Parlak Fikirlerinize İhtiyaç Var
-
cipslerden çıkan nesneleri bilirsiniz bizamlar taso falan beyblade dövme çıkartma v.s bunların dışında yeni bişey lazım 5*5 ebatında 5-12 yaş aralıgına hitap edecek metal olmayacak karton veya sticker olmayacak aklınıza gelen bişey varsa söyleyin tarikat
-
Eğitici Birşeyler Olabilir. Üzerinde Bilgilendirici Zekayı Geliştirebilecek Şekiller Sorular Cevaplar Şeklinde Olabilir. aklıma bu Geldi ...
-
promosyon olarak düşünürsek albenisi olmalı pazarlama ve reklamcılıkta bu önemli bi detay
-
sd/mmc hafıza kartı :D
edit : kardeşime cipsinden ne çıksa mutlu olursun dedim
ıslak mendl dedi
-
noneym ürünü kaça satmayı düşünüyoruz sence? :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
noneym ürünü kaça satmayı düşünüyoruz sence? :)
-----------------------------orasına karışmam :D editten sonrasına da bak :) başka bişey.. hmm.. s*çmaya gidiyorum şimdi orda bi düşüneyim aklıma gelirse yazarım gelince :D
-
küçük resimli puzzle lar olabilir
-
EnerJiC bunu yazdı:
küçük resimli puzzle lar olabilir
yada parçaları olabilir her parça için yeni cips tamamını tamamladığında bir hediye olabilir geneldede son parça çıkmaz :D -
6-7 yaşımdayken cipslerin içinden başparmak tırnağı büyüklüğünde üçgen naylon içinde renkli renkli kolonya çıkardı.Patlamazdıda namussuz zor açardık.Aslına bakarsan millet koyucağını koymuş taso kart dövme falan.Yeni birşey zor yani hocam.bi kısım poşete 3 boyutlu gözlük bi kısım poşetede 3 boyutlu resim koysanız.Tabi bunun bide maliyeti var..
-
pokemon resimleri iyi olur
Pokemon sorun olursa takamon yaparsın.
sikaçu,sarpazar,sikörtıl ttarzı uyarlarız raad ol :D:D
-
cizgi film karakterlerinin resimleri olabilir ozellikle cocuklarin cok izledigi begendigi
ben10, ciliuos (nasil yaziliyordu bu) vb gibi
ama telif hakkini nasil halledersiniz onu bilmem