folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paten Kayanlar Varmı?

Paten Kayanlar Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Arkadaşla bir heves uğruna paten kaymaya karar verdik :D kafa göz yarıcağımızı biliyoruz ama heves işte, işin ilginci 2'mizde bir gram çakmıyoruz kaymakla ilgili sadece 2-3 gün kayak yapmıştım bilmem alakası varsa patenle.Daha ne marka paten alacağımızı da bilmiyoruz işte böyle :)

Tbt de varmı patenden anlayan merak ettim :d varsa öğüt dinlemeye acayip ihtiyacım var :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Küçükken fena kayardım.. Dizlik kolluk filanda al yoksa paten sana kayar bırakırsın benim gibi :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Silikon teker al hocam bulamazsan teker ayrı satılıyo öğrendikten sonra ortadaki iki tekeri çıkar manevra kabiliyeti artar havalı gözükür..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Küçükken fena kayardım.. Dizlik kolluk filanda al yoksa paten sana kayar bırakırsın benim gibi :|

hacı öyle böyle öğreneceğiz gibi geliyor şimdi paten arıyoruz 150-160 a felan buluruz kaliteli birşey herhalde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

hacı öyle böyle öğreneceğiz gibi geliyor şimdi paten arıyoruz 150-160 a felan buluruz kaliteli birşey herhalde

Şuan fiyatları bilmiyorum benim zamanımda pahalıydı :) Zevkli ama kaza filan dikkat et önlemini al diz kapağını

görmek inan çok güzel değil hacı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben yumurta almaya bile patenle gidiodum :D fıtık çıkarttım sonunda :D babam 1 yıl yasakladı bana :D arada kayarım :D sal kendini gitsin hacı korkma düşmekten 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ben yumurta almaya bile patenle gidiodum :D fıtık çıkarttım sonunda :D babam 1 yıl yasakladı bana :D arada kayarım :D sal kendini gitsin hacı korkma düşmekten 

öyle yapcam zaten kayağı da öyle öğrenmiştim çıktım yukarıya teleferikle bıraktım kendimi :D sonuç: derin karların arasına çakıldım çıkana kadar anam ağlamıştı :D sonra öğrendik dönüş fren felan bu da öyle olcak ama bu sefer karın üzerine değil betona düşcez :D ama allahtan zemin güzel, bostancı-fenerbahçe arası sahilden kayarım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

P . V = n . R . T 'dir (gizli up)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

10 yaşındayken falan köpek gibi paten sürerdim otakla atan puşlar varya tv de bende neredeys öyleydim evden dışareı çıkarken ayakkabı giymez patenle çıkardım o zamanın parasıyla 70-80 lira zorla evdeklere bakırköy toysarastan silikonlu pro paten aldırmıştım :D ama tabi diğer arkadaşlarda benim gibi olduğundan yani ortam olduğundan utanmadan gocunmadan dolanıyorduk heryerde :Dortamın varsa paten güzeldir ama 2 kişi falan güzel olmuyor....

Kaliteli slikon tekerle paraya kıyıp güzel birşey alırsanız bıkmadan kullanırsınız.

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

valla o kadar heveslendik 130 liraya fila markası varmış forum istanbulda başlangıç için çok iyi diyorlar onu alıcağız.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

11-12-13 yaşlarımda paten kaydım :) gercekten çok zevkli öyle bi seviyeye geldikki mahalledeki bebelerin hepsinde paten vardı bayır aşağı yolda yarış yapardık öyle ustalaşmıştık 12-13 yaşlarında :)) 37 numara felan giyiyodum paten 41 numaraydı küçüğünü bulamamıştık :) ona rağmen dehşet kayardım tabi öğrenene kadar paten bana kaydı bende dizlik kolluk kask felan yoktu her tarafımız yara bere olurdu :) yeni başlıyosan avuç içlerine taş girecek kıçının üstüne oturmaya alış :) ve sakın adımlarını düz atma... pateni 45 derecelik açıyla dışa doğru sür. bnm sölicem bu bide silikonlu teker al yoksa hız yapamazsın teker iyi dönmez

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2349 Toplam Mesaj: 18