Pasaportuna Telefon Kaydı Yaptırtabilcek Varmı
-
arkadaşlar telefon alıcam yurt dışından siparişi verdim cuma hafta sonu gelcek. Ama pasaport yok son 1 ay içinde çıkış yapmış olan biri yardım edeblirmi.
-
açıkcası bulman zor be hocam, sen bence kendi çevrenden aran.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kendi cevremde bu aralar çıkan yok hocam ya aksilk çıkan 1 kişi var oda teli getircek kayıt yaptırmış üstüne başka tel.
-
archair23 bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------kendi cevremde bu aralar çıkan yok hocam ya aksilk çıkan 1 kişi var oda teli getircek kayıt yaptırmış üstüne başka tel.
-----------------------------hocam ben geçen sefer kendim için yaptığım planı anlatayım. (Ki bu plan memleketin neresinde olduğuna göre modifiye edilir)
Ben ankaradan uçağa binip kıbrıs a gidip ertesi gün dönecektim. Hatta biraz ileri tarihe 200 lira civarı bilet de bulmuştum
-
hocam imei kırdırsan olmamı illa pasoparta mı işletcem diosun :D
-
gkhn759 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben geçen sefer kendim için yaptığım planı anlatayım. (Ki bu plan memleketin neresinde olduğuna göre modifiye edilir)
Ben ankaradan uçağa binip kıbrıs a gidip ertesi gün dönecektim. Hatta biraz ileri tarihe 200 lira civarı bilet de bulmuştum
-----------------------------hocam pasoportum yok olsa gidip gelirdim :D
gkhn759
aarkdaşım iphone 4 gelicem imei sorunu yaşamk istemiyorum onlarda problem oluyor.
-
hocam nerden aldın telefonu ve sorması ayıp kaç lira
-
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------hocam almanyadan aldrcam hamburgdan apple store yada köln telefon 629 euro vergisini geri alınca 560 euroya geliyor.
-
archair23 bunu yazdı:
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------hocam almanyadan aldrcam hamburgdan apple store yada köln telefon 629 euro vergisini geri alınca 560 euroya geliyor.
-----------------------------giriyosunuz insanın kanına şöle fiyatları verip, gidip alıcam sora aç gezicem 1 sene sizin yüzünüzden :)
valla hocam zor ya böyle bulman, mesela ben parayı bulsam direk kendime alıcam gidip e şimdi sana versem pasaportu kendime alamam.. böle düşünmek lazım..
mesela uçak paramı karşılamak için fotoğraf makinesi, kamera, playstation vs şeyler satiim diyorum gitmek için, 2 senede 1 telefon hakkı kuralı olmasa iphone da getirir satardım mesela.. şimdi sana pasaport versem 2 sene kendime alamıyo olcam o da yaş iş :)
bu sebeplende kolay bulaman hocam. -
MaviGozluDev bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------giriyosunuz insanın kanına şöle fiyatları verip, gidip alıcam sora aç gezicem 1 sene sizin yüzünüzden :)
valla hocam zor ya böyle bulman, mesela ben parayı bulsam direk kendime alıcam gidip e şimdi sana versem pasaportu kendime alamam.. böle düşünmek lazım..
mesela uçak paramı karşılamak için fotoğraf makinesi, kamera, playstation vs şeyler satiim diyorum gitmek için, 2 senede 1 telefon hakkı kuralı olmasa iphone da getirir satardım mesela.. şimdi sana pasaport versem 2 sene kendime alamıyo olcam o da yaş iş :)
bu sebeplende kolay bulaman hocam.
-----------------------------hocam gel kayıt edek işte sana buluruz sanada birini ya:D
-
archair23 bunu yazdı:
hocam gel kayıt edek işte sana buluruz sanada birini ya:D
-----------------------------valla iyi güzel konuşuyonda o iş yaş müdür ya :)
edit: almanya biletlerimi alcaksan bi nebze düşünürüm tabi :)