folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parfüm Tercihi

Parfüm Tercihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

jagler kullanıyorum lan yanlış mı yapıyorum?

onunla ben sinek falan öldürürüm hoca üstüne sıkarım o kadar yani :P

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    coyotosays bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.

hoca bende zaranın silver diye gümüş dışlı bi şişede parfümü var onu kullanıyorum gerçekten kokusu süper fiyatıda gayet uygun yolum düştükçe ankaradan alıyorum malum her yerde zara mağzası yok :))

Ben isteyene burdan kargolarım hocam sıkıntı pm atarsanız yeter.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı
    coyotosays bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

Hocam Zara'da bir parfüm satılıyor. Kampanyalı fiyatı deodorantıyla beraber 39 liraydı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorarsan gösterirler. Şimdi de fiyatı maksimum 60 lira falan olmuştur. Kokuyu koklayınca zaten göreceksin mükemmel bir kokusu var ve gerçekten (ben de hiç zannetmezdim ama) acayip kalıcı. 1 aydır kullanıyorum gerçekten çevremdekilerin yarısı kokuyu sordu. Yazdığı parfümü herkes över biliyorum ama bunu en azından koklamadan parfüm alma hocam kendine.

hoca bende zaranın silver diye gümüş dışlı bi şişede parfümü var onu kullanıyorum gerçekten kokusu süper fiyatıda gayet uygun yolum düştükçe ankaradan alıyorum malum her yerde zara mağzası yok :))

Ben isteyene burdan kargolarım hocam sıkıntı pm atarsanız yeter.

Aklımda hocam bundan sonra ihtiyaç olunca sendeyim:))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

2 saati geçti ne aldın merak ettim

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

avant garde lanvin de iidir.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

davidoff championda iyidir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

çevredeki hatunlardan gelen tepkilere göre hugo boss ile one million iyi gidiyor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

en kralı hugo boss boss, bi çok kız tarafından onaylıdır.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kullanmadıgım parfüm kalmadı acıkcası forumda benim parfümlerle aramın ne kadar iyi olanlar bilenler vardır elbette. ilk attıgım posta gelen alıntılarda kendini belli ediyor zaten :P

212, 212 vip, armani code, aqua di gio, diesel fuel for life, only the brave, one million, pi, bvlgari classic, bvlgarri pour homme etc..

hepsini kullandım. en az 2 sise bitirmisligim var ama bu hugo boss kadar iyisini görmedim. müthis bi kokusu var, son 3 aydır onu kullanıyorum sırf herkes de cok begeniyor. kesinlikle tavsiyem.

onun ayarında yine 212 vip önerebilirim iyidir candır. armani code / one million u artık insaat iscileri bile kullanıyor o yüzden bıraktım. pi de iyidir ama yaz kokusu kısın gitmez mesela..

nurk tarafından 13/Kas/12 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

hugo boss veya aqua di gio derim...

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 5349 Toplam Mesaj: 54