Park Halindeki Araça Çarpmak
-
MaviGozluDev bunu yazdı
abi niye bu kadar kastın :) telefon numaranı yazıp arabaya bıraksaydın ya ? öyle sürtme vurma vs oldu mu numaramı yazıp bırakıyorum ben ulaşan ulaşıyo bi şekilde. Bi keresinde park ederken dokunduydum öndeki araca çok hafifçe, indim baktım çok ufak bi göçük var ama benden önce var mıydı yok muydu bilmiyorum tabi, genede numaramı yazdım tam arabaya yerleştiriyodum bi bay bi bayan geldi o sırada, hayırdır napıyosun arabaya diye, arabanın sahipleriymiş :) dedim böyle böyle oldu numaramı bırakıyodum , adam gitti baktı arkaya göçüğe, bunun için no mu bırakılır boşver geç dedi bastı gitti :) belki adam sana bile ödetmez belli olmaz, belki de bide saldırır sana :D :D numaranı yaz geç :D
hocam iyi diyosunda burdaki elemanlarin sagi solu beli olmaz gelip 400 lira yaptirdim derse :D kafadan girerim arabasina :)
ondan diyeyim gel kaza tutanagi dolduralim diyim.
-
MbK bunu yazdı
ulan ne ayıbı yaa senin en büyük hakkın.
çekin aynı yere arabaları bikaç foto çekiyosunuz.
bi de hazır tutanak çizeceksiniz zaten.
ne diye 400-500 tl cebinden para vericen.
her türlü yapılacak araba nasılsa.
boşuna mı trafik sigortası yaptırıyosunuz.
22,500 liraya kadar hasarları trafik sigortası karşılar.
olay yerinde yoktun bende tutanak tutmadan gittim acil işim vardı diye söylersin.
----------
hocam yapacağın şey şu arabanın camına numaranı yazıyrsun adam arıyor geliyorsun sonra mbk nın yukarıdaki dediği gibi aynı pozisyona çekiyorsunuz anlattıklarını yapın götürün bir sigortayla anlaşmalı özel servise orda yapsınlar cebinden kuruş para çıkmaz trafik sigortası ne boka yarıyor zaten. benim arabayada evin önünde park halinde gecirdi adam gece 4 de mahalleden komşuydu . ertesi sabah gündüz gözüyle aynı pozisyona çektik fotolarını tutanak tuttuk hatta özel servisler olayı anlatıosun kendileri bile yazıo. ne benim ne de o elemanın cebinden para çıkmadı. hemde 2 ay kadar oldu olay güncel yani.