D
Toplam Hit: 8327 Toplam Mesaj: 31