folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Parklardaki Çay Satan Veletlere Çözüm Bulunmalı

Parklardaki Çay Satan Veletlere Çözüm Bulunmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:
    -----------------------------

xzxz bunu yazdı:

çaycı bebelerle uğraşarak bu iş çözülmez, tinerci midyeci kapkaççı selpakçı dilenci gaspçı bütün kürtleri komple temizlemek gerekir dayakla fln da hallolacak iş değil, bin yıllardır gördük ki (tarih şahidimdir) bu mahlukatlar insanla beraber yaşayamıyor , medeniyete hakka hukuka direnmek artık genlerine işlemiş (eğitsende karnını doyursanda kürt olarak kalıyor) - o vakit artık milletinde "kendi canını kurtarmak için" bu kürdolara karşı gayri medeni bir takım tedbirler almak zorundadır. artık bu tedbir çalışma kampımı olur, tecrit mi olur, gaz odasımı bilemem ama iyice gemlerinin ağızlarından çıktığı bu dönemin sonunda yabani kürtler şehirlere inip insanlara saldırmaya başlayacaktır ve eğer yetkili merciler bir takım önlemlere başvurmaz / vuramaz ise insanlar ideolojik etnik kimliği ne olursa olsun, kaçınılmaz olarak evine bir çifte alıp kendi alanını ve ailesini bu ucubelerin tecavüzünden korumaya çalışacaktır. 

örneğin bu selpakçı çaycı yavru kürtleri zehirleyerek işe başlanabilir, belediyenin itlaf ekipleri "kuduz olabilir" gerekçesiyle binlerce zavallı hayvanı telef ediyordu da bu maymunları neden bırakıyor, tamam insana şempazeden sonra en yakın canlı türü olarak kabul ediliyor ama sonuçta hayvan hayvandır. 

Haddini fazla aşmışsın bu yazdıklarınla tam bir faşist oldugunu kesinlikle kanıtladın.. pkk ya karşı olan adamların pkk yandaşı olmasinin tek nedeni sizin gibi ırkcı kişilerin ırkcı yazilaridir..

Doğru söyledikleri ağır olmuş fakat şunu unutmamak gerekir ırkçı kişilerin ırkçı yazıları yüzünden pkk karşıtı birisi pkklı oluyorsa ben onun kişiliğine, karakterine afedersiniz ama tükürürüm. Burada çözümü kimse ne silahta ne siyaset ve politikada bulamaz çözüm bana göre sadece bilinçlendirmekte, nasıl olduda bizim gençliğimize özentilik, burjuvazilik, saygısızlık aşılandıysa, bizimde bu vatandaşlarımıza milliyetçilik, vatanseverlik aşılamalıyız ki gelecekte yemek yedikleri kaba s.çmasınlar.  

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Haddini fazla aşmışsın bu yazdıklarınla tam bir faşist oldugunu kesinlikle kanıtladın.. pkk ya karşı olan adamların pkk yandaşı olmasinin tek nedeni sizin gibi ırkcı kişilerin ırkcı yazilaridir..

Adamları eğitmek istesen eğitilmeyi reddediyorlar , elektriği bilmemneyi beleş kullanıyorlar , vergi zaten vermiyorlar.Tek amaçları "zarar" vermek nerde nasıl olursa olsun.Adam sokaktaki kaldırımı sökmeyi kendine kar biliyor.Bütün kürtler böyle değil diyeceksin onu da biliyorum.Ama ezici çoğunluk böyle malesef.Bu tip adamları durdurmanın mantıklı bi yolunu biliyorsan söyle de bilelim.Herşeyi reddeden bi adamı nasıl dize getirmeyi düşünüyorsun ?

Güneydoğu bölgesinde kac  köyde okul olmadigini ve milletin neden bukadar saf ve herseye inanma durumunun neden oldugunu biliyorsundur umarim..

Bilincsiz sekilde yapilan cocuklarin yapilmamasi icin devletten herhangi bir bilgilendirme veya bir calisma oldumu yada benmi bilmiyorum?

burda sefaletten yoksulluktan cahillikten vs birçok nedenden türkçe okuma yazma bilmeyen türkiye cumhuriyetinde kendini ifade edemeyen cocuklardan bahsetmeye calisiyorum..Peki bunun icin bir calisma veya t.c devleti bir adim attimi?

Hem kendisi hemde cocuklari okuyamayan bir aile nasil gecinebilir bir fikrin varmi?

Hep kürtleri suçluyorsunuz, kürtlerin hepsi böyle mi? Nasıl genelleme yapıyorsunuz? Bahsetiginz suçları işleyenler arasında TÜRKLER de yok mu?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Adamları eğitmek istesen eğitilmeyi reddediyorlar , elektriği bilmemneyi beleş kullanıyorlar , vergi zaten vermiyorlar.Tek amaçları "zarar" vermek nerde nasıl olursa olsun.Adam sokaktaki kaldırımı sökmeyi kendine kar biliyor.Bütün kürtler böyle değil diyeceksin onu da biliyorum.Ama ezici çoğunluk böyle malesef.Bu tip adamları durdurmanın mantıklı bi yolunu biliyorsan söyle de bilelim.Herşeyi reddeden bi adamı nasıl dize getirmeyi düşünüyorsun ?

Güneydoğu bölgesinde kac  köyde okul olmadigini ve milletin neden bukadar saf ve herseye inanma durumunun neden oldugunu biliyorsundur umarim..

Bilincsiz sekilde yapilan cocuklarin yapilmamasi icin devletten herhangi bir bilgilendirme veya bir calisma oldumu yada benmi bilmiyorum?

burda sefaletten yoksulluktan cahillikten vs birçok nedenden türkçe okuma yazma bilmeyen türkiye cumhuriyetinde kendini ifade edemeyen cocuklardan bahsetmeye calisiyorum..Peki bunun icin bir calisma veya t.c devleti bir adim attimi?

Hem kendisi hemde cocuklari okuyamayan bir aile nasil gecinebilir bir fikrin varmi?

Hep kürtleri suçluyorsunuz, kürtlerin hepsi böyle mi? Nasıl genelleme yapıyorsunuz? Bahsetiginz suçları işleyenler arasında TÜRKLER de yok mu?

Hacı devletin yaptığı aşıyı bile kabul etmiyo ki adamlar bizi kısırlaştırmaya çalışıyolar diyolar.Devlet adım atmadı evet ama devlet adım atmadı diye de psikopatlık yapmaya ne lüzum var benim kabahatim mi de gelip kapkaç vs yapıp benim sokakta dolaşma hakkımı kısıtlıyorlar ? trakyada da cahil insanlar var karadenizde de var okul olmayan yerler ama birisi çıkıpta devletin direklerini kablolarını söküp satmaya çalışıyor mu ? İnsanın önce içinde vicdan olacak adamın içinde vicdan yoksa değil devlet peygamber gelse fayda etmez.Bahsettiğimiz suçları işleyen türkler de var ama orana vurduğumuzda gene kürtler çok çıkıyor üzgünüm.Ayrıca aynı suçları işleyen türkleride itlaf etsinler bence problem değil.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

öte yandan, ne skime bu kürtleri savunuyonuz onu anlamadım tamam ben faşo olayımda bu savunduğun mahlukat daha mı az faşist yada daha mı az yıkıcı ? 

ezbere konuşan sensin, sikindirik terör örgütlerinin söylemiyle konuşanda sensin bu saçma sapan sefalet cehalet edebiyatını yaparak beyninizin de ırzına geçmiş görününen o. bu kürt denen haşere hiç bi halt yapmasa bile sırf bizim milletimize verdiği psikolojik yorgunluk ve beyhude yarattığı tartışma yüzünden imha edilmeyi hakediyor , ki dersen ki haketmiyor - e tohumuna paramı saydık ?  bu primatın insan türüne dahil olamadığı gerçeğini kabul etmeyi neden kendinize yediremiyorsunuz , bir akrabalığınız çıkacak diye korkuyorsunuz belki . 

ayrıca haddini aşmaktan bahseden arkadaşım , sen ne cüretle gelip tbt de teröristin söylemini dile getiriyorsun ve sitenin nesi oluyorsunda insanların haddini hatırlatmak sana düşüyor ?

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:

TheColtfire bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

çaycı bebelerle uğraşarak bu iş çözülmez, tinerci midyeci kapkaççı selpakçı dilenci gaspçı bütün kürtleri komple temizlemek gerekir dayakla fln da hallolacak iş değil, bin yıllardır gördük ki (tarih şahidimdir) bu mahlukatlar insanla beraber yaşayamıyor , medeniyete hakka hukuka direnmek artık genlerine işlemiş (eğitsende karnını doyursanda kürt olarak kalıyor) - o vakit artık milletinde "kendi canını kurtarmak için" bu kürdolara karşı gayri medeni bir takım tedbirler almak zorundadır. artık bu tedbir çalışma kampımı olur, tecrit mi olur, gaz odasımı bilemem ama iyice gemlerinin ağızlarından çıktığı bu dönemin sonunda yabani kürtler şehirlere inip insanlara saldırmaya başlayacaktır ve eğer yetkili merciler bir takım önlemlere başvurmaz / vuramaz ise insanlar ideolojik etnik kimliği ne olursa olsun, kaçınılmaz olarak evine bir çifte alıp kendi alanını ve ailesini bu ucubelerin tecavüzünden korumaya çalışacaktır. 

örneğin bu selpakçı çaycı yavru kürtleri zehirleyerek işe başlanabilir, belediyenin itlaf ekipleri "kuduz olabilir" gerekçesiyle binlerce zavallı hayvanı telef ediyordu da bu maymunları neden bırakıyor, tamam insana şempazeden sonra en yakın canlı türü olarak kabul ediliyor ama sonuçta hayvan hayvandır. 

Doğru söyledikleri ağır olmuş fakat şunu unutmamak gerekir ırkçı kişilerin ırkçı yazıları yüzünden pkk karşıtı birisi pkklı oluyorsa ben onun kişiliğine, karakterine afedersiniz ama tükürürüm. Burada çözümü kimse ne silahta ne siyaset ve politikada bulamaz çözüm bana göre sadece bilinçlendirmekte, nasıl olduda bizim gençliğimize özentilik, burjuvazilik, saygısızlık aşılandıysa, bizimde bu vatandaşlarımıza milliyetçilik, vatanseverlik aşılamalıyız ki gelecekte yemek yedikleri kaba s.çmasınlar.  

Sen her seferinde bir ırkın atasina dedesine her seferinde icinde sucu olmayanlara dahi söv..Bunu görenlerde ırkcılasır ve aynısını karsı tarafa bir tepki gibi iletir..Suan bu kavgalar, cetelesme,v.b sey bunlardan kaynaklanıyor..Kürt deyip çıkışlarınız birçok kimseyi güclendirmekte ve ulasmak istedikleri tabanı hazırlamaktadır..O dagdakilerde saten bunu istiyorlardi ve istediklerine ulasmak uzeredirler.. 

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

az bile yapmışsın.

böyle çocukmu olur a.q. çocuk dediğin korkuyu bilmeli

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bu ibneler değilmiydi geçenlerde kürtçe ders verilmiyor diye çocuklarını 1 hafta okula göndermeyen ??

okul yapıldığında, onu bombalayan çalışan işçileri öldüren ?

gelen öğretmenleri öldüren ?

ve hala cehaletten vs bahsediyorsunuz.

xzxz ruléz

http://www.haberpan.com/yanan-kizin-ilk-sorusu-aglatti-haberi/

bu olaydan sonra benim için iyi-kötü ayrımı bitti.

faşist mi diyeceksiniz ? çokda sikimde.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Gidip anasını babasını sikmek lazım o çocukların.

Toplam Hit: 7350 Toplam Mesaj: 49