Parliament Cinema Club
-
mavi logoyu hatırlıyorum ama doğduğum yıl lan bu nereden bilecem
-
ah hocam ah hatırlanmazmı
hepde içimizde tuaf bir korku yaw yarın okul var be huzur hafiften kaçar :D
Parliament Cinema Club başlamasıyla öbürsü gün erkan kalkılacağı ve okula gidileceği gerçeği habire kendini hortlatır :D rahatsız ederdi -
cok eski gunlerdi bee ozledim o guneri annem babam olm kalk yatagina git yarin okul var diye basimin etini yerlerdi. en guzel gunler pazar gunleriydi cunku aksaminda parliament cinema club vardi.
bu parcayi (all my life) upload edebilirseniz cok sevinirim beyler
-
hep derdim buba neden güzel filmelr pazar günü olur derdim hep, nerde gişe'li bi film olsa parlıamette olurdu hey gidi hey... bazen zar zor kaçamakla izlerdim:S
-
Bu parça tüm parliament cinema club severlere geliyor :)
All My Life
http://rapidshare.com/files/39226303/Linda_Ronstadt___Aaron_Neville_-_All_My_Life.rar.html -
hatırlayan biri daha geldi
güzel kaliteli filmler olurdu :D
-
sanirim en eski hatirlayan benim interstar iken hatirliyorum. sonra teleon cikti mac falan yayinliyordu sonra star1 falan oldu en sonunda star oldu cikti.
parliament sinema klub un yildiz gecidi filmini heyecanla bekledigimi hatirliyorum. findik fistik meyva hazirlayip heyecanla beklemistim vay be ne gunlerdi
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------sanirim en eski hatirlayan benim interstar iken hatirliyorum. sonra teleon cikti mac falan yayinliyordu sonra star1 falan oldu en sonunda star oldu cikti.
parliament sinema klub un yildiz gecidi filmini heyecanla bekledigimi hatirliyorum. findik fistik meyva hazirlayip heyecanla beklemistim vay be ne gunlerdi
-----------------------------o zamanları bende hatırlıyom abi
kendine fosil muamelesi yapma :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bu parça tüm parliament cinema club severlere geliyor :)
All My Life
http://rapidshare.com/files/39226303/Linda_Ronstadt___Aaron_Neville_-_All_My_Life.rar.html
-----------------------------
Tesekkurler birader -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------o zamanları bende hatırlıyom abi
kendine fosil muamelesi yapma :D
-----------------------------Puhahahha :D
valla off off $imdi tekrar versinler parlament dalgasını :( çok özledim çok !