folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Parmaklarımın Eklem Yeri Çok Kalın



Parmaklarımın Eklem Yeri Çok Kalın

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

    Sağlam bir kum torbası al, her akşam boksörler gibi çalış, perte çıkart onu. Boks eldiveni tak yada takma kafana göre. Ellerinin maalesef biraz dağılması lazım. Bileğin değil ama, bileğine dikkat et. Yavaş yavaş Eklem Diplerinin dolduğunu anlarsın bir zaman sonra, ve gözüne batacak kadar büyük gözükmez sana. Ameliyat kesinlikle olma. Ayrıca elleri dağıtmadan spor yapayım dersen, Bilek Güreşine yönelmeni tavsiye ederim. Sikletinde iyi yerlere gelebilirsin. 

    İlginç. 

    Senin söylediğinin aksine Bu yukarıdaki italik kısım için; kol saatlerine baktığım mağazadaki tezgâhtar'ın birinin elleri dikkatimi çekti. Sordum, dedi ki KikBoks çalışıyorum. Artık Bez mi doluydu yada Kum mu doluydu bilmiyorum, bu El Parmaklarının Eklem Yerleri haricinde, El Tarak parmaklarının Parmak uç'larına bakan kısmı da Senin söylediğinin aksine ,bu şekilde kalınlaşma vardı. 

    Bildiğin bu " C= " yada " =3 " şekildeydi.

    Ne alâkaysa, toz vs kullanıyor musun dedim, ilk 1 ay kullandım sonra bıraktım dedi. 

    Bu c10h15n arkadaşta, bu sözünü ettiğim yer, oldukça Normal gözüküyor. 


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 5448 Toplam Mesaj: 32
parmak