Parlak Fikirlerinize İhtiyaç Var
-
şimdiki sıpalar sevdiği için değil,bedava yazısı bulcaz diye alıyolar.dondurmayı bile bedava çıkar umuduyla alıyolar,yoksa dondurma sevmekten değil...
-
sanırım bundan 10 yıl önce bir çocuk görmüştüm, cipsin paketini açıp çöpe döküyor ve içinden tasosunu alıyordu... :)
-
iskambil kağıdı olsun :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
sd/mmc hafıza kartı :D
edit : kardeşime cipsinden ne çıksa mutlu olursun dedim
ıslak mendl dedi
-----------------------------Lan bu olay çok mantıklı..
Deli pazarlama imkanı olur bunun. Sırf ellerim yağlanacak diye cips yemediğim zamanları bilirim :|
-
koleksiyon yapılacak bişi olsa aslında güzel olur hea
-
NmC bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
sd/mmc hafıza kartı :D
edit : kardeşime cipsinden ne çıksa mutlu olursun dedim
ıslak mendl dedi
-----------------------------Lan bu olay çok mantıklı..
Deli pazarlama imkanı olur bunun. Sırf ellerim yağlanacak diye cips yemediğim zamanları bilirim :|
-----------------------------temizlik maddeleriyle gıda maddeleri aynı ambalaja konulamaz :|
-
@"sikaçu"
:) :) :)
-
ıslak mendil çıksın yedikten sonra yıkamaya üşenenler için :D
edit : yazmışlar beğenilmemiş :/ o zaman ben başka bişi bulup editlicem
-
hacı bi esnaf olarak ve aldığımda çok hızlı sattığım bişey önerim, 10 kuruşluk tombilerin içinde hani su balonları olur ya minnacık ondan kat,25kr cipslere meyva tozu kat hani nazo'nun emsali ama daha ucuz olan veya başka bir yöntem farzedelim pakette 50 tane var 5 tane bedava çıkan yazı kat hesabı 45 cipstten gör böylelikle sonrasında bedava cips dağıtma işiyle uğraşmazsın... ha son bir fikir kutuda 100 tane olsun 10 tanesinde 10kr kazandınız yazısı çıksın. haa uygulayıp kazanç sağlarsan Paypal hesabıma 100 tl şutlayıver :)
-
Şöyle bi şey yapsan yasalmıdır bilmem de online oyun şifreleri olablir mesela şifreyle silah alımı fln bilmiom da oyunu anlattıkları kadarıyla öle şeyler warmış lafın özü online oyunlardan çocuklara bir şey werirsen kapış kapış gideceğine inanıyorum malum zamane çocukları topun yerini fifa kovalamacanın yerini online oyunlar aldı malesef