Parmak İzimi Değiştirmem Lazım...
-
sanırım bilgi eksikliği var parmak izini silsen elini yaksan bile...o ize dişinden ulaşabiliyorlar ...hönkkkkk diyecen ama ciddi diyorum bizim adli tıpta çalışan arkadaşın babası vardı o anlatmıştı...
-
Hajı Sana Bi öneri vereyim. Parmak izini değiştirmek istiyosan burda zaman harcama. Kendin bul yöntemi burdakiler ne söylese sadece sölemeleriyle kalıcak sanki dediklerini yapıcan a.k : ) hani soktunmu kezzapa falan elini . yooo sokmadın. dediiim gibi burda zaman harcama ... Yada git direk teslim ol adaletten kaçılmaz :)
-
baş parmagının ucuna ince ancak çok sayıda kesik at.
computer gözden de ulaşılıo o bilgilere ama o dereece büyük bişey yaptıgını sanmam
-
Yok kezzap at,yok kes bilmemne kolaymı len bunları yapmak.hem şöle bi şey war bu dedikleriniz yapılsa bile bulunabilir ama bi boku yemeden önec japon yapıştırıcısı dökebilirsin çizgiler arasındaki boşluklar dolacaktır.
-
Hakkaten sen ne yaptında parmak izini değiştirmek istiyosun?????
daha reşitde değilsin yaşın 16
-
YAOW baba sen en iyisi hiç urasma ne yaptıysan cek cezanı Bu ülkede en fazla bi kaç ay yatarsın ;)
-
B Yardımlarınız için
A çok
N teşekkür
A ederim.
U Verdiğiniz
L tavsiyeleri
A göz
Ş önünde
I bulundurmaya
N çalışacağım.
dengeee@mynet.com -
nie ulaşıyoruz sana onu anlamadım bu biir..
bizim cafelerden birisini soyarken piçler ellerine bally sürmüşler hiç iz yok. aynı yöntemi kullanabilirsin...
Eğer bıraktıysan izi ve kısa dönemde yok etmek istiyorsan alıyorsun eline bir jilet,750 bine 10 lu paketlerde satıolar sağda solda..
derinin üstünü yanlamasına kazıyorsun... ne acır,ne kanar ne bi skim olur...
iz mizde kalmaz yanlız sürekli tekrar edeceksinki belli olmasın...
-
Şimdi test ettim.
önce sağ orta parmağımın izini aldım kağıt üzerine, sonra parmağımın üstündeki deriyi 1. adet derby jilet ile kestim. İşin taktiğide izlere dik şekilde keseceksin deriyi...Acı konusunda şimdilik biraz yanma var sonra ne olur test edip görecez bakalım...
kağıdı scannerdan taratıp koymaya çalışacam eğer tam belli oluyorsa...
tekrar aldım parmak izim tamamen değişti:) cokda az belli oluyor... Tavsiye ediyorum denenmiştir..
-
abi msn adresim **edit** durumu anlatırsan yardımım dokunabilir çok polisiye izledim:) öneri olarak şunu diyim; git genetikten iyi anlayan birine gen şifreni çözdür sonra genlerinde oynama yaptır dna yapını falan değiştir hayatta bulamazlar:) (bu fazla polisiye oldu galiba:)
işe girmeden önce parmaklarını yakarsan yakalanmazsın.. ama sanırım sen zanlı durumdasın ve parmak izin alıncak.. daha doğrusu firari durumdasın anladığım kadarıyla.. msn adresimi ekle durumu anlat yaparız bişeyler;)
bi de bana ulaşın yerine şifreli şekilde sölemişin demekki bu işin içinde bişey var:) mossad falan mı var peşinde polat gibi:) bak mosadı sevmem ben o yüzden sana yardım edebilirim ama bi kaç milyon $ alırım:) yok yok öle fırsatçılık olur ben sevabına yaparım bişeyler;)