folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Partner Sitesi İçin Script (İstek)

Partner Sitesi İçin Script (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bişey sorcam bu kadar fake üye ve resimleri nerden buluyorsunuz ? bunlar için bi havuz sistemi felan mı kullanıyor tüm sanal pezevenkler ? (kızma bak esrpri yahu!) hep merak etmişimdir valla bu kadar resim üyelikler felan nasıl yapıyorsunuz ya scriptin içinde hazır felan mı geliyor

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biri şu mesajımı silsin :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

bişey sorcam bu kadar fake üye ve resimleri nerden buluyorsunuz ? bunlar için bi havuz sistemi felan mı kullanıyor tüm sanal pezevenkler ? (kızma bak esrpri yahu!) hep merak etmişimdir valla bu kadar resim üyelikler felan nasıl yapıyorsunuz ya scriptin içinde hazır felan mı geliyor

la bide hep çakma mesajlar geliyor. Paso sövüyorum bu mesajı atanlara... böle dümdüz gidiyom... üzerine alınma hacı...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:

SinusX bunu yazdı:

Siteden 2 partner ayarlarsan burda 0 dan yazacak 20 kişi çıkar :)))

:D :D  Haklı 

Kullandığın 2 kelimenın nereye gittiğine dikkat et hacı

Elinde Script olan  arkadaşlardan yardım istedim  Gevezelik yapmak isteyenler   konuya girip yorumda bulunsun demedım...!

partner sitesi yapıyorsun sana sanal pezevenk muamelesi yapılmasını kaldıramıyorsan 

yapma bu işi. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam Sakin Gelin İster İstemez Kızmış Adam Sizin Anlıyışınız Farklı Adamınki Farklı Adam Tamemen Menfaat Üzerine Dümendenn Site Kurmuş Farklı Script Jenerik Peşine Düşmüş Adamı Pezevenk Ettiniz Çok Ayıp... fake site kuraydın bari diyedin şöyle script lazım bu lafları yemeyedin biliyon bizim tbt mürdi daşak geçmeyi severe kardeşim kızma milete eksik birazcık sende he bu arada yardım isteğine yanıt elimde gerçekten böyle birşey yok ama scriptini paylaşırsan sevinirim kolay gele...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

İnsanların samimi yaklaşımlarına rencide edici tavırlarla ters tepkiler vermek, anlaşılamayan bir konu ile ilgili takınılan bir tavır olamaz.

Sizin bu konuyu açarken kafanızda oluşan ihtimal içi yorumlara getirdiğiniz ukala tavırlarınızdır bunlar.

Eğer belli yorumların yapılması kaçınılmaz bir konu açıyorsanız ( şayet bu öyle bir konu ) kibarca alttan almak mecburiyetindesiniz.

İnsan olmak bunu gerektirir.

Omlet yapmak istiyorsanız, birkaç yumurta kırmak zorundasınız.

Selametle.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 17