Parfüm Tercihi
-
VBDream bunu yazdı
jagler kullanıyorum lan yanlış mı yapıyorum?
onunla ben sinek falan öldürürüm hoca üstüne sıkarım o kadar yani :P
-
coyotosays bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.
hoca bende zaranın silver diye gümüş dışlı bi şişede parfümü var onu kullanıyorum gerçekten kokusu süper fiyatıda gayet uygun yolum düştükçe ankaradan alıyorum malum her yerde zara mağzası yok :))
Ben isteyene burdan kargolarım hocam sıkıntı pm atarsanız yeter.
-
manyaki bunu yazdıcoyotosays bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.
hoca bende zaranın silver diye gümüş dışlı bi şişede parfümü var onu kullanıyorum gerçekten kokusu süper fiyatıda gayet uygun yolum düştükçe ankaradan alıyorum malum her yerde zara mağzası yok :))
Ben isteyene burdan kargolarım hocam sıkıntı pm atarsanız yeter.
Aklımda hocam bundan sonra ihtiyaç olunca sendeyim:))
-
2 saati geçti ne aldın merak ettim
-
avant garde lanvin de iidir.
-
davidoff championda iyidir :)
-
çevredeki hatunlardan gelen tepkilere göre hugo boss ile one million iyi gidiyor
-
en kralı hugo boss boss, bi çok kız tarafından onaylıdır.
-
kullanmadıgım parfüm kalmadı acıkcası forumda benim parfümlerle aramın ne kadar iyi olanlar bilenler vardır elbette. ilk attıgım posta gelen alıntılarda kendini belli ediyor zaten :P
212, 212 vip, armani code, aqua di gio, diesel fuel for life, only the brave, one million, pi, bvlgari classic, bvlgarri pour homme etc..
hepsini kullandım. en az 2 sise bitirmisligim var ama bu hugo boss kadar iyisini görmedim. müthis bi kokusu var, son 3 aydır onu kullanıyorum sırf herkes de cok begeniyor. kesinlikle tavsiyem.
onun ayarında yine 212 vip önerebilirim iyidir candır. armani code / one million u artık insaat iscileri bile kullanıyor o yüzden bıraktım. pi de iyidir ama yaz kokusu kısın gitmez mesela..
nurk tarafından 13/Kas/12 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hugo boss veya aqua di gio derim...