Partner Sitesi İçin Script (İstek)
-
Elinde Bulunan şöle güzel ve şaşalı B€L€ş kulanabıleceğim bir script varmı?
Bende bi tane var 2 sitemde kurulu şu anda 3. sitem içinde aynı scripti kulanmak istemiyorum.
İsteyen arkadaşlar olursa elımdekı script ile takas da yapabılırız.
Bendekı Script : SSSS
-
hocam beni admin yapsana :D
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------
Siteden 2 partner ayarlarsan burda 0 dan yazacak 20 kişi çıkar :)))
:D :D Haklı -
NighT_JudGe bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
:D :D Haklı
----------------------------- -
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Kullandığın 2 kelimenın nereye gittiğine dikkat et hacı
Elinde Script olan arkadaşlardan yardım istedim Gevezelik yapmak isteyenler konuya girip yorumda bulunsun demedım...!
-
hoca sitenin gideri var mı?
Şimdi sen burada garı kızı erkekle buluşturcan demi..? Bu durumda senin konumun ne olacak?
Bende üye olurum... Maksat sitenin hiti artsın...
-
LNAU bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Kullandığın 2 kelimenın nereye gittiğine dikkat et hacı
Elinde Script olan arkadaşlardan yardım istedim Gevezelik yapmak isteyenler konuya girip yorumda bulunsun demedım...!
-----------------------------Bu kadarcık şeye tolerans gösteremiyorsan, osuruktan nem kapıyorsan bu sitede ne işin var hocam? Merak etme arkadaşlar pezevenk demek istememiştir sana, akıllarından bile geçmemiştir senin anladığın gibi.
-
Pikacu bunu yazdı:
Şimdi sen burada garı kızı erkekle buluşturcan demi..? Bu durumda senin konumun ne olacak?
-----------------------------Siteyi Para kazanmak için kurdum üye olup veya olmaman benı ilgilendirmiyo bir menfaatım yok.
Adsense'den Kazanıyoruz bişiler arada vipüyelık alanlar fılan çıkıyo parayı nereye harcayacağını bilmeyen elemanlar desek daha iyi onlar için.
+++
Konunun İçine Etmeyın a.q Nereye çektiğiniz belli diil varmı elınde işe yarar çalışan script yokmu varsa paylaşırsın veya paylaşmazsın yoksa yoktur.
Konu dışı yorumda bulunmanın anlamı nedir?
Amaç Gayen nedir İla birilerine laf sokuşturmak mı istiyorsunuz Sızdekı mantığıda Ben Anlıyamadım a.q
-
Hocam üzerine alınma ama biz arkadaşlar arasinda bu tür partner site acanlara sanal pezo diyoruz.. Gırgır samata karisik Tabi o kelimeyi ciddi anlamda kullanmiyoruz.. :)
-
Düzenleme: No Comment.
-
LNAU bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Siteyi Para kazanmak için kurdum üye olup veya olmaman benı ilgilendirmiyo bir menfaatım yok.
Adsense'den Kazanıyoruz bişiler arada vipüyelık alanlar fılan çıkıyo parayı nereye harcayacağını bilmeyen elemanlar desek daha iyi onlar için.
+++
Konunun İçine Etmeyın a.q Nereye çektiğiniz belli diil varmı elınde işe yarar çalışan script yokmu varsa paylaşırsın veya paylaşmazsın yoksa yoktur.
Konu dışı yorumda bulunmanın anlamı nedir?
Amaç Gayen nedir İla birilerine laf sokuşturmak mı istiyorsunuz Sızdekı mantığıda Ben Anlıyamadım a.q
İnsanların samimi yaklaşımlarına rencide edici tavırlarla ters tepkiler vermek, anlaşılamayan bir konu ile ilgili takınılan bir tavır olamaz.
Sizin bu konuyu açarken kafanızda oluşan ihtimal içi yorumlara getirdiğiniz ukala tavırlarınızdır bunlar.
Eğer belli yorumların yapılması kaçınılmaz bir konu açıyorsanız ( şayet bu öyle bir konu ) kibarca alttan almak mecburiyetindesiniz.
İnsan olmak bunu gerektirir.
Omlet yapmak istiyorsanız, birkaç yumurta kırmak zorundasınız.
Selametle.