folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Parmak İzimi Değiştirmem Lazım...

Parmak İzimi Değiştirmem Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

parmak izi vericeğen sırada elini yağla değişiyo ozaman

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Bilader aslına bakarsan bu işin bi yolu var ama ince ve zahmetli yaparmısın bilmem ama ben soyleyim :

Eğer sözkonusu olan 1 veya 2 parmaksa şöyle yap, parmak uçlarındaki deriyi bir şekilde koparmadan kaldır sonra sogan zarını ( Mutlaka kırmızı soğan ) o kaldırdığın yeri kaplayacak şekilde koy ve parmağını sar. Deri kaynayayıncaya kadar sarılı dursun . daha sonra aç yaklaşık 15 gün içinde parmağın normal görüntüsüne kavuşur. Soğan zarı bu süre içinde deinin altında kalır ve zarın çizgileri parmak izinin karekterini bozar. Hadi kolay gelsin bakalım...

Not : Yıllar önce denenmiş ve başarılı olmuştur.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

dddddeeeeeeeeee giiiiiiitttttttttt ne sogan zari  ee sonra o zar ne olacak omur boyu ordamikalacak  arkadasim sen eniyisi kulak zari kizlik zari hucre zari filan kullan daha etkilimimisssdermis misimm

BU ARADA 2 GUN GECTI EEE NEOLDU BIBOK YAPTILARMI a.q ne hayal perestsinizya yas 16 cocuk parmak izi degistirmek istiyor 18 olunca sen surati filan kisliginide degistirmeye kalkarsinn

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Yak , zimparala, deriyi jiletle kazi, kezzapla yika, uzerine fiskirt, parmaklari kes, yap birseyler isde anasini satiyim .

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Erkek
    benim babam CIA da çalışıyo, gel bu akşam yüzünü falan değiştirek:::::
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hojam bunca insani merakta biraktin sucun ney ozaman bi söylesen sucsuzum diiosun ozaman sorun yok mevzu ney bi anlat san be

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

ama sewen filminde adam(pisikopat) wardi ewini ariyolar ama hiç parmak izi bulamiolar megersem adam sürekli düzenli olarak parmak larındaki derileri jiletle kesiomus işe yarayabilir ama biraz zor olabilir

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    VoLaTiLe bunu yazdı:

Parmağını götüne sok.

+99999999999999999999

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Alej bunu yazdı:

Yaw adam çorumluymuş ellemeyin kendi haliine bırakın.

ne alaka?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merciless
    Merciless's avatar
    Erkek
    Kardeş sen fazla film seyrediyorsun...Ama illada kurtulacam diyorsan...Uhu yada bali süreceksin parmaklarının uçlarına ve ateşi vereceksin...en başta canın acımıcak..bali yanacak anlicağin canın acıyana kadar yanmasını bekliceksin...Ondan sorası sana kalmış ne kadar derine gitmesini istiyorsan o kadar çok bekleyeceksin..Ama fazla bekle sonra daha kalem bile tutamassın.. :)))
Toplam Hit: 30039 Toplam Mesaj: 72