Passat Türkiye Satış Fiyatı
-
Yurtdışından telefon getirteyim dedim pasoport kaydı için 120 lira istiyorlar sırf bunun için vazgeçtim.
-
leadertay bunu yazdı
kafama saksı düştü Recep abiyi mahkemeye verdim kazandım o istemiş o saksıyı oraya koymayı !!!!
Hocam vergiyle düzulmek çok mu hoşuna gidiyor?
http://m.radikal.com.tr/ekonomi/butcede_en_buyuk_artis_cumhurbaskanligina-1218297
Yola da gitmiyor artık para. Alın tayyibinizi gidin baska ülkeye mutlu mutlu vergilerle yaşayın. Bunun suçlusu da mı tayyip diye mağdur edebiyatı yapmayın. Evet suçlusu tayyip. Bizi düzen de tayyip
-
Arabayı aldım kurtuldum demeyin. dolaylı vergilerle 100 tl yakıtın 80 tl si devletin cebine giriyo.
-
vay be eskiden boyle konularda baya kisi hukumeti savunurdu vergiler mantikli toplu tasima falan filan diye.
artik kimse savunmuyor lan :( fdsafsdafads
-
aldıkları vergiyle bir araba daha alırsın amk :( ekonomi uçuyor ama öyle demeyin
-
Passat harika bir arabadır. Hemen hemen herşeyi full otomatik, yol tutuşu, sürüş keyfi ve rahatlığı, iç hacmi mükemmel.
Yakın arkadaşımda var bitane. 2012 modeli 2000 motor benzinli bir araç ama az yakıyor. Benzinli olduğu için çekiş çok ii. Satmak istediğinizde her zaman kolayca satılır ve para eder. Değer kaybetmez.
Almak istediğim bir arabadır. Bmw den daha keyifli bir sürüşü var. (Bmw 3 serisinden daha ii)
-
husnuweb bunu yazdı
vay be eskiden boyle konularda baya kisi hukumeti savunurdu vergiler mantikli toplu tasima falan filan diye.
artik kimse savunmuyor lan :( fdsafsdafads
Adamlar para ülkede kalsın millet gidip sıfır arabaya bi dünya para bayılmasın diye arabanın fiyatı kadar vergi bindiriyorlar. Cep telefonuna da bi dünya vergi koyup kredi kartıyla taksit dönemini kapatıyorlar. Hala bu konulardan dert yanan var. Dış ticaret açığı büyüyor diyoruz bu kendi kendine büyüyebilen bir şey değil müritler. Sen gidip de iphone 6nın satılacağı gün akşamın 10nunda sıraya girersen ticaret açığı da büyür kişi başına düşen gayri safi milli hasıla da düşer.
Hükümeti sevmiyorum ama bu yaklaşımları kendilerince ve bence haklı. Ha tabi akaryakıta gelen zamma sövüyorum her ne kadar aracım olmasa da. Sonuçta bu pazardan aldığımız sebzeye kadar yansıyor amk.
-
Dentist bunu yazdıleadertay bunu yazdı
kafama saksı düştü Recep abiyi mahkemeye verdim kazandım o istemiş o saksıyı oraya koymayı !!!!
Hocam vergiyle düzulmek çok mu hoşuna gidiyor?
http://m.radikal.com.tr/ekonomi/butcede_en_buyuk_artis_cumhurbaskanligina-1218297
Yola da gitmiyor artık para. Alın tayyibinizi gidin baska ülkeye mutlu mutlu vergilerle yaşayın. Bunun suçlusu da mı tayyip diye mağdur edebiyatı yapmayın. Evet suçlusu tayyip. Bizi düzen de tayyip
hocam ben memnunum niye gideyim gitmek istiyorsan gidebilirsin sen memnun olmayan sensin.
-
ABD - Focus 2014 titanium paket 19900 dolar. Turkiyede 75000 TL.
Hic bir s... uretmiyon sonra onu alma bunu alma cari acik yukseliyor. Yukselmezse a.k
-
THT2005 bunu yazdı
ABD - Focus 2014 titanium paket 19900 dolar. Turkiyede 75000 TL.
Hic bir s... uretmiyon sonra onu alma bunu alma cari acik yukseliyor. Yukselmezse a.k
Adam haklı.