Parfüm Tercihi
-
Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.
-
diesel fuel for life her zaman etkilidir.. ( tecrübe ile sabit ) tabi bu parfüm olayında tenden tene fark edip ayni reaksiyonu göstermeyebilir..
-
erblood bunu yazdı
issey miyake
budur.
-
Caldion'da güzeldir.
-
EmQceR bunu yazdıerblood bunu yazdı
issey miyake
budur.
l'eau d'issey pour homme kullanıyorum
güzel ama kokusu kalıcı değil
ama hatunlardan bu zamana kadar parfümün güzel laflarını çok duydum -
manyaki bunu yazdı
Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.
hoca bende zaranın silver diye gümüş dışlı bi şişede parfümü var onu kullanıyorum gerçekten kokusu süper fiyatıda gayet uygun yolum düştükçe ankaradan alıyorum malum her yerde zara mağzası yok :))
-
nolanded bunu yazdı
akar

kesinlikle budur kalıcı fena bi şekilde :)
-
sezeruludag bunu yazdınolanded bunu yazdı
akar

kesinlikle budur kalıcı fena bi şekilde :)
kesinlikle kalıcı değil belki eau de parfum olsaydı kalıcı olabilirdi ama yok
-
jagler kullanıyorum lan yanlış mı yapıyorum?
-
kullandığım parfümü yazıcaktımda..
4 sayfayı okudum.. burdaki en ucuz parfümün fiyatına benimkinin seti alınıyor.
yazmıyım o yüzden. kendimi çok ezik hissettim amk