Parklardaki Çay Satan Veletlere Çözüm Bulunmalı
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
agliler çocuğu tetikleyip ona küfredin sataşın demiş olabilir die kendin söylüyorsun peki neden aglilere vurmuyorsun güç bebeleremi yetti haklısın hata yapmışlar ama dediğin gbi onları başına salanlar agliler
-----------------------------hocam anlamadın heralde agliler ilkokul arklarım çıktı onlarda vurdu bebelere.
-
Weldox bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
agliler çocuğu tetikleyip ona küfredin sataşın demiş olabilir die kendin söylüyorsun peki neden aglilere vurmuyorsun güç bebeleremi yetti haklısın hata yapmışlar ama dediğin gbi onları başına salanlar agliler
-----------------------------hocam anlamadın heralde agliler ilkokul arklarım çıktı onlarda vurdu bebelere.
-----------------------------vay şerefsizler o zaman iyi yapmışın hocam ellerine sağlık...
-
s*k anasını satım.
bende ankaradaydım bole, otobüsteyiz neyse, cocuğun teki gelmiş,
girmiş milletle uğraşıo filan, oradan birisi, dediki polisler alır götürürler seni, sus artık..
oda dedi ki, benim abim dağda filan.
iyibi dayak yemişti cocuk 3 kişiden..
hak ediyo bole piçler
-
dogurup dogurup saliolar ya resmen
-
vur patlasın çal oynasın hoca acımicaksın bende sahildeki çingenlere vurmak istiyorum lakin kız arkadaşım sürekli sahile gitmek istediğinden onlara bişey yapamıyorum adamlar tineri çekiyor kız arkadşaınlaysan 5-6 kişi etrafına dolaşıyor para alıyor acimicaksın a.qoyim eğer sıkıntılı bi durum yoksa hak edene çakacaksın bu sene samsundan gitmeden önce mesela yapacağım ilk iş samsun sahil çingenelerini dövmek olacak 14-15 yaşındaki piçler 6-7 kişi hep etrafını sarıyor yanında kız olanların
-
o 5'e giden çocuktan farkın yokmuş.pkklıyım,mersinliyim deyince mi sinirine hakim olamadın yoksa vicdan yaptığın için mi bu topiği açıyorsun merak ettim doğrusu ama birisi bana pkklıyım mersinliyim dese dövcem varsada dövmem sinirlerinizin kontrolünü ne kadar kolaylıkla başkalarının ellerine verebiliyorsunuz yaa sizin gibi olmayı çok isterdim,gerçekten !
-
a.g bebesi cocukların yetiştirilme tarzı nasıl bir terbiye veriyorlar ne sölüyorlar anlamıyorum
dünde benim pc nin bir kulaklıgını kesmiş piçin teki cocukları yakaladım neden yaptınız diyorum ses yok niye yaptınız ses yok kim dedi kesin diye ses yok
a.g bebesi 10 yaşında bir veletsin bıcakla ne işin var biri kaldı digeri git dedim anan baban gelsin getirdi babasını anlattım olayı cocuklara bişey sölemedi
adam pişkinlikle diyor ne yapım diyecektim anasını ........... emek sarfet itina göster rastgele yapma diye ama demedim
kulaklıgın parasını aldım gittiler
terbiye vermiyorlar terbiye
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------terbiye vermiyorlar terbiye
-----------------------------Hocam nasıl vereceksin terbiyeyi?
bir evde 15-20 çocuk olursa nasıl bakacaksın o kadar çocuğa?mecburen salacaksın sokağa para kazansın diye.Sokakta yetişen çocukta ya it olur ya da böyle piç.
sadece bunlar için değil,benim amcaoğluda aynı,tek çocuk olsa da çocukla anası ilgilenmedi,sokakta büyüdü,o da böyle it kopuk,piçin teki...
Eğitim desen okullar eğitim vermiyor,okul insanı adam etmez sadece insanlara meslek kazandırır.Sonuç olarak aileden alacak ilgiyi...
daha çok yazacak şey var ama olay olmuş bitmiş amk...
iyi yapmışsın,bir de aparkat çaksaydın,uzaya giden ilk terörist yapardın...
-
yanak bunu yazdı:
Ellerin dert görmesin..
----------------------------- -
ben taksim gezi parkında ayakabı boyacısını dövdüm lavuklar birden 50 kişi oldular ama iyi dövdüydüm orospu oglunu neden dövdün diye merak edenler olur
manitayla yişiyorduk ellere varda buna yokmuymuş amına kodumun kroları