Pasifik Savaşı Film Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar bugün 3D olarak bu filmi sinemada izledim harbiden çok güzel filmmiş.Bir sinema şöleniydi diyebilirim.

s

ss

Film Özeti

Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)'dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır

http://www.sinemalar.com/film/85783/pacific-rim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Film iyi hoştuda ilk defa konusu olmayan sadece aksiyon olan bir film izledim.

Filmin özeti : Özeti felan yok sadece robotlarla canavarlar durmadan 2 saat kapışıyo :D

Görsel olarak : Güzeldi!

iLLuMiNaTi tarafından 28/Tem/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

izlemedim ama afişindeki robotlar  transformasla  iron man karışımı gibi geldi  ortasındaki  ışık  falan :d

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

izlemedim ama afişindeki robotlar  transformasla  iron man karışımı gibi geldi  ortasındaki  ışık  falan :d

ironmanle falan hiç alakası bile yok hacı.Artık sinema sektöründe her alana girildi birbirlerine bişeylerin benzetilmesi normal.O ona benziyor bu buna benziyor çakma kolpa vs diye bakmayalım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bende western film severlere Yanliz Kovboy filmini tavsiye ederim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Görsel efektler çok güzeldi ama hikaye namına hiçbirşey yok gibiydi. Birazcık hikayeye odaklansaydılar çok daha iyi bir film olabilirdi.

notum 6-7/10

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

the pasific diye bi dizi var çok güzeldi tavsiye ederim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

günlerdir düzceye gelmesini bekliyorum filmin halen gelmedi. Bu ne bohemdir arkadaş bu kadarmı geri olur bir il.!

heryerde vizyonda yakında kalkacak biz daha gelmesini bekliyoruz ya.!

DrKeworks tarafından 29/Tem/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Görsel efektler çok güzeldi ama hikaye namına hiçbirşey yok gibiydi. Birazcık hikayeye odaklansaydılar çok daha iyi bir film olabilirdi.

notum 6-7/10

valla bence ironmanden güzeldi.Hikaye namına hiçbişey yok denilemez bence sadece hikaye biraz yalındı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?

konuyu açtığım tarih yani 15 gün önce ist da sinemada 3D olarak izlemistim

Toplam Hit: 3434 Toplam Mesaj: 13