Parlaiment Cinema Club (Linda Ronstadt-All My Life)
-
1 o gunlerıde 1 de cook eskıden trt1 nın pazar sınamesı kusagını unutamam aılece oturur ızlerdık! Hey gıdı gunler hey!
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------cook iyi hatirliyorum once yerimizi alirdik misir patlaa filan hazirlanirdi. sonra star tv acilirdi, ve parlement sinema klubunun hazirladigi filme hosgeldiniz gibilerinden bir sinema ekrani acilirdi. mavi mavi bole icim mutlulukla dolardi. gerci sonradan ogrendik parlementin sigara oldugunu ama ben hep sinema ismi zannederdim. ne gunlerdi keske o heycani tekrar yakalasam da icim mutlulukla dolsa
cok mutlu oldum kardes, saolsin
-----------------------------Rica Ederim Kardeşim Sende Saol :)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=41773 burda bi konu vardı :D video linki silimi$ :P anılarımız depre$iverdi tekrardan mersi :S
-
Bilmiodum valla yükledmde karının sesi çok tahrik edici:| Saol hemşo:)
-
Rica Ederim Hemşo Azdıysan Ne Mutlu :D
-
pazar gunu,banyo,okul,okulun amq
-
nostalji yapmayın yaşlı hissediyorum :( şarap gökdelenler yakışıklı genç işadamları hepsi hikayeymiş meğer televizyon ilizyon ilizyon televizyon. ye iç kodla seviş ye iç kodla seviş bitmez dünyanın kahrı... max factor hikaye loreal yalan melankolik oldum sanırsam.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
nostalji yapmayın yaşlı hissediyorum :( şarap gökdelenler yakışıklı genç işadamları hepsi hikayeymiş meğer televizyon ilizyon ilizyon televizyon. ye iç kodla seviş ye iç kodla seviş bitmez dünyanın kahrı... max factor hikaye loreal yalan melankolik oldum sanırsam.
-----------------------------
Eskiden Hayalperest'tik Mutlu Mesut Hayaller,,Yaş İlerledikçe Karamsarmı Olduk Ne ? Yada İlizyon Bittide Hepimiz Reklamamı Girdik...
Boşverin Şarkı Eşliğinde Mutlu Mesut Hayallere Devam :) -
vaaay beee çok fena oldum şerefsizim bu intro başladıında babam bizi sustururdu susun şimdi konsantre oluyorum derdi küçüktük ozaman öpüşen varsa gözlerümüzü kapardık anam yapmayın şöle şeler hakatan kötü oldum yaw hey gidi günler heeyyy şimdi kazık kadar olduk
-
Parcanın eksik olduguyla ilgili dun aksamki serzenişim silinmis ama olsun buyrun size tam hali
http://rapidshare.com/files/79806761/Linda_Rondstadt___Aaron_Neville_-_All_My_Life.mp3
Toplam Hit: 3393 Toplam Mesaj: 21