Partner Sitesi İçin Script (İstek)
-
bişey sorcam bu kadar fake üye ve resimleri nerden buluyorsunuz ? bunlar için bi havuz sistemi felan mı kullanıyor tüm sanal pezevenkler ? (kızma bak esrpri yahu!) hep merak etmişimdir valla bu kadar resim üyelikler felan nasıl yapıyorsunuz ya scriptin içinde hazır felan mı geliyor
-
biri şu mesajımı silsin :D -
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
bişey sorcam bu kadar fake üye ve resimleri nerden buluyorsunuz ? bunlar için bi havuz sistemi felan mı kullanıyor tüm sanal pezevenkler ? (kızma bak esrpri yahu!) hep merak etmişimdir valla bu kadar resim üyelikler felan nasıl yapıyorsunuz ya scriptin içinde hazır felan mı geliyor
-----------------------------la bide hep çakma mesajlar geliyor. Paso sövüyorum bu mesajı atanlara... böle dümdüz gidiyom... üzerine alınma hacı...
-
LNAU bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
Siteden 2 partner ayarlarsan burda 0 dan yazacak 20 kişi çıkar :)))
:D :D Haklı
-----------------------------Kullandığın 2 kelimenın nereye gittiğine dikkat et hacı
Elinde Script olan arkadaşlardan yardım istedim Gevezelik yapmak isteyenler konuya girip yorumda bulunsun demedım...!
-----------------------------partner sitesi yapıyorsun sana sanal pezevenk muamelesi yapılmasını kaldıramıyorsan
yapma bu işi.
-
Tamam Sakin Gelin İster İstemez Kızmış Adam Sizin Anlıyışınız Farklı Adamınki Farklı Adam Tamemen Menfaat Üzerine Dümendenn Site Kurmuş Farklı Script Jenerik Peşine Düşmüş Adamı Pezevenk Ettiniz Çok Ayıp... fake site kuraydın bari diyedin şöyle script lazım bu lafları yemeyedin biliyon bizim tbt mürdi daşak geçmeyi severe kardeşim kızma milete eksik birazcık sende he bu arada yardım isteğine yanıt elimde gerçekten böyle birşey yok ama scriptini paylaşırsan sevinirim kolay gele...
-
İnsanların samimi yaklaşımlarına rencide edici tavırlarla ters tepkiler vermek, anlaşılamayan bir konu ile ilgili takınılan bir tavır olamaz.
Sizin bu konuyu açarken kafanızda oluşan ihtimal içi yorumlara getirdiğiniz ukala tavırlarınızdır bunlar.
Eğer belli yorumların yapılması kaçınılmaz bir konu açıyorsanız ( şayet bu öyle bir konu ) kibarca alttan almak mecburiyetindesiniz.
İnsan olmak bunu gerektirir.
Omlet yapmak istiyorsanız, birkaç yumurta kırmak zorundasınız.
Selametle.