Pasaportuna Telefon Kaydı Yaptırtabilcek Varmı
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
archair23 bunu yazdı:
hocam gel kayıt edek işte sana buluruz sanada birini ya:D
-----------------------------valla iyi güzel konuşuyonda o iş yaş müdür ya :)
-----------------------------hocam biri yardım etse süper olcak ya elimde kalmasın telefon bnde 1 yılldır bekliyorum
-
archair23 bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
hocam gel kayıt edek işte sana buluruz sanada birini ya:D
-----------------------------valla iyi güzel konuşuyonda o iş yaş müdür ya :)
-----------------------------hocam biri yardım etse süper olcak ya elimde kalmasın telefon bnde 1 yılldır bekliyorum
-----------------------------nan ben daha editleyemeden cevap yazmışsın :)
-
nasıl oluyo bu işler bilgim yok ama 1 ay içinde bi çıkış yapıcam yada ark gelcek ayrıntılı pm at yardımcı olmaya çalışırım.
-
ya hac mevsımını bekleyeceksın ya da r10 dan ucretlı yapan bırını bulacaksın.iphonelardakı ımeı cakma ısını bılmıyorum ama nokıanın yenı modellerınde yapılamıyor.eger boyle bır durum varsa ımeı cakma da yaptırabılırsın.
-
darkness_izmir bunu yazdı:
nasıl oluyo bu işler bilgim yok ama 1 ay içinde bi çıkış yapıcam yada ark gelcek ayrıntılı pm at yardımcı olmaya çalışırım.
-----------------------------pm attım hocam
JCARLOS
-----------------
imei değişmiyor bunlarda up
-
up
-
200 tl den yaptırırım bu işi sana. izmirdeyim
-
Üstad neredesin ... istanbul fatih te yerim yurt dışından gelen giden çok oluyo zamanın varsa ayarlarım
-
antiochia bunu yazdı:
Üstad neredesin ... istanbul fatih te yerim yurt dışından gelen giden çok oluyo zamanın varsa ayarlarım
-----------------------------pm atıldı.
-
hocam kıbrıstan gelecek öğrenci yokmu hiç. vizeler bitiyor burda. pasaport olmasına gerek yok kıbrıstan gelenlere. giriş çıkış belgesiyle de oluyor. ayrıca bir kişi 2 kere kayıt ettirebilir. 1 kere giriş çıkış belgesiyle 1 kerede pasaporta işletebiliyor