Pasifik Savaşı Film Tavsiyesi
-
Hacılar bugün 3D olarak bu filmi sinemada izledim harbiden çok güzel filmmiş.Bir sinema şöleniydi diyebilirim.

Film Özeti
Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)'dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır
-
Film iyi hoştuda ilk defa konusu olmayan sadece aksiyon olan bir film izledim.
Filmin özeti : Özeti felan yok sadece robotlarla canavarlar durmadan 2 saat kapışıyo :D
Görsel olarak : Güzeldi!
iLLuMiNaTi tarafından 28/Tem/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
izlemedim ama afişindeki robotlar transformasla iron man karışımı gibi geldi ortasındaki ışık falan :d
-
antivirus bunu yazdı
izlemedim ama afişindeki robotlar transformasla iron man karışımı gibi geldi ortasındaki ışık falan :d
ironmanle falan hiç alakası bile yok hacı.Artık sinema sektöründe her alana girildi birbirlerine bişeylerin benzetilmesi normal.O ona benziyor bu buna benziyor çakma kolpa vs diye bakmayalım :)
-
Bende western film severlere Yanliz Kovboy filmini tavsiye ederim.
-
Görsel efektler çok güzeldi ama hikaye namına hiçbirşey yok gibiydi. Birazcık hikayeye odaklansaydılar çok daha iyi bir film olabilirdi.
notum 6-7/10
-
the pasific diye bi dizi var çok güzeldi tavsiye ederim
-
günlerdir düzceye gelmesini bekliyorum filmin halen gelmedi. Bu ne bohemdir arkadaş bu kadarmı geri olur bir il.!
heryerde vizyonda yakında kalkacak biz daha gelmesini bekliyoruz ya.!
DrKeworks tarafından 29/Tem/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Görsel efektler çok güzeldi ama hikaye namına hiçbirşey yok gibiydi. Birazcık hikayeye odaklansaydılar çok daha iyi bir film olabilirdi.
notum 6-7/10
valla bence ironmanden güzeldi.Hikaye namına hiçbişey yok denilemez bence sadece hikaye biraz yalındı.
-
hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?
-
DrKeworks bunu yazdı
hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?
konuyu açtığım tarih yani 15 gün önce ist da sinemada 3D olarak izlemistim