Parlaiment Cinema Club (Linda Ronstadt-All My Life)
-
-
star'da çıkardı değil mi. ne günlerdi gerçekten her perşembeyi beklerdik ne film çıkacak diye.şimdiki dizi kirliliği falan yoktu o zamanlar, mahallenin muhtarları,süper baba falan vardı herşey tertemizdi.
-
Parlaiment Cinema Club.mp3
This file has never been downloaded yet
File size 3.22 MB, uploaded 4 minutes agoNe müziği bu ?
-
Eskiden tv de Parlaiment sinema kulübünün sunduğu bilmemne reklamlardan sonra devam etcek gibi bişeler çıkardı onun müziği diye biliyorum
-
Newyorktaki gökdelenler fln cıkardı .Böyle sanki bambaşka bi dünya.Kücükken etkileniyodu insan :)
-
Lan gece gece Allah mı gönderdi seni bee :D:D
İlk defa bir tıl başı gecesinde dinlemiş ve çooook etkilenmiştim hep kışı,karı ve ailecek tv başına geçip film izlediğimiz mutlu mesut günleri hatırlatır bana bu müzik dinlemeyenlere belki sadece müzik olarak hoş geleblir ama eminim bir çok kişide bu müziği dinlediğinde maziye dair bi kaç şey canlanacaktır,çok sağol ;) -
rica ederim sende saol kardeşim :)
-
enee cocukluguma döndüm lan.
böle mavi mavi olurdu ekran gökdelenler falan cıkardı böle elit elit insanlar falan reklamlar girerdi sonra bizde elimizde mısır patlağı,mandalin cekirdek vs sobanın basında beklerdik taşaklı filmler cıkardı eneee
-
cook iyi hatirliyorum once yerimizi alirdik misir patlaa filan hazirlanirdi. sonra star tv acilirdi, ve parlement sinema klubunun hazirladigi filme hosgeldiniz gibilerinden bir sinema ekrani acilirdi. mavi mavi bole icim mutlulukla dolardi. gerci sonradan ogrendik parlementin sigara oldugunu ama ben hep sinema ismi zannederdim. ne gunlerdi keske o heycani tekrar yakalasam da icim mutlulukla dolsa
cok mutlu oldum kardes, saolsin
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Parlaiment Cinema Club.mp3
This file has never been downloaded yet
File size 3.22 MB, uploaded 4 minutes agoNe müziği bu ?
-----------------------------sen gencsin herhalde?:)
-
hazir misiniz? buyrun;
http://youtube.com/watch?v=BAY7og19Law&feature=related
ben bu basligi cok sevdim:D:D