folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pardus Javaya Giriş (Genelimsi Linux Olabilir :))

Pardus Javaya Giriş (Genelimsi Linux Olabilir :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

@sandman

ne zaman pythonla ilgili bişe yazsam gelip tersini sölüyosun :)

zumsuk linux üzerinden javada merhaba dünya yazdırmak için

public class OrnekClass {
    public static void main(String args[ ]) {
    System.out.println("Merhaba Dunya!");
    }
    }

yapmış.

bende linux üzerinden java kasmaya gerek olmadığını, pythonla daha basit ve hızlı bir şeklide olabileceğini söyledim. python javaya havada karada bin basar demedim.python hızlı ve basit. bunun aksini iddia etmez zaten kimse. iş çoklu işletim sistemi desteğine gelince java elbette pythonu geçer.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:
    -----------------------------

@sandman

ne zaman pythonla ilgili bişe yazsam gelip tersini sölüyosun :)

zumsuk linux üzerinden javada merhaba dünya yazdırmak için

public class OrnekClass {
    public static void main(String args[ ]) {
    System.out.println("Merhaba Dunya!");
    }
    }

yapmış.

bende linux üzerinden java kasmaya gerek olmadığını, pythonla daha basit ve hızlı bir şeklide olabileceğini söyledim. python javaya havada karada bin basar demedim.python hızlı ve basit. bunun aksini iddia etmez zaten kimse. iş çoklu işletim sistemi desteğine gelince java elbette pythonu geçer.

-----------------------------

sen dogru birşey söyledinde aksinimi söyledik söylediklerin hatalı ....Bunun haricinde Javayı nerde kasıcaz adı üstünde multi plartform adam linuxta yazar windowsta yazar sana ne.Bunu gectim madem pythonla linuxu kıyaslamıcaksın neden gelip buraya pythonda bu böyle yapılır diyorsun amacın ne?Bu adam bu dili ögrenmek istiyorsa bunlarıda yazıcak.Sen echo "selam" yazıyorsun python derliyicisi yukardaki kodları ekliyor bundan haberin varmıydı?Her hangi bir ide System kısmı haricinde herşeyide kendisi ekler.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

@sandman

ikimiz çokta farklı şeyler söylemiyoruz. ben diyomki java çoklu işletim sistemi destekliyo tamam ama madem linux üzerinde kullanıcaksın python daha iyi değilmi? hocam sen daha iyisini bilirsin tabii, ama benim söylediğim yanlış değil demi?

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    iyide adamın 5 yıl sonra ne yapıcagını bilemeyiz yada canı sıkılır başka birşey yazmak ister mesela web programı kusura bakmasın kimse ama DjAngo yada TurboGears kadar embesil web frameworkleri görmedim ben.Ben ne diyorum Javanın yeri ayrı Pythonun hatta Ruby'ide katalım tam kavga çıksın.Bunun bir sonu yok.Anlıyorum seni bak bende tüm Linux programlarımı özel birşey yoksa Pyhon ve Bash ile yaparım başım agrımaz ama şu anda yazdıgın şey çok abest çokta gereksiz.Anlatabildim mi kardeşim.Bırak kim ne ögreniyorsa ögrensin.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    haklısın hocam benim hatam.

Toplam Hit: 2212 Toplam Mesaj: 16