Paten Kayanlar Varmı?
-
Arkadaşla bir heves uğruna paten kaymaya karar verdik :D kafa göz yarıcağımızı biliyoruz ama heves işte, işin ilginci 2'mizde bir gram çakmıyoruz kaymakla ilgili sadece 2-3 gün kayak yapmıştım bilmem alakası varsa patenle.Daha ne marka paten alacağımızı da bilmiyoruz işte böyle :)
Tbt de varmı patenden anlayan merak ettim :d varsa öğüt dinlemeye acayip ihtiyacım var :)
-
Küçükken fena kayardım.. Dizlik kolluk filanda al yoksa paten sana kayar bırakırsın benim gibi :|
-
Silikon teker al hocam bulamazsan teker ayrı satılıyo öğrendikten sonra ortadaki iki tekeri çıkar manevra kabiliyeti artar havalı gözükür..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Küçükken fena kayardım.. Dizlik kolluk filanda al yoksa paten sana kayar bırakırsın benim gibi :|
-----------------------------hacı öyle böyle öğreneceğiz gibi geliyor şimdi paten arıyoruz 150-160 a felan buluruz kaliteli birşey herhalde
-
XpertVision bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------hacı öyle böyle öğreneceğiz gibi geliyor şimdi paten arıyoruz 150-160 a felan buluruz kaliteli birşey herhalde
Şuan fiyatları bilmiyorum benim zamanımda pahalıydı :) Zevkli ama kaza filan dikkat et önlemini al diz kapağını
görmek inan çok güzel değil hacı :) -
ben yumurta almaya bile patenle gidiodum :D fıtık çıkarttım sonunda :D babam 1 yıl yasakladı bana :D arada kayarım :D sal kendini gitsin hacı korkma düşmekten
-
irwa bunu yazdı:
ben yumurta almaya bile patenle gidiodum :D fıtık çıkarttım sonunda :D babam 1 yıl yasakladı bana :D arada kayarım :D sal kendini gitsin hacı korkma düşmekten
-----------------------------öyle yapcam zaten kayağı da öyle öğrenmiştim çıktım yukarıya teleferikle bıraktım kendimi :D sonuç: derin karların arasına çakıldım çıkana kadar anam ağlamıştı :D sonra öğrendik dönüş fren felan bu da öyle olcak ama bu sefer karın üzerine değil betona düşcez :D ama allahtan zemin güzel, bostancı-fenerbahçe arası sahilden kayarım.
-
P . V = n . R . T 'dir (gizli up)
-
10 yaşındayken falan köpek gibi paten sürerdim otakla atan puşlar varya tv de bende neredeys öyleydim evden dışareı çıkarken ayakkabı giymez patenle çıkardım o zamanın parasıyla 70-80 lira zorla evdeklere bakırköy toysarastan silikonlu pro paten aldırmıştım :D ama tabi diğer arkadaşlarda benim gibi olduğundan yani ortam olduğundan utanmadan gocunmadan dolanıyorduk heryerde :Dortamın varsa paten güzeldir ama 2 kişi falan güzel olmuyor....
Kaliteli slikon tekerle paraya kıyıp güzel birşey alırsanız bıkmadan kullanırsınız.
-
valla o kadar heveslendik 130 liraya fila markası varmış forum istanbulda başlangıç için çok iyi diyorlar onu alıcağız.
-
11-12-13 yaşlarımda paten kaydım :) gercekten çok zevkli öyle bi seviyeye geldikki mahalledeki bebelerin hepsinde paten vardı bayır aşağı yolda yarış yapardık öyle ustalaşmıştık 12-13 yaşlarında :)) 37 numara felan giyiyodum paten 41 numaraydı küçüğünü bulamamıştık :) ona rağmen dehşet kayardım tabi öğrenene kadar paten bana kaydı bende dizlik kolluk kask felan yoktu her tarafımız yara bere olurdu :) yeni başlıyosan avuç içlerine taş girecek kıçının üstüne oturmaya alış :) ve sakın adımlarını düz atma... pateni 45 derecelik açıyla dışa doğru sür. bnm sölicem bu bide silikonlu teker al yoksa hız yapamazsın teker iyi dönmez