Pasifik Savaşı Film Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?

Kaltı vizyondan hocam. Neredeyse 3 hafta olucak vizyona gireli, bırak ta kalksın artık :D

torpedo_XL tarafından 12/Ağu/13 12:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

hacılar bu film ne zaman gelecek sinemalara? yoksa gitti de haberimmi yok? izmirdeyim, yakında istnbula geçicem ne izmirde ne istanbulda bulamadım filmi hiç vizyonlarda filan yok sürekli takip ediyorum ama sanırım gelmedi henüz?? bağcılara filan gelmiş sanırım da tamamen ne zaman düşecek acaba salonlara?

Kaltı vizyondan hocam. Neredeyse 3 hafta olucak vizyona gireli, bırak ta kalksın artık :D

vay amk ya. staj'dan gözümüzü açamadıkki.. boşuna bekliyorum demekki tüh ya :D sağlık olsun. o zaman ver elini internet download manager :D

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 3435 Toplam Mesaj: 13