Passat Türkiye Satış Fiyatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Yurtdışından telefon getirteyim dedim pasoport kaydı için 120 lira istiyorlar sırf bunun için vazgeçtim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

kafama saksı düştü Recep abiyi mahkemeye verdim kazandım o istemiş o saksıyı oraya koymayı !!!!

Hocam vergiyle düzulmek çok mu hoşuna gidiyor? 

http://m.radikal.com.tr/ekonomi/butcede_en_buyuk_artis_cumhurbaskanligina-1218297

Yola da gitmiyor artık para. Alın tayyibinizi gidin baska ülkeye mutlu mutlu vergilerle yaşayın. Bunun suçlusu da mı tayyip diye mağdur edebiyatı yapmayın. Evet suçlusu tayyip. Bizi düzen de tayyip

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

Arabayı aldım kurtuldum demeyin. dolaylı vergilerle 100 tl yakıtın 80 tl si devletin cebine giriyo.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

vay be eskiden boyle konularda baya kisi hukumeti savunurdu vergiler mantikli toplu tasima falan filan diye.

artik kimse savunmuyor lan :( fdsafsdafads

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSoCan
    iSoCan's avatar
    Erkek

aldıkları vergiyle bir araba daha alırsın amk :( ekonomi uçuyor ama öyle demeyin

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Passat harika bir arabadır. Hemen hemen herşeyi full otomatik, yol tutuşu, sürüş keyfi ve rahatlığı, iç hacmi mükemmel.

Yakın arkadaşımda var bitane. 2012 modeli 2000 motor benzinli bir araç ama az yakıyor. Benzinli olduğu için çekiş çok ii. Satmak istediğinizde her zaman kolayca satılır ve para eder. Değer kaybetmez. 

Almak istediğim bir arabadır. Bmw den daha keyifli bir sürüşü var. (Bmw 3 serisinden daha ii)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    husnuweb bunu yazdı

vay be eskiden boyle konularda baya kisi hukumeti savunurdu vergiler mantikli toplu tasima falan filan diye.

artik kimse savunmuyor lan :( fdsafsdafads

Adamlar para ülkede kalsın millet gidip sıfır arabaya bi dünya para bayılmasın diye arabanın fiyatı kadar vergi bindiriyorlar. Cep telefonuna da bi dünya vergi koyup kredi kartıyla taksit dönemini kapatıyorlar. Hala bu konulardan dert yanan var. Dış ticaret açığı büyüyor diyoruz bu kendi kendine büyüyebilen bir şey değil müritler. Sen gidip de iphone 6nın satılacağı gün akşamın 10nunda sıraya girersen ticaret açığı da büyür kişi başına düşen gayri safi milli hasıla da düşer.

Hükümeti sevmiyorum ama bu yaklaşımları kendilerince ve bence haklı. Ha tabi akaryakıta gelen zamma sövüyorum her ne kadar aracım olmasa da. Sonuçta bu pazardan aldığımız sebzeye kadar yansıyor amk.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

kafama saksı düştü Recep abiyi mahkemeye verdim kazandım o istemiş o saksıyı oraya koymayı !!!!

Hocam vergiyle düzulmek çok mu hoşuna gidiyor? 

http://m.radikal.com.tr/ekonomi/butcede_en_buyuk_artis_cumhurbaskanligina-1218297

Yola da gitmiyor artık para. Alın tayyibinizi gidin baska ülkeye mutlu mutlu vergilerle yaşayın. Bunun suçlusu da mı tayyip diye mağdur edebiyatı yapmayın. Evet suçlusu tayyip. Bizi düzen de tayyip

hocam ben memnunum niye gideyim gitmek istiyorsan gidebilirsin sen memnun olmayan sensin. 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ABD - Focus 2014  titanium paket 19900 dolar. Turkiyede 75000 TL.  

Hic bir s... uretmiyon sonra onu alma bunu alma cari acik yukseliyor. Yukselmezse a.k  

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

ABD - Focus 2014  titanium paket 19900 dolar. Turkiyede 75000 TL.  

Hic bir s... uretmiyon sonra onu alma bunu alma cari acik yukseliyor. Yukselmezse a.k  

Adam haklı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5306 Toplam Mesaj: 46